Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ha 10 év múlva a Sepukku lesz majd a menő,akkor is lesz majd ennyi divatrajongója? xD
Végülis nekem8,hogy mennyi divatanimés van idehaza,szerencsére az ismerőseim-barátaim között egyetlen egy ilyen sincs
Miyavi koncerten is akik voltak,azoknak minimum 50%-a csak divatból ment el,nem is tudják mi vagy esetleg ki az a Miyavi Már félek előre is az LM.C koncerttől...ott mennyi műrajongó lesz majd!?
Citrow:én most,22 éves fejjel jutottam el oda,hogy beleuntam,belefáradtam az animézésbe,kinőttem belőle.Láttam már elég OVA-t,movie-t,meg szinte az összes jónak nevezhető animét A másik meg,amiért meguntam: egyszerűen nincs jó anime,amit érdemes lenne megnézni.A régi animék nem bejövősek,mert a rajzolás elég gáz sok esetben,az új animék meg szupi grafikával megálldott sz*rok (Jugió ikszdé,meg egyébb nyalánkságok,azaz F.O.S. animét).Persze vannak kivételek,de ritka.Ha a Honey and Clover-t vagy a Tenjou Tengét folytatnák,na az miatt még leülnék a gép elé,de kicsi az esély,hogy ezeket folytatni fogják.
A rajzolással meg nem hagyok fel,mert rajzolni még mindig szeretek Az animéket viszont egyre jobban hanyagolom.
Ha egyszer lesz gyerekem,ha animés lesz,talán animézek vele,talán nem,ki tudja,a jövő zenéje még
Ha valaki meg ez miatt nem megy társaságba,az az ő dolga.Ne mtudja mit hagy ki.
Animés léttemre nekem van munkám,van csajom,van egy tonna ismerősöm,haverom,barátok is vannak jópáran,rengeteg időt tötünk el együtt,boldogan döglöm majd meg legalább,ezt elmondhatom
Am meg egy animés szórakozni hova menjen? Erőltetett szórakozni,azaz Diszkónak nevezett sz*r helyre? Mert olyan,hogy Diszkó,már rég nincs,a stílus halott,csak erőltetett buliznak a fiatalok,mert tudatlanok,meg mert ez a menő.Tizenéves fejjel segg részegen tombolnak rosszabbnál rosszabb zenékre,5 év múlva meg úgy ki lesznek égve,mint egy villanykörte.Jó,fiatalon kell szórakozni,de valami azé má túlzás Házibuli 4 evör! Legalább ott nem csak monoton pop zene megy,hanem néha előkerül pár k*rvajó rockosabb szám is,meg METÁL! xD
Bocs,hogy lefárasztottalak
Szomorú,hogy sokan az animét,japán dolgokat ennyire lenézik
Bár ha mindenki fan lenne,az se lenne sokkal jobb,így legalább nem lesz divat idehaza az animéből
Nem?:) De hiszen máris az:)
Az már nálam is sok, ha valaki emiatt nem megy társaságba, otthon ül, és csodálkozik hogyha ki van közösítve ("pedig trendin fetsem a hajam"). Ez tényleg tulzás.
Mindenkinek más az érdeklődési köre. Mióta rajzolok, és komolyabban foglalkozom a témával, dicsérték meg rajzaimat, azóta anyukám is jobban figyel a témára és nem akasztja ki annyira.
Leginkább azért mert nem beszélek neki annyit róla, mert mostmár vannak osztálytársaim akikkel kidumálhatom. Vele maradt az NCIS
Szomorú,hogy sokan az animét,japán dolgokat ennyire lenézik
Bár ha mindenki fan lenne,az se lenne sokkal jobb,így legalább nem lesz divat idehaza az animéből
Én 2 éve ismerkedtem össze egy animés társasággal és annak a tagjaival.Azelőtt a környékről senkit nem tudtam,aki szereti ezt a műfajt.2 hetente találkozót rendezünk,hülyülés,mangaolva sás,PS2,meg minden jó szórakoztat minket xD Aki teheti,az csatlakozzon valamelyik anime klubhoz minél előbb.
A nagyimnak el kellett magyaráznom,hogy a manga nem a címe a képregények hanem az maga a képregény! Anyám a "mikor nősz már fel" meg az "ettől leszel ilyen szemtelem meg agresszív" dumával jön. Ja és a pénzed ne költsd ilyen vackokra is megszokott. Az osztályom szótárában meg nincs olyan kifejezés hogy manga vagy hogy anime.Néha kapok egy "ja az a japán izé" választ és akkor már örüljek...A Moonlight Meidotól 2 percre járok suliba,de amikor odarángattam a barátnőimet öt perc után egyszerre kérdezték,hogy "Most már mehetünk innen?" Ezért túlképp a közvetlen környezetemből senkivel nem tudok beszélgetni az animékről. Szóval úgy látszik marad a fórum,a chat meg a conok...
én szüleimnek sem teccik hogy "minden zsebpénzemet hülyeségekre" (tehát mangákra) költöm...
de nekem teccik. én egy csómó embert igy ismertem meg, és csomóan ennek köszönghetően lettek a legjobb barátaim is akikkel elválaszthatatlanok vagyunk♥
szerintem az h nekkünk ez van az életünkben az egy plusz dolog ai tök jó eleve eggyel több témánk van az emberekkel.
nekem nagyonsokat jelentett például ez... mióta olvastam a nanát kedvet kaptam a gitározáshoz pl. :$ nem vok még vmi pro, alig tok pár akkordot, de élvezem
a death note is nagyon sokat adott nekem, ha más nem stílusban...
ez az egész egy külön értelmet ad az életemnek♥
én nagyon örülök h a barátnőm (momo-sama) "megtérített" és már én is ilyen fanatikus vagyok >.<
szerintem tök jók vagyunk h itt fóromozunk >.< hajrá mi!
Nekem pl.a manga,meg egy csomó minden.
Am a pár hozzászólásból,amiket írtunk ide,abból magyjából le lehet szűrni,hogy általában mi nem tetszik a szülőknek.
Végülis részben igazuk van,de ez végett még senki nem hagyot fel a gyűjtögetéssel sztem.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Meg ha egyszer bele is unok ebbe az egészbe,attól az összegyűjtött holmikkat nem dobom ki az ablakon,vagy esetleg a szemetesbe
Azért részben örülök,hogy ebbe a korosztályba tartozom,mert régebben nem volt ekkora választék sem anime,sem manga téren,gondolok itt a 70-es,80-as évekre.
Én sem panaszkodom,mert munka mellet nekem sincs nagyon sok szabadidőm...kivéve most,mert téli pihenő azért jár egy kicsi.
Az sosem baj
Legalább vam miről beszélni.
Egyszer mindenképp. Ha más nem majd 30-40 évesen Az a jó, hogy az új generáció ismét előnyben van, mivel ezt a stílust, kultúrát még csak most kezdik el ismerni, és ők/mi pont ebbe születünk bele, míg az idősebbeknek már alig jut ilyesmire idő, hisz egyetem, munkahely satöbbi... Amúgy de jól elbeszélgetünk csak így ketten!
Na meg van még mit tanulnom,sok ismeretlen mű van még,amiről eddig nem is hallottam.
Am én is elgondokodtam már azon,hogy vajon 5 év múlva is animézni fogok még egyáltalán? Vagy inkább ráunok egyszer,oszt kész?!