Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Dz: jajj, drága, nem vagy te felesleges ^^ majd igen, ketten Ivivel elmentek átmenni XD (ezt mondjuk inkább...áhh, megvan, majd a következő magyar yaoimangakötetet így, ketten veszitek majd át XD *muhaha*)
ON: Code Geass-t nézek, most, anyám bejön: "Már megint ezt a sz@rt nézed??", majd kimegy.....ennyi XD
Hajnali fél kettőkor az embernek úgy megjön a kedve az ilyesmihez. Mármint hogy hozzászóljon. Megnyíljon. Kommunikáljon. Ilyenkor, hajnali kettőkor az ember úgy érzi, hogy meg kell nyilvánulnia. Rá kell szabadítania magát a kibertérre. Ki kell lépnie a Mátrikszból. OFF elvágva, elnézést.
Az én szüleim nem szeretik ezeket a ,,kínai meséket". A Rurouni Kenshint anno édesapám még nézte velem, de jómunkásemberként nem értett sok mindent belőle. Ez nemsokkal a Pokémon/Yu-Gi-Oh!/Digimon hármasfogat lefutása után volt, 12 voltam köbö. Vagy nem tudom.
Ezek után, miközben egyre mélyebbre ástam magam eme termékek világában, szüleim egyre ellenszenvesebbé váltak a műfaj iránt.
Az igazi törés akkor következett be, amikor megvettem az első mangakötetem.
Vagyis igazából akkor, amikor megmondtam az árát.
Pedig ötszáz forintot még le is hazudtam belőle.
Azóta ez a törés megvan. A kínai mesék eléggé tabutémának számítanak nálunk, az AnimeConok is "rendezvény" fedőnév alatt futnak.
Mondjuk a helyzet tűrhető, nálunk nincs megkötve, hogy mire költöm azt a pénzt, amit ők megkeresnek, majd nekem adnak... Több ismerősöm ezzel így van, így habár nincsenek oda értük, szerencsére az én őseim tolerálják ezt ,,hobbit" (vagy nevezzük akárminek), és bár tudom, hogy utálják, de megvagyunk egymás mellett.
//Imádok kisregényeket írni... Szánalmas.//
Visszaolvastam, láttam, hogy elment a topic más irányba, de ezt így hajnalban az ember nem hagyhatja ki. Egyszerűen úgy érzi, hogy cselekednie kell. Ki kell öntenie a lelkét. Elnézést érte sokadszorra is.
Code Geass nevezetű fegyverrel, végleg megdöntöttem édesapám ellenállását, s immáron őt is elkezdte rabul ejteni a mi kis világunk... Muahahahahaha
É n csak annyit mondanék, h pár hete bátyám megvette a Vexille-t DVD-n és egyből neki is álltunk nézni. Aztán úgy az egyharmadánál tarthattunk, amikor apa hazajött és leült NÉZNI . (utálja az animéket, nagyon régen leírtam ide). Na mind1, kb. fél óráig nézte érdeklődéssel, aztán felállt és ezt mondta: "Ez mekkora egy marhaság." (Mint kb. minden nála). De akkor is >>> nézte .... Ez olyan meglepő volt.....
most már nem csak a Momotaróban és a Siriusban fognak utálni minket
hát szerintem a Pirontan az én korosztályomnak már megfelelő (20), de ha anyám vmiért a könyvespolc mangarészlegére tévedne és beleolvasgatna, kitérne a hitéből, szóval sztem ez kortól függetleül rejtegetnivaló
Kami: ha akarod átveszem neked. amikor én átvettem, én csak egy 30 centis vigyort kaptam az eladó sráctól
akkor mégse, Ivi már felajánlotta *feleslegesnek érzi magát*
Yoroi: muhaha XD
Ivi: LOL XD anyáám, az biztos XD
Én már voltam szemtanúja hogy egy oszt társamnak kiadták a sört az üzletben xD
Akkor a mangát is csak odaadják, ráadásul a többség arról nem is tudja hogy mi, ellenben a sörrel xD
Mond neki hogy a 18-as karika csak nyomtatási hiba xD
Yoroi: nálad az eladók sejtelmesen mosolyogtak volna, azzal a tipikus eladói vigyorral
nálam még mindig tervbe van véve~ XD csakhát az eladók már a Magányos csillag megvásárlásakor is furcsán néztek rám....még ha bookline-on rendelem, akkor is át kell vennem XD szal sztem előbb bátorságot gyűjtök hozzá XD
vigaszként:
szerinted rám hogy néztek volna az eladók?
Ivi: Ha kész a video szólj XD
vagy megyünk ketten együtt és eljátsszuk ott az eladó előtt, hogy majd közösen fogjuk ezt lapozgatni és ihletett meríteni belőle
sztem nagy sikerünk lenne a könyvesboltban, meg a youtubeon is