Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
háhá, okés, megegyeztünk XD
ez monnyuk igaz :33
Ivi: igen, de ha belegondolnak h miért is van becsomagolva alaposan...XD + te fiú vagy, énmeg (asszem) nem
Ha GLS-sel kihozatod akkor nem néz rád senki furán. :)
mivel be van csomagolva, max a borítóból ítélhetnek
nálam még mindig tervbe van véve~ XD csakhát az eladók már a Magányos csillag megvásárlásakor is furcsán néztek rám....még ha bookline-on rendelem, akkor is át kell vennem XD szal sztem előbb bátorságot gyűjtök hozzá XD
Hát aki azt mondja, hogy a Pirontant azért veszi, mert sokat lehet rajta röhögni, az pont olyan beteg, mint aki azt mondja, hogy a hentait azért nézi, mert szépen van megrajzolva...
De ha egyszer így van? XD
De a Pirontan hiába van szépen megrajzolva... Az még nálam is kiverte a biztosítákot.
és a fórumon nem csak nekem van meg, csak a másik "szakértő" épp szabadságon van
Meg boltban se, mivel be van bugyolâlva latexbe.
Mondjuk a 18-as karika árulkodó...bár sztem arra inkább 21-eset kellett volna tenni. Na meg több ember véleményét érdemes kikérni a témában.
Ja, csak nálunk Libri/Alexandra van, és egyik helyen se láttam, ráadásul neten sem lehet beleolvasni...
És tényleg azt írta valaki, hogy "Nekem bejött. Rövid, humoros" xD Szóval...
*de csak mert azt olvastam, hogy sokat lehet rajta röhögni
Hát aki azt mondja, hogy a Pirontant azért veszi, mert sokat lehet rajta röhögni, az pont olyan beteg, mint aki azt mondja, hogy a hentait azért nézi, mert szépen van megrajzolva...
Ezért érdemes belenézni a könyvesboltban az óhajtott mangába mielőtt az ember megvenné. Feltérképezed, hogy az olvasmány hány százaléka necces a szülői szem számára és ha az 20% fölött van, akkor érdemes hagyni ;) Nemcsak mert úgyis a legbrutálisabb résznél nyitná ki, hanem mert ha ennyire titkolnivaló, akkor nyilván nem is a korosztályodnak megfelelő
Hiko-chan: hmm...Nyári Srácokba még nem néztem bele, mert pont az Avril Lavignos szörnyűség mellett helyzekedett el; ahhoz pedig nem érnék hozzá szívesen. De már hallottam róla egyet s mást...
Majd egyszer veszek egy yuri-t és akkor lesz beszámoló a 3 napos szülő-hisztirohamról...
ahelyett hogy örülnének nem yaoit veszek xD
(ebbe belegondolni is rossz volt )
*de csak mert azt olvastam, hogy sokat lehet rajta röhögni