Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
mekkora jó már neked tök jó fejek lehetnek a szüleid ^^
anyám és a DN.... jujjj ő ki avn rá akadva :(
anyám és a DN.... jujjj ő ki avn rá akadva :(
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:25:47
beküldve: 2009-12-16 17:08:34
(#1148) Húha...hát anyám csak röhög és szörnyűlködik az animekarakterek pofavágásain és kinézetén.Legutóbb Excalibur-on akadt ki a Soul Eater-ben,aztán pedig Kaname kék haja nem hagyta nyugodni... xD
Apám az más tészta,ő minden japánokkal kapcsolatos dolgot hülyeségnek tart.Persze azért a Méz és lóherét mindig megnézi velem esténként.Sőt,az FMA-t is képes volt végignézni,igaz párszor bealudt rajta
(viszont megígérte,h karácsonykor belenéz a Death Note filmekbe )
Apám az más tészta,ő minden japánokkal kapcsolatos dolgot hülyeségnek tart.Persze azért a Méz és lóherét mindig megnézi velem esténként.Sőt,az FMA-t is képes volt végignézni,igaz párszor bealudt rajta
(viszont megígérte,h karácsonykor belenéz a Death Note filmekbe )
beküldve: 2009-12-16 15:08:20
(#1147) Anyám nem engededett el az anime-karira mert ott oolyan sokan vannak és nem lesz velünk felnőtt :(
ez olyan cikis :@
ez olyan cikis :@
beküldve: 2009-12-16 10:27:47
(#1146) Azért nem minden szülő utálja az animéket!Engem például a Disney-féle idiótaságok akasztanak ki...De mit tehet az egyszeri szegény anyuka,ha a normális műsorok este nyolc után vannak-ráadásul ott is egyre kevesebb,de ezt hagyjuk,mert ezen mindig felhúzom magam-,és a gép előtt se ülhet az a gyerek éjjel-nappal,a Disney csatorna meg rendíthetetlenül támad!...
beküldve: 2009-11-28 16:55:13
(#1145) Már régen nem zavarja őket, csak nekik ne kelljen nézniük semmin ilyesmit. Szerencsére, nem is akarom, hogy nézzék velem.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-11-24 20:06:42
(#1144) Tegnap anyukámmal beszélgettem a szobámban és néhány perc alatt a falaimon lévő wallscrollokra terelődött a téma. Mondanom sem kell, nagyon szépen kivágtam magam a helyzetből; elmagyaráztam neki, hogy a Vampire Knightnak és a Death Note-nak milyen mély pszichológiai és filozófiai tartalmai vannak ( -->szerencsére a történet részletei nem érdekelték; megelégedett a véleményemmel ), meg hogy a Kuroshitsuji egy ártatlan történet, aminek a wallscrollján csupán szimbolikus tartalom miatt vannak szárnyak, piros szemek, meg láncok. XD Mondjuk nem mintha annyira titokban kéne tartanom a dolgot, mert egyrészt már felnőtt vagyok, másrészt meg tényleg nem durva alkotásokról van szó, de anyukám mindigis racionális-párti volt, aki már a Gyűrűk Ura lényeit sem kedvelte túlságosan. Most kezdjem el neki magyarázni a vámpírokat, halálisteneket, démonokat? Inkább megkíméltem mindkettőnket ettől.
De annyira LOL volt, ahogy kedvesen és óvatosan közölte, hogy a Hell Girl-ös wallscrollom mennyire tetszett neki, de ezek "már nem annyira".
De annyira LOL volt, ahogy kedvesen és óvatosan közölte, hogy a Hell Girl-ös wallscrollom mennyire tetszett neki, de ezek "már nem annyira".
beküldve: 2009-09-04 14:19:18
(#1143) Sziasztok! Még augusztusban fejembe vettem, hogy majd szeptember elsején kipakolom animés posztereimet a falra, csak kíváncsiságból, hogy az ősök mit szólnak hozzá. Meglepő módon semmit... Egyetlen kérdés hangzott el: mióta vannak kint? Nagy meglepődés volt a következménye + h kint maradtak.
(szegény, pedig még a feléről sem tud annak, amim van )
Enye benye!!! (Mellesleg nekem is ígyvan... )
meh....
Detective Conan 10th Anniversary
Holdfényből szerezted? Am. szerintem sem kell ezen parázni: rakd ki, aztán majd meglátod a reakciókat. Az én szüleim 5 wallscroll után már egész elfogadóak. Ill. anyukám márcsak csöndes fejbillentgetéssel rosszalja a növekvő számú animés cuccomat. (szegény, pedig még a feléről sem tud annak, amim van )
no comment...XDXDXD
Dzke, a jókisfiú:én hosszabban fogalmaztam bebebeeeeee
Dzke, a jókisfiú:én hosszabban fogalmaztam bebebeeeeee
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-01 23:03:29
Detective Conan 10th Anniversary
szal ruhás, nem igazán kigyúrt kisfiú, akinek max az agyfogaskerekei olajozottak
szal ruhás, nem igazán kigyúrt kisfiú, akinek max az agyfogaskerekei olajozottak
Engem nagyon nem érdekelt amikor Kaleidos óriásposztert raktam ki.Szerencsére nem szóltak érte,vagyis apa tett megjegyzést,de azt meg sem hallottam.A vicces az az ,hogy régen apa nézett velem Sámán királyt meg Narutot anya meg utálta és mindig szidott, h mért nézem most meg apa szid és anya egy szót sem szól, mert beletörődött, hogy úgysem hallgatok rá...
meh....
am milyen ws?
Ha tippelnem kéne, meztelen, kigyúrt, olajozott pasis... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-09-01 22:45:20
rakd ki, majd hívd be őket a szobádba és mond, h még mindig jobb, mintha egy meztelen kigyúrt olajozott pasit pakolnál ki. igazat adnak és békén hagynak
am milyen ws?
am milyen ws?
-
Szerk: ∂z 2009-09-01 22:42:38