Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2012-05-03 18:33:14
(#1254) Az én szüleimet nem igazán izgatja ez az Anime ,manga mánia,
mondjuk egyszer anyum azt mondta a Naruto-ra hogy cicafiú o.O xDD
de sokat rajzolok és mondtam nekik hogy grafikus(igazából mangaka nyehehe )
akarok lenni és ebben támogatnak, meg most a japán nyelvtanulásban is támogatnak^^
csak azt nem szeretik amikor meglátok egy könyves boltot és muszály bemennem és ott vagyok vagy 2 órát és mangákat olvasok xD,
mondjuk egyszer anyum azt mondta a Naruto-ra hogy cicafiú o.O xDD
de sokat rajzolok és mondtam nekik hogy grafikus(igazából mangaka nyehehe )
akarok lenni és ebben támogatnak, meg most a japán nyelvtanulásban is támogatnak^^
csak azt nem szeretik amikor meglátok egy könyves boltot és muszály bemennem és ott vagyok vagy 2 órát és mangákat olvasok xD,
beküldve: 2012-05-02 20:40:33
(#1253) háát igen...rengeteg szülő tök gyagya lesz a meghallja hogy a gyereke gyilkolászós véres tozók rajzolt izéit nézi/olvassa, csak azt nem veszik figyelembe hogy:
1 ők meg horror filmeket néznek (tök ugyan az, vagy még roszabb,ráadásul emberekkel)
2 nem csak ilyen típusú anime/manga van hanem pl Nana,Love*com...
3 Ha élőszereplősek lennének és nyomná az RTL akkor mindenki a Tv-re tapadva "nyálcsorgatva" nézné
amúgy az én szüleimnek igaza van abban hogy ezek helyett tanulnom kéne de (eddig sem tettem) már nyolcadikos vagyok csak most nem a falat bámulom unalmamban hanem ösztönözne a nyelvtanulásra is (mer ugye a japán) meg nem véletlenül mennék kertésznek (mielőtt tudtam volna hogy anime létezik azelőtt is imádtam a japán kerteket ) mert ki szeretnék menni
1 ők meg horror filmeket néznek (tök ugyan az, vagy még roszabb,ráadásul emberekkel)
2 nem csak ilyen típusú anime/manga van hanem pl Nana,Love*com...
3 Ha élőszereplősek lennének és nyomná az RTL akkor mindenki a Tv-re tapadva "nyálcsorgatva" nézné
amúgy az én szüleimnek igaza van abban hogy ezek helyett tanulnom kéne de (eddig sem tettem) már nyolcadikos vagyok csak most nem a falat bámulom unalmamban hanem ösztönözne a nyelvtanulásra is (mer ugye a japán) meg nem véletlenül mennék kertésznek (mielőtt tudtam volna hogy anime létezik azelőtt is imádtam a japán kerteket ) mert ki szeretnék menni
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
Az én szüleimnek semmi baja az animékkel,mangákkal,sőt,egés z jóban vannak velük.Bár Apuka csak az Inuyashát ismeri,Anya maajdnem anime fan.A kis hableány (az anime)volt a kedvenc rajfilmje és gyerekkoromban is sok animét láttunk,ami volt magyarul vhs-en.Utóbbi időben meg a Kilari meg a Nana volt a kedvence,de az abszolut kedvence a Kaleido Star (én nem nagyon néztem) meg az Inuyasha.De manga olvasásra nem adná a fejét,ő marad a könyveknél.
Ó, de jó neked... Nekem meg lett tiltva, mert az ártalmas
Hjahj, denehéz... ráadásul úgy, hogy már láttam sokat, és egyszercsak nem nézhetem tovább
De akkor marad az ajándékbakapomakönyveketésol vasomésképregénykéntállíto mbe
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-05-02 19:56:48
(#1251) Rám most kicsit mérges mostohaanyám,mert megszerettettem öcséimmel az animéket,amit Ő nem nagyon kedvel
De édesanyukám nem panaszkodik...
De édesanyukám nem panaszkodik...
beküldve: 2010-12-31 19:25:50
(#1250) AZ én szüleim azt mondják, hogy addig olvashatok mangát, amíg az a lelkemet nem bántja vagy mi
beküldve: 2010-12-29 23:03:36
(#1249) Az én szüleimnek semmi baja az animékkel,mangákkal,sőt,egés z jóban vannak velük.Bár Apuka csak az Inuyashát ismeri,Anya maajdnem anime fan.A kis hableány (az anime)volt a kedvenc rajfilmje és gyerekkoromban is sok animét láttunk,ami volt magyarul vhs-en.Utóbbi időben meg a Kilari meg a Nana volt a kedvence,de az abszolut kedvence a Kaleido Star (én nem nagyon néztem) meg az Inuyasha.De manga olvasásra nem adná a fejét,ő marad a könyveknél.
R-Zsi
Az én szüleimet már nem nagyon érdekli, hogy micsinálok(csak tanujjak) A tesóm az aki viszont nagyon nem szereti,inkább elhumorizálja a dolgot... de neki is teljesen mind1 hogy mit szeretek. Kijelenthetem hogy a családom: Befogadóképes XD *Remélem az is marad*
xD
nekem bátyám is anime/mangafan ^^ És mivel én majdnem mindenből 5ös vagyok kivéve amiből 4es ezért nem lehet panaszkodni :P
Nekem egyik bátyám se szereti...*jó neked* Mondjuk jó 20 évvel öregebbek nálam, szal megértem őket, meg ők is engem.
meg más közös témánk is van, igy nem lehet unatkozni. Meg azért anime/mangafan ismerősök is vannak egy páran...
hehe nekem kicsi a családom csak egy onii-chanom van xD
Miya^^Neko-chan^^
Az én szüleimet már nem nagyon érdekli, hogy micsinálok(csak tanujjak) A tesóm az aki viszont nagyon nem szereti,inkább elhumorizálja a dolgot... de neki is teljesen mind1 hogy mit szeretek. Kijelenthetem hogy a családom: Befogadóképes XD *Remélem az is marad*
xD
nekem bátyám is anime/mangafan ^^ És mivel én majdnem mindenből 5ös vagyok kivéve amiből 4es ezért nem lehet panaszkodni :P
Nekem egyik bátyám se szereti...*jó neked* Mondjuk jó 20 évvel öregebbek nálam, szal megértem őket, meg ők is engem.
meg más közös témánk is van, igy nem lehet unatkozni. Meg azért anime/mangafan ismerősök is vannak egy páran...
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
xD
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2010-12-29 21:15:56
(#1245) Az én szüleimet már nem nagyon érdekli, hogy micsinálok(csak tanujjak) A tesóm az aki viszont nagyon nem szereti,inkább elhumorizálja a dolgot... de neki is teljesen mind1 hogy mit szeretek. Kijelenthetem hogy a családom: Befogadóképes XD *Remélem az is marad*
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2010-12-29 21:34:57
beküldve: 2010-12-29 19:20:59
(#1244) Én szüleim...apámat nem érdekli mit csinálok csak ne legyen veszekedés xD
anyám,szokta mondani hogy sosincs már vége annak a hülyeségnek amit lesegetek? csak én jó sok animét lesegetek nem csak egyet xD
a mangával sincs baja nálam senkinek,sőt anyám mondta hogy elolvassa majd ő is a rémmetrót..o_O mondom oké...xD
És nekem az egész szobám "ki van tapétázva" a rajzaimmal anime/mangaszereplőkről vagy saját agyszülemény xD lényeg hogy normális embert nem tudok xD
Viszont van egy barátnőm aki szintén szereti a mangákat/animéket de az anyja az totál hülye o.O:
nem olvashat mangát mert istenellenes(azért titokban olvas xD)
nem nézhet animét mert mágikus hülyeség...
meg az anyja az totál kész,úgy utálom. kb. "tökéletességmániás&qu ot; .mindenre rákényszeríti szegény gyerekét...nekem olyan anyám lenne 3 nap után megszöknék O_O
anyám,szokta mondani hogy sosincs már vége annak a hülyeségnek amit lesegetek? csak én jó sok animét lesegetek nem csak egyet xD
a mangával sincs baja nálam senkinek,sőt anyám mondta hogy elolvassa majd ő is a rémmetrót..o_O mondom oké...xD
És nekem az egész szobám "ki van tapétázva" a rajzaimmal anime/mangaszereplőkről vagy saját agyszülemény xD lényeg hogy normális embert nem tudok xD
Viszont van egy barátnőm aki szintén szereti a mangákat/animéket de az anyja az totál hülye o.O:
nem olvashat mangát mert istenellenes(azért titokban olvas xD)
nem nézhet animét mert mágikus hülyeség...
meg az anyja az totál kész,úgy utálom. kb. "tökéletességmániás&qu ot; .mindenre rákényszeríti szegény gyerekét...nekem olyan anyám lenne 3 nap után megszöknék O_O
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2010-12-29 18:45:07
(#1243) Az én szüleim nem nagyon helyeslik, de azért haggyák. Támogatják azt az ötletemet,hogy rajzoló leszek. Amúgy én is megnézettem anyummal a Totorót, és teccet neki. Egyre gyakrabban van olyan, hogy összeülünk, és házimoziban Miyazakikat nézünk. Tegnap is megnéztük a Lupin 3at :))
A számodra fontos dolgokat, bármilyen nehéz és fájdalmas, akár az életed árán is meg kell védened!
Szerk: Selty 2010-12-29 18:48:27
beküldve: 2010-12-29 18:12:29
(#1242) A szüleimet nem nagyon zavarja, hogyha mangát olvasok vagy animét nézek. Sőt még azt is tanácsolták, hogy ezzel kapcsolatba induljak el az életben. Csak azt nem szeretik ha mangákat rendelek, de én mindig azt mondom, hogy ez az utolsó aztán több nem lessz.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
Nekem is vannak régi rajzaim, majdnem egy nagy doboznyi. Ezeket néha megnézem és nosztalgiázok :)
Igazából nekem sincs szívem kidobni ezeket :)
Szerk: gabriella0807 2010-12-19 18:50:47
beküldve: 2010-12-18 18:51:05
(#1240) Én aszem szerencsés vagyok mer azt mogyák hogy jól rajzolok csak mangát nem tudok rajzolni
amugy töbnyire a szüleim szeretik az animéket
amugy töbnyire a szüleim szeretik az animéket
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!