Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nektek legalább még van nagyitok...
Mikami:
off-ra mindjárt válaszolok a Dumizzuk topicban
Anyukám szerintem nem nagyon vágja, hogy mi is a manga, úgyhogy lehetséges, hogy egyik nap leveszi, azt megnézegeti, de annyi baj legyen. Se ő nem túl szigorú, se az én mangáim nem brutálisak. (Ilyenkor örülök, hogy egy rosszabb pillanatomban nem vettem yaoi mangát )Nem szeretném tudni De azért előtte írok néhány kedves szót meg végrendeletet ×_×
Oké-oké, nem szóltam XD
Yaven: Hát, igen... de ha elkezdem magyarázni, hogy ez anime, az rajzfilm, akkor vajon kit fognak hülyének nézni, és otthagyni a tipikus "túl okos vagy" szöveggel?
off again: Yaven honnan van annyi VK-s mangád? és mi az a DN - another Note?
Gaboo: Nekem inkább az a gáz, ha mesének nézik (19 éves fejjel^^) Mondjuk apukám úgyis mindig minden filmbe beleszól, amit nézek (kivéve helyszínelők és Hogyan készült), de ez már családi hagyomány nálunk.
Te legalább tudsz nézni valamit A nagymamám házában lévő szobámban még égő sincs xD - bár ez csak azért, mert most újítja fel a házat, szóval este 8 után nyáron már ott semmit nem tudtam csinálni (és érdekes módon csak az én szobám járt így xD)
bocs hogy nem voltam de az előbb törtem el egy virágvázát és azt takarítottam
off2: Yaven honnan van annyi VK-s mangád? mi az a DN - another note? tom hülye vok... =D
Nem off: Nálam sose volt gond a manga. Könyvnek tekintik. Vagyis lehet belőle, de ne legyen drága. Am könyvemből is van vagy 200 (6-7 könyvespolc van a szobámban)
-ez biztos neked való??
-izé...fogjuk rá. de nagyon szeretem!
- Na, majd szólj ha legközelebb lesz, nagyon nem úgy hangzik mintha neked való lenne
na igen, a cenzúra kimaradt a történetből
az fel sem merül, hogy esetleg a nagyit nézd?
Ma végre vettem a bátorságot és kiraktam a könyvespolcomra mind a 13 mangámat! Anyukám csak azon lepődött meg, hogy ez a sok könyv eddig hol bujkált....mondjuk az is igaz, hogy a 2 új wallscrollom elvonta a figyelmét.
Fúúú Az is komoly lehetett. Emlékeszem, régen néztem a Mézga családot, ott meg mindig 1 forintos zsebpénzemelést kaptak xD
Mint a régen az 5-öseimért kapott 20 forint...
Visszatérve a témára: animaxot mennyire nézitek a szüleitek tudtával?
Nyugi, néha kapok egy tíz ft-ost, aztán pápá
Nálunk ingadozó a zsebpénz összege... Van, hogy semennyit sem kapok, van, hogy még annyit se xD