Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
szüleim tisztelik hayao-samát, látták mindet
adnak pénzt (dögivel) conra, meghalgatják a sztorikat
A szüleid túl jók ahhoz, hogy igazak legyenek!
Az enyémek állandóan osztják az észt, hogy ahelyett, hogy tanulnék, vagy olvasnék(!) állandóan a gép vagy a tévé előtt ülök és mesét nézek. Meghogy már régen kinőttem belőle, nem való már nekem, Nőj fel! Egyenesen hülyének néznek, ha öcsémmel vagy a telefonon egy animéről beszélek najó azért hülyének csak nem néznek, mert mégis a szüleim, de idegesíti őket, hogy csak ezzel tudok foglalkozni...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-10-12 17:43:27
(#1223) Végre eljutottam odáig , hogy békén hagynak és már szinte megbarátkoztak a gondolattal.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-09-14 18:44:08
(#1222) Hát...Anyukám nem szereti sőtt ellenzi. Apukám mostmár csakazértse szereti.Régebben nézte velem a Narutot és a Sámán királyt. AMúgy Hayao filmjeit még ők is szeretik.Apu kedvence a Nauszika
rádium:Jó neked.Egyszer sikerült apát revenni h menjünk el conra.Aztán látott egy Hellsing AMV-t és totál kibukott,h ki az a phszihopata aki ilyet csinál.Utánna a szinkronszínészekkel való beszélgetésről(ami engem tökre érdekelt volna) elrángatott,h menjünk már...
rádium:Jó neked.Egyszer sikerült apát revenni h menjünk el conra.Aztán látott egy Hellsing AMV-t és totál kibukott,h ki az a phszihopata aki ilyet csinál.Utánna a szinkronszínészekkel való beszélgetésről(ami engem tökre érdekelt volna) elrángatott,h menjünk már...
meh....
Szerk: Maryke 2010-09-14 18:48:06
beküldve: 2010-09-14 18:32:26
(#1221) szüleim tisztelik hayao-samát, látták mindet
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-09-14 18:34:27
beküldve: 2010-07-14 18:06:48
(#1220) Olyan faszit kell szerezni, akinek bejönnek a csendes, nem bulizós lányok (nyílván teis tudod, lol), ha meg nincs szükség rá, a legjobb nem odafigyelni anyukára ilyen téren. Lehet, hogy megsérted az érzéseit, de az emberi kapcsolatokat meg kell bolygatni olykor, hogy ne legyen olyan unalmas az élet.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
De neked még jó hogy elnézik csak 13 vagy. Na jó nekem már akkor se nézett el anyám semmit se. Engem mindig felnőttként akart kezelni valamiért
Jó mondjuk most már megértemXD
Jó mondjuk most már megértemXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-14 17:27:19
beküldve: 2010-07-14 17:24:03
(#1217) Én a nagyimmal lakok, és ő tök jófej ezen a téren! Igaz hogy én mostanában leszoktam az animékről és már csak mangát olvasok, mit ráadásul még pénzbe is kerül megvenni ha az ember nem a neten olvassa (én pedig birtoklási mániás vagyok, WAHAHAAAAAA ) de ő mégis megérti! És most hogy így mások sztorijait olvasom esik le hogy milyen mázlista is vagyok vele. Ő leszarja hogy mire költöm a pénzem (úgysincs XD) és bizalommal ad is mangára mert tudja hogy visszaadom, és bár nem érdekli a történet meghallgatja, ha mesélek róla és még hozzá is fűz dolgokat, egyszóval nagyon rendes! Bár lehet hogy ezt a sok megélt év okozza.
És mindenkinek azt tanácsolom én is hogy csak várni kell; egy idő után mindenki, na jó, majdnem mindenki elfogadja az animét és a mangát.
És mindenkinek azt tanácsolom én is hogy csak várni kell; egy idő után mindenki, na jó, majdnem mindenki elfogadja az animét és a mangát.
Baromság lenne azt mondani, hogy én nem szoktam hülye dolgokat összehordani hogyha rossz passzban vagyok. De ezeket kéretik elnézni nekem. Még kicsi csíra vagyok. De hát egy napon minden kicsi csírából nagy gyökér lesz... És én olyan közel vagyok ehhez, hogy az már ilyesztő
Mutasd meg neki a Hellsinget. Vagy a Berserket, vagy esetleg a Gantzot. Nem fogja dedósnak tartani.
Hidd el még azt is annak tartaná, normális emberek akik nem szeretik ezt azok dedósnak néznek minket. Meg hát anyámnak a legnagyobb baja, hogy nem vagyok pasizós, bulizós belevaló csaj. Néha már én is úgy érzem, hogy jobb lenne, ha én is vmi ribi lennék és akkor máris nem lenne ennyi bajom
Csak az a ciki, hogy én nem tudok olyan lenni
Áh szánalmas vagyok, ez van
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Mutasd meg neki a Hellsinget. Vagy a Berserket, vagy esetleg a Gantzot. Nem fogja dedósnak tartani.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Most nézem az adatlapodat, hogy te csak pár hónappal vagy idősebb mint én. Klasszak a szüleid. Az én anyám azt mondja költsem értelmesebbre a pénzem, csoda, hogy a japán lenyót nem fújja már fel. Ja és dedósnak tartja ezt az egész animés mangás dolgot
beküldve: 2010-07-14 13:42:43
(#1212) Muha,nálunk mostmár teljes nyugalom és harmónia uralkodik. Apumat hidegen hagyja az egész, anyum viszont mindig meglep. Régebben ő sem nézte túl jó szemmel,hogy mi ez a nagy rajongás,aztán eljött velem egy conra: kissé meglepődött,mikor látta,hogy csupa velem egyidős,sőt,idősebb embörök is eljöttek,beöltöztek,és jól érzik magukat. Onnantól kezdve nem szólt semmit. Sőt: múlt hónapban volt a szülinapom.Nem igazán tudta,hogy mivel "lepjen" meg...aztán bementünk egy könyvesboltba,ott kiszúrta az Árnybírót,és úgy mellékesen hozzátette: "tudom hogy ezt nagyon szereted,nem szeretnél ebből egyet??" és mivel pont akkor adták ki a legújabb kötetét,persze hogy szerettem volna egyet XDD. Január elsején meg ment a Földtenger varázslója az egyik magyar adón,és együtt néztük meg. Eleinte megmosolyogta a dolgokat,de a vége egész szép volt,és ott még ő is hozzátette,hogy milyen jó életigazságokat mondtak el benne. ^^ Meg lehet megnézetem velük a Yamada-családot:tegnap néztem meg,és kísérteties hasonlóságokt véltem felfedezni a Yamada és az én családom között X'D...
beküldve: 2010-04-19 21:14:43
(#1211) Én szüleim néznek animét. Persze nem olyan intenzíven, de legalább elfogadják. Néha-néha megnéznek velünk egy-egy részt meg úgy elolvassák a mangáimat is, de mostanában a Ghibli-s animék érdeklik.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-04-19 20:56:23
(#1210) Itt a gond. Ne azt magyarázd neki hogy milyen jó, mert nem fog jobban tetszeni neki. Inkább azt próbáld elmagyarázni neki, hogy TE élvezed ezeket.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar