Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-08-28 14:01:11
(#1073) Itt kéne folytatni, ez egy jó ötlet, Hikochan leborulunk előtted
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-08-28 13:58:33
(#1072) Esetleg nincs errefelé olyan anyuka/apuka aki megtudná győzni a szüleimet hogy olvassanak mangát?(vagy valaki adja ki magát 40 körüli felnőttnek, anyámék úgyse tudják meg xD)
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2009-08-19 15:56:11
(#1071) Az alább elterülő hsz-ben leírtakat senki ne alkalmazza mert egy elmebetegség. csak mégjobban megutálják.
volt itt valami "ember tölni bűn" című cikk (talán index?) én azt mutattam meg neki,és egy időre elült a vihr;)
volt itt valami "ember tölni bűn" című cikk (talán index?) én azt mutattam meg neki,és egy időre elült a vihr;)
beküldve: 2009-08-12 21:54:56
(#1070) A legjobb módszer az h ha akkor néztek 18+-os(felnőtt) tartalmú filmet mikor jön be a szobádba vagy benyit vmeik szülő. Utána nem fog szólni semmiért. Legalábbis nekem bejött.
Az nem egy bordély. Ennyi. Az egy fürdő.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Moderátor 2009-08-12 22:09:19
beküldve: 2009-08-12 20:26:39
(#1068) O.o... hát... nekem egyáltalán nem jött le a bordélyház feeling.... ráadásul hozzá is tették vmikor, hogy ez egy fürdő,nem? ( már nem nagyon emlékszem rá)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-12 17:51:09
(#1067) Kis túlzással, de engem igenis arra emlékeztetett a gyanús kinézetű teremtmények sokasága a szintén arra emlékeztető épületben, meg az egésznek a hangulata. Szerencsére az ázsiai kultúrát megvető egyének nem tudják, milyen egy régi japán bordély, így talán nem is gondolnak erre. Hacsak nem alapból arra várnak minden percben, hogy na biztos most jönnek majd a csápolós szörnyek meg zseniális teknősök, amiről a híradó beszélt múltkor, hiszen ez is kínai mese... (persze hogy kínai, az meg nem sértődik meg, ha románnak nézik, aki mondja, na mindegy).
Minőségi (értsd: olyan, mintha az eredeti egy epizódja lenne) hentai animét csak Kikiből meg Evangelionból láttam, Chihiroból nem.
Amúgy én nem élek benne a problémában, szóval ezért kérdem: azon kívül, hogy kapjunk zsebpénzt rá meg elengedjenek conra, van valami praktikai oka-haszna annak, ha megszerettetjük a mangát, animét a szülőkkel?
Minőségi (értsd: olyan, mintha az eredeti egy epizódja lenne) hentai animét csak Kikiből meg Evangelionból láttam, Chihiroból nem.
Amúgy én nem élek benne a problémában, szóval ezért kérdem: azon kívül, hogy kapjunk zsebpénzt rá meg elengedjenek conra, van valami praktikai oka-haszna annak, ha megszerettetjük a mangát, animét a szülőkkel?
A Chihiron avatatlanok bealszanak és alapból x-ságnak gondolnák a fantasy-bordélyban dolgozó kislány történetét.
Fantasy-bordély? LOL
Te valami extra, hentai verziót láttál?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azt már próbáltátok, hogy egyszerűen nem mondjátok hogy anime?
Képzeld el, próbáltam. Iternetten néztem Naruto-t, rajzfilmként mutattam be édesapámnak, és erre volt a "kínai baromság" a reakció.
De am ezt már korábban említettem, de neked külön is felhívom a figyelmedet, mert hasonló elgondolásaim vannak. Viszont amikor már a Broken Bond-ról volt szó, ezek az érzelmek nem jöttek ki, csak kicsit lassan kapcsolt
Szerk: Merchior 2009-08-12 08:19:51
A Chihiron avatatlanok bealszanak és alapból x-ságnak gondolnák a fantasy-bordélyban dolgozó kislány történetét.
Fantasy bordély? Mikor legutóbb néztem, még közfürdő volt.
Szerk: Moderátor 2009-08-12 15:38:07
beküldve: 2009-08-12 00:39:40
(#1063) Azt már próbáltátok, hogy egyszerűen nem mondjátok hogy anime? Végülis az is csak rajzfilm, és ha így mondjátok, nem törődnek vele, mert az Oroszlánkirály meg a Shrek jut eszükbe. Ahogy egy természetfilmben mondták, ha a csótányt mondjuk inkább Attenborough-nak hívnánk, senki nem finnyáskodna, hogy "nézd, ott mászik egy Attenborough":) Minek az orrukra kötni, hogy 'animét' meg 'mangát' néztek. Pusztán a szavak már önmagukban rosszul hatnak, mint pl. mikor az első barátnőm 11 éves koromban levágta anyukám jelenlétében, hogy "-oké, most menjünk játszani a női wc-be"....kiderült hogy a női wc egy bokornak a neve aminek a belsejében bújócskázásra alkalmas üreg van, de csak a neve hallatán mindenki rosszra gondolt ott. Hová viszik játszani az én gyerekemet?:)
A Chihiron avatatlanok bealszanak és alapból x-ságnak gondolnák a fantasy-bordélyban dolgozó kislány történetét. Szentjánosbogarak temetője sokkal jobb...vagy a Csipi csup csodák, azt még a szüleitek is nézték, csak nem tudták, micsoda.
A Chihiron avatatlanok bealszanak és alapból x-ságnak gondolnák a fantasy-bordélyban dolgozó kislány történetét. Szentjánosbogarak temetője sokkal jobb...vagy a Csipi csup csodák, azt még a szüleitek is nézték, csak nem tudták, micsoda.
Szerk: Andzsinszan 2009-08-12 00:42:37
Ők általában úgy fogják fel hogy a "mese" gyerekeknek való.
Meg kell mondani nekik, hogy nem feltétlenül így van =)
Chihiro szerintem megfelelő választás lehet. Bár a Laputa mégjobb. Ha meg ilyen kategóriából akarnak nem mesét akkor a Szentjánosbogarak a megfelelő.
Nem biztos hogy mondjuk a chirio bejön nekik. de nem is az a baj. Ők általában úgy fogják fel hogy a "mese" gyerekeknek való.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!