Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-08-28 14:37:29
(#1089) Ne szivassatok már...ti tényleg heti 1000 Ft-ot kaptok? Az egy hónapra pont úgy 4000 Ft, mint amennyit én kapok. Csak nekem saját pénzből kell venni a bérletet, ami 3700 Ft, szóval úgy is vehetjük, hogy 300 Ft a havi zsebpénzem. Még szerencse, hogy szép nagy összeg az ösztöndíjam.
Én am. a szüleimet manga/anime témában azonnal a mélyvízbe dobtam, ugyanis mielőtt még tudták volna, hogy mi is ez, már hoztam a 80x106 cm-es wallscrollt.
beküldve: 2009-08-28 14:28:28
(#1088) Nekem elméletileg heti 500 Ft volt de én mindig elfelejtettem , és mióta mangás vagyok azóta anyám azt mondja hogy aki elfelejti az nem is érdemli
na most ez mekkora pech...
na most ez mekkora pech...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-28 14:30:17
Elméletileg már nyár vége óta én is heti ezret kapok, de most voltunk egy hete a balcsin osztálykiránduláson, és ezért állítólag hetekig nem kapok semmit xD
akkor én szerencsés vagyok?
én heti ezerben vagyok XD
bár...most kb novemberig nem kapok mert a bkv elkapott... 23án kaptak el pedig 23 volt ráírva a bérletre...ezek szerint nem érvényes akkor XD
én heti ezerben vagyok XD
bár...most kb novemberig nem kapok mert a bkv elkapott... 23án kaptak el pedig 23 volt ráírva a bérletre...ezek szerint nem érvényes akkor XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Én nagymamámtól szoktam kapni nyár végén a nyugdíjából, de most lehet ez kimarad...
Szerk: _gabi 2009-08-28 14:23:44
beküldve: 2009-08-28 14:22:30
(#1084) Havi 1000? =O az még tök jó!
Az én pénzforrásom a nem olyan közeli rokonok akik ünnepekkor csak egy kis borravalót adnak =) De a sok kis borravalóból előbb utóbb összejön a mangára-való =D
Az én pénzforrásom a nem olyan közeli rokonok akik ünnepekkor csak egy kis borravalót adnak =) De a sok kis borravalóból előbb utóbb összejön a mangára-való =D
Ah... csak ne adjanak zsebpénzt! Mondjuk így is, ha havonta összekunyerálok 1000 Ft-ot, szerencsém van
beküldve: 2009-08-28 14:12:44
(#1082) Zsebpénz?? mi a fene... Na én még sose kaptam zsebpénzt, szerintem azért mert tudják hogy úgyis elköltöm mindenre ami őket annyira nem érdekli...
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2009-08-28 14:11:40
(#1081) most komolyan elkezdtelek sajnálni =(
kívánom hogy örökké kitartsanak azok a dobozok a szekrényedben! =)
kívánom hogy örökké kitartsanak azok a dobozok a szekrényedben! =)
beküldve: 2009-08-28 14:10:03
(#1080) Szerintem én többé csak fogalomként ismerném a zsebpénzt, ha megtudnák, hogy mangákat veszek belőle
beküldve: 2009-08-28 14:10:00
(#1079) Death Note-ot olvastassak a szüleimmel? Vagy kezdjem valami gyengédebbel?Bár... a Death Note semmivel sem durvább, mint ami a HírTV-n megy. (Állandóan azt nézik xD)
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2009-08-28 14:08:17
(#1078) Én most tervezek egy nagyobb kiadást remélem nem ájulnak el tőle xD
Bár szerintem a Hellsing 5-öt megvárom...
Bár szerintem a Hellsing 5-öt megvárom...
az enyémek ennél is lazábbak XD
" Fiam, mindegy milyen hülyeséget csinálsz csak jól tanulj és nem drogozz"
hát igen...
" Fiam, mindegy milyen hülyeséget csinálsz csak jól tanulj és nem drogozz"
hát igen...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-08-28 14:04:30
(#1076) Amúgy az én szüleim úgy vannak vele hogy apámnak mind1 csak legyek jó tanuló
Anyám meg azt mondja ha nem megy érte kárba a pénz akkor legyen. (de a horribilis összegtől ő is kiterül)
Anyám meg azt mondja ha nem megy érte kárba a pénz akkor legyen. (de a horribilis összegtől ő is kiterül)
Itt kéne folytatni, ez egy jó ötlet, Hikochan leborulunk előtted
oh, köszönöm *könnycsepp folyik az arcán a büszkeségtől* xD