Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
csatlakozom hozzád anyámnak híába magyarázom hogy ez milyen jó nem érti meg
Már nálunk is egész jól megy minden csak nálunk is az a baj hogy éjfél sőt pénteken és szombaton hajnali 3-4 óráig nézem aztán délig alszom.És ez nem nagyon tetszik a szüleimnek de nem értem mert apám egész nap tévézik anyám főz szóval ahhoz képest hogy egy házban lakunk szinte alig találkozunk.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-04-16 19:59:03
beküldve: 2010-04-16 19:24:27
(#1207) Nekem az anyám már egész jól elfogadta hogy minden üres percem az animékkel töltöm.Már csak az aggasztja hogy mért nézem éjfél után is a sok mangát meg animét.
Ritsu of Watanabe
beküldve: 2010-04-16 18:23:55
(#1206) Nekem s3em fogadták túl szívesen... még nem tart olyan régóta de azért kb fél éve...
de nekem is kezdik elfogadni:)
mivel ez tölti ki minden szabadidőm..
sőt ők is érdeklődnek lassan:)
de nekem is kezdik elfogadni:)
mivel ez tölti ki minden szabadidőm..
sőt ők is érdeklődnek lassan:)
"Dattebayo"
beküldve: 2010-03-18 22:43:37
(#1205) Már joo pár éve benne vagyok ebben az anime/manga őrületben, és amilyen rosszul kezelték először szüleim(főleg anya), most már egyre inkább kezdenek belenyugodni, hogy nekem ez nagyon-nagyon tetszik, ez jelenti számomra a kikapcsolódást és még egy joo darabig ez is marad a szórakozásom.
Mindig azt kérdezik tőlem, hogy mit lehet ebben élvezni, és erre általában azt szoktam válaszolni, hogy tetszik és kész, nincs ezen mit ragozni.
És nagy meglepetés ért szülinapomkor, amikor egy éves mondo előfizetést adtak ajándékba. Hát akkor potyogtak a könnyeim de rendesen.
Mindig azt kérdezik tőlem, hogy mit lehet ebben élvezni, és erre általában azt szoktam válaszolni, hogy tetszik és kész, nincs ezen mit ragozni.
És nagy meglepetés ért szülinapomkor, amikor egy éves mondo előfizetést adtak ajándékba. Hát akkor potyogtak a könnyeim de rendesen.
....me wo mite...
Én is csak nemrég tudtam meg, LudwigMesztertől. Pedig jó kis kiadó volt, van is tőlük mangám. Csak ugye már a lányok is a Jumpból és a hasonszőrűektől szerzik be a Nanát, VK-t. ParaKiss-t, stb és veszteségesek voltak. Pedig ők adták ki a Cain-t is, és milyen szép is a borító... hát, sajna ez van.
Én a mamámtól a karácsonyra kapott pénzemből vettem meg magamnak a Love*Comot. Bátyám meg Pirontant kapott >:) Hadd örüljön. Öcsém elkezdte olvasni az Ouran mangámat, és lapozgatta is amíg nem szóltam, hogy németXD Jó a srác, animéssé teszem.
Első lépésként kell egy lefordított Conan-manga, mert eddig egyedül azt szereti, meg a YYH-tXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
hehe. élvezhető shoujo-k rulez. már csak egy Shoujo Beat-es sorozat kéne, bár már ezzel sem tudnánk megmenteni szegény kiadót a bezárástól
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
vegyél neki születésnapjára egy Lovely Complexet, azt mindenki szereti
Egyértelmű
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
gondolom a Shoujo-kat inkább ő olvasná...XD vegyél neki születésnapjára egy Lovely Complexet, azt mindenki szereti
beküldve: 2010-02-22 14:51:00
(#1199) anyámék ne szólnak bele. örülnek hogy olvasok valamit meg hogy érdeklődök valami iránt. és mára eljutottam odáig hogy minden hónapban anyám megkérdezi megjelent az új mondo . meg hogy mérnem veszek magamnak nanát meg iesmik . nem ért hozzá de elfogad és annak is örül hogy vigyázok rá meg sorba rakom a mangáimat és mondoimat iesmi
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Anyuka szintén bele szokott lapozgatni a frissen vásárolt Mondoimba.A mangáimat is előszerettel nézi meg.
A mangagyűjteményemre meg ezt mondja midnig: ha lesz lányod,jó lesz majd neki.Lehet van benne vmi igazság.
A mangagyűjteményemre meg ezt mondja midnig: ha lesz lányod,jó lesz majd neki.Lehet van benne vmi igazság.
beküldve: 2010-02-22 10:39:34
(#1197) Az én szüleimet se nagyon érdekli az anime/manga, viszont anya azért megnézi a Mondot, mama viszont szereti, még animét is néztünk együtt.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-02-22 08:48:50
(#1196) nálunk nincs ilyen gond, anyámék teljesen immunisak az anim- ill. mangarajongásomra. Arra persze nem tudom rávenni egyiküket sem, hogy nézzenek bele vagy olvassák el, de ezt nem is várom. Amúgyis tudják, hogy mennyire fontos nekem egy animecon, úgyhogy nem kötözködnek örök gyereknek kiáltottak ki (azt hiszem) otthon, én pedig nem vitatkozom;)
Szerk: Gilje-sama 2010-02-22 08:54:49
Szülőfüggő a dolog,vagy nemtudom.
Valamelyik szülő örül annak,hogy a gyereke elfoglalja magát valamivel.Valamelyik szülő meg infarktust kap,me má megint ilyen mesekönyvet (mangát) vett a gyerek 3600 forintért.Jó,mi?
Bár nekem aztán tök 8,hogy ki mit gondol.
Valamelyik szülő örül annak,hogy a gyereke elfoglalja magát valamivel.Valamelyik szülő meg infarktust kap,me má megint ilyen mesekönyvet (mangát) vett a gyerek 3600 forintért.Jó,mi?
Bár nekem aztán tök 8,hogy ki mit gondol.
Anyukámmal holnap kezdünk hozzá a cosplayem elkészítéséhez.Kifutunk az időből,OMFG!
Szerk: Souichiro 2010-02-22 09:01:54