Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Még jó, hogy én fiókban tárolom, és szerintem nem is tudnak a 9 Mondo-ról, 10 Dvd-ről, meg hogy pontosan mennyi is az annyi.
)Elnézést, ha a lelkedbe gázoltam
Most ki tudja,lehet eltelik pár év,utána a szüleid is másképp állnak majd a mangákhoz,meg a japán dolgokhoz.Minden csak idő kérdése.
És akiknek van már vagy 180-200 mangája? Azok a személyek nem mesélnek arról,hogy milyen szülői jótanácsokat szoktak kapni amikor hazamennek pár újabb mangakötettel,meg a szekrénypolcon egyre több és több fura nevű könyvecske foglal helyet?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Nem is hordjuk magunkkal!
Csak ott figyel a helyén! Meg amúgy is, a közvetlen környezetemben három emberrel tudok, akinek van mangája, az is Naruto, meg DeszNót, a harmadik meg én vagyok.
De bezzeg a Vámpírvadász D-n rajta van a 16-os karikácska, bár meg is értem miért, khm, khm......
Amúgy tényleg hiányolják a színezést a szülők, erre a D megtanított. Bár, az igazi hiányérzet az én apámnál ott lépett fel, hogy azok, amik a mangában képek, egy normál könyvben az is mind szöveg, változatos, érdekes leírásban.
A mangákban meg a szöveget hiányolják,hiába szépek a rajzok,ez számukra nem elég meggyőző.
Am nem vészes a helyzet,nem vásárolunk agyba-főbe mindent,így nem is tolják le az embert a semmiért xD
A 11-12 évesek (főleg a csajok) már túl vannak régesrégen a csápos-szadomazo hentai mangákon,ők inkább
Szerencsére én úgy vettem észre, hogy a szülők nagy része azért olyan nagyon nem ellenzi az ilyesmit, vagy ha igen, akkor sem lép fel ellene drasztikusan. Nincs is mi ellen, az az igazság. Amíg 11-12 évesek nem hordanak csáposhentai műveket maguknál, addig jók vagyunk.
Souichiro: A kocsmánál jobb hely nincs a művelődésre. Elegendő alkohol után új nyelvjárások kialakulásának lehetsz szem- és fültanúja, esetleg szerves résztvevője.
Sztem még mindig jobb mangát venni,mint pl. a felnőttek életvitelét utánozva kocsmákba járkálni és játékgépezni. Közben meg még az ember művelődik is,merthogy az olvasás jó dolog
Arról meg ne is beszéljünk,hogy én már dolgozom,így a saját megspórolt pénzemmel hagy csináljak mán azt,amit akarok!
Egy kicsit Off:
A BMW-ről meg annyit,hogy egy 320-asra pályázom,ha létezik olyan hogy szerencse,na meg tudok eleget félrerrakni,akkor 5 éven belül megvan a gép
De ez nem éppen a megfelelő fórum sztem az ilyen témákhoz
Nem, nem semmi gond. Nekem ez a pénz, amiből fizettem, ezt mikulásra-karácsonyra kaptam, sőt ennek még a többszörösét is.
De nem is az, hanem ez évben nem olyan sok minden dolgot hozott a mikulás meg a jézuska (mikulás konkréten semmit
) így ez most nekem afféle mikulás ajándék volt...
Szóval akkor te 630-as BMW-re pályázol?
Nállam kb. ez van:
Nem lehetne hanyagolni a rendelést?
Meg nem lenne jobb hasznosabb dolgokra félrerakni ezt a pénzt?
Végülis miért is ne!Minden hónapban félrerakom ezt az 5-10000Ft-ot és egy év alatt megközelítőleg félre tudok rakni aszongya,hogy 50-100 ezer forint közötti összeget.Micsoda fejlődés. 100 ezerért kap az ember egy nagy rakás szétesés kellős közepén lévő autóroncsot.
Akkor gondolkozzunk hosszabb távon...10 év alatt ez már majdnem 1 millió forint! De várjá,én nem 10 év múlva akarok autót venni,főleg nem a mangákra félretett pénzből.
De ha belegondolunk,akkor 100 év alatt már összejönne 10 milkó körül,az már lassan egy 630-as BMW ára,de száz év alatt?
Szal a szülők néha furán gondókodnak,de azért néha mondanak jót is,nem csak a mangavásárlást tiltsák ész nélkül.
Am bocs,ha lefárasztottalak.
Aztán még rákérdezett az árára, és hogy nem sajnálom e rá a pénzt (
). Végezetül (flegmán, szemrehányón) "... hatalmas kultúrértékű..." szavakkal illette. De nekem akkor is tetszik, és szeretem!!!!!
Mondtam neki, hogy megjelent a DN 2. díszdoboza, erre nekem esett, hogy az neki kell
A szüleim nagyjából tisztában vannak az anime-manga fogalmával,animét is néztünk már meg közösen (Cowboy Bebop movie,Chihiro) ,a mangáimba is belelapoznak,amikor megérkezik egy-egy újabb kötet...
Valamelyik manga-anime tetszik neki,valamelyik meg nem,de ez érthető,hiszen nekik ez még Kínai,akarom mondani Japán xD Na meg a rajzolása egy-egy műnek is elég furcsa azoknak,akik nincsennek hozzászokva ehhez a stílushoz.
Na majd ha lesz gyerekem,akkor legalább képben leszek animéket illetően xD Vagy addigra már más stílus lesz a menő?
Viszont jó látni, hogy vannak olyan szülők, akik képesek elfogadni számukra furcsa és idegen dolgokat, bár én sem panaszkodom, igaz nem ülnek le semmit se nézni velem, viszont szó nélkül hagyják, ha nézem. Nekem ez már jó
Bár a japán zenéhez kicsit másképp állnak....ez olyan cikis :@
Jó azért megértheted őt is, látom vagy vagy 13-14 éves, mire végigmész egyedül a városon.... Ha idősebbel mennél akkor oké de a veled egykorúaknak budapest az a könyéke 'veszélyes' is lehet a késői órákban, ha pedig nem ismeri anukád a vársot pláne azt hiheti.