Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Elnézést, ha a lelkedbe gázoltam
Most ki tudja,lehet eltelik pár év,utána a szüleid is másképp állnak majd a mangákhoz,meg a japán dolgokhoz.Minden csak idő kérdése.
És akiknek van már vagy 180-200 mangája? Azok a személyek nem mesélnek arról,hogy milyen szülői jótanácsokat szoktak kapni amikor hazamennek pár újabb mangakötettel,meg a szekrénypolcon egyre több és több fura nevű könyvecske foglal helyet?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Nem is hordjuk magunkkal! Csak ott figyel a helyén! Meg amúgy is, a közvetlen környezetemben három emberrel tudok, akinek van mangája, az is Naruto, meg DeszNót, a harmadik meg én vagyok. De bezzeg a Vámpírvadász D-n rajta van a 16-os karikácska, bár meg is értem miért, khm, khm......
Amúgy tényleg hiányolják a színezést a szülők, erre a D megtanított. Bár, az igazi hiányérzet az én apámnál ott lépett fel, hogy azok, amik a mangában képek, egy normál könyvben az is mind szöveg, változatos, érdekes leírásban.
A mangákban meg a szöveget hiányolják,hiába szépek a rajzok,ez számukra nem elég meggyőző.
Am nem vészes a helyzet,nem vásárolunk agyba-főbe mindent,így nem is tolják le az embert a semmiért xD
A 11-12 évesek (főleg a csajok) már túl vannak régesrégen a csápos-szadomazo hentai mangákon,ők inkább
Szerencsére én úgy vettem észre, hogy a szülők nagy része azért olyan nagyon nem ellenzi az ilyesmit, vagy ha igen, akkor sem lép fel ellene drasztikusan. Nincs is mi ellen, az az igazság. Amíg 11-12 évesek nem hordanak csáposhentai műveket maguknál, addig jók vagyunk.
Souichiro: A kocsmánál jobb hely nincs a művelődésre. Elegendő alkohol után új nyelvjárások kialakulásának lehetsz szem- és fültanúja, esetleg szerves résztvevője.
Sztem még mindig jobb mangát venni,mint pl. a felnőttek életvitelét utánozva kocsmákba járkálni és játékgépezni. Közben meg még az ember művelődik is,merthogy az olvasás jó dolog
Arról meg ne is beszéljünk,hogy én már dolgozom,így a saját megspórolt pénzemmel hagy csináljak mán azt,amit akarok!
Egy kicsit Off:
A BMW-ről meg annyit,hogy egy 320-asra pályázom,ha létezik olyan hogy szerencse,na meg tudok eleget félrerrakni,akkor 5 éven belül megvan a gép
De ez nem éppen a megfelelő fórum sztem az ilyen témákhoz
Nem, nem semmi gond. Nekem ez a pénz, amiből fizettem, ezt mikulásra-karácsonyra kaptam, sőt ennek még a többszörösét is. De nem is az, hanem ez évben nem olyan sok minden dolgot hozott a mikulás meg a jézuska (mikulás konkréten semmit ) így ez most nekem afféle mikulás ajándék volt...
Szóval akkor te 630-as BMW-re pályázol?
Nállam kb. ez van:
Nem lehetne hanyagolni a rendelést?
Meg nem lenne jobb hasznosabb dolgokra félrerakni ezt a pénzt?
Végülis miért is ne!Minden hónapban félrerakom ezt az 5-10000Ft-ot és egy év alatt megközelítőleg félre tudok rakni aszongya,hogy 50-100 ezer forint közötti összeget.Micsoda fejlődés. 100 ezerért kap az ember egy nagy rakás szétesés kellős közepén lévő autóroncsot.
Akkor gondolkozzunk hosszabb távon...10 év alatt ez már majdnem 1 millió forint! De várjá,én nem 10 év múlva akarok autót venni,főleg nem a mangákra félretett pénzből.
De ha belegondolunk,akkor 100 év alatt már összejönne 10 milkó körül,az már lassan egy 630-as BMW ára,de száz év alatt?
Szal a szülők néha furán gondókodnak,de azért néha mondanak jót is,nem csak a mangavásárlást tiltsák ész nélkül.
Am bocs,ha lefárasztottalak.
Aztán még rákérdezett az árára, és hogy nem sajnálom e rá a pénzt ( ). Végezetül (flegmán, szemrehányón) "... hatalmas kultúrértékű..." szavakkal illette. De nekem akkor is tetszik, és szeretem!!!!!
Mondtam neki, hogy megjelent a DN 2. díszdoboza, erre nekem esett, hogy az neki kell
A szüleim nagyjából tisztában vannak az anime-manga fogalmával,animét is néztünk már meg közösen (Cowboy Bebop movie,Chihiro) ,a mangáimba is belelapoznak,amikor megérkezik egy-egy újabb kötet...
Valamelyik manga-anime tetszik neki,valamelyik meg nem,de ez érthető,hiszen nekik ez még Kínai,akarom mondani Japán xD Na meg a rajzolása egy-egy műnek is elég furcsa azoknak,akik nincsennek hozzászokva ehhez a stílushoz.
Na majd ha lesz gyerekem,akkor legalább képben leszek animéket illetően xD Vagy addigra már más stílus lesz a menő?
ez olyan cikis :@
Jó azért megértheted őt is, látom vagy vagy 13-14 éves, mire végigmész egyedül a városon.... Ha idősebbel mennél akkor oké de a veled egykorúaknak budapest az a könyéke 'veszélyes' is lehet a késői órákban, ha pedig nem ismeri anukád a vársot pláne azt hiheti.