Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-01-24 19:31:00
(#849) Off off hátán, de mindegy....
Nálunk nincs kicseszés ilyen ügyileg. Egyszerűen tiltva vagyon a csatorna és kész. Tehát marad a net.
Nálunk nincs kicseszés ilyen ügyileg. Egyszerűen tiltva vagyon a csatorna és kész. Tehát marad a net.
Jah és Exiled: Rosszul írtad....az bachikoi....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-24 19:31:17
beküldve: 2009-01-24 19:27:40
(#848) blaskoj balskoj baby!!!!!
bocs ezt muszály volt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nekem is ezt mondják..
Ja ja ma DN film
Egyébként jó az a Death Note? Mivel még az animét sem láttam, de töltöm!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-01-24 19:21:06
(#845) Milyen " érdekes " hogy mindig olyankor,mikor filmet akarunk nézni....
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
beküldve: 2009-01-24 19:19:58
(#844) Az én szüleim úgy vannak ezzel az anime/manga dologgal hogy: Apám néha velem nézi az animéket és ki van akadva, hogy milyen "hülye meséket" adnak le a TV-ben. Anyum meg mindíg kérdezi, h ez most éppen melyik manga amit olvasok, és ha Ő még nem olvasta, akkor ha végeztem majd adja neki!
Jah, mivel ma kézimeccs van...(és mindenki azt akarja nézni kivéve engem) a DN filmnek lőttek nálam
Jah, mivel ma kézimeccs van...(és mindenki azt akarja nézni kivéve engem) a DN filmnek lőttek nálam
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-01-24 19:24:27
Nem soká lesz a Death Note filmje , / ma este, /
És valószínüleg anyám is nézni fogja,apám viszont már keresgeti a csatornákon,a sportcuccokat.....
Veletek is ki szoktak cseszni?????
És valószínüleg anyám is nézni fogja,apám viszont már keresgeti a csatornákon,a sportcuccokat.....
De velem igen!!! Általában apa és a bátyáim...és ők is sport cuccosokkal... a suttyók!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Nekem is ezt mondják..
Ja ja ma DN film
Nekem is mondták régen, de hát én azért veszek elég sok könyvet is.
Mikami: Becsüld meg gyerek a helyzeted, nem is tudod mekkora mákod van...
Exiled: 1: Azért nevettem, mert szinte előre borítékoltam ezt a hsz-edet...
2: Egen, még mindig, és ha még egyszer megkérded.... meg fogok haragudni, de komolyan. Jó poén, de egy idő után, már zavaró.
jójó,igérem ez volt az utolsó,nem szeretnék a con-on néhány nagyobb ütést kapni a fejemre,meg egy nagyobb rugást a lábam közötti érzékenyebb részemre
Am haladás: apám már nem ellenzi a mangákat,sőt azzal fenyeget,hogy elolvas egyet Anyám még mindig kitartóan ellenez,de születésnapra enged egy death note táskát x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem soká lesz a Death Note filmje , / ma este,/
Nanááá hogy nézem =) bár már láttam a filmet/animét/mangát de szerintem unhatatlan
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
nálam leginkább azon vannak kiakadva h egy manga 2000, azért rendes könyvet lehet kapni, amit az ember nem 1 óra alatt olvas el
-
beküldve: 2009-01-24 19:09:31
(#837) Nem soká lesz a Death Note filmje , / ma este, /
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
beküldve: 2009-01-24 19:03:25
(#836) Ekkora mákom van? Én nem értem hogy mit nem lehet bírni egy darab kis könyvecskén amiben szép rajzok vannak esetleg brutális jelentek stb. xD
Nehogy félreértsd: Nem egy elkényeztetett gazdag gyerek vok akinek az ősei megvesznek mindent enélkül hogy tudnák mi az. A mangákat én veszem, és a szüleim tekintenek már annyira önállónak, hogy tudják nem hülyeséget veszek.
Vagy talán csak nem olyan aggódó, gyermekféltő szűlőket kaptam mint ti =) De én szívesen indítanék egy tüntetést a felháborodó szülők ellen, xD lennének ilyen táblák: MANGÁKAT AZ IFJÚSÁGNAK =)
Nehogy félreértsd: Nem egy elkényeztetett gazdag gyerek vok akinek az ősei megvesznek mindent enélkül hogy tudnák mi az. A mangákat én veszem, és a szüleim tekintenek már annyira önállónak, hogy tudják nem hülyeséget veszek.
Vagy talán csak nem olyan aggódó, gyermekféltő szűlőket kaptam mint ti =) De én szívesen indítanék egy tüntetést a felháborodó szülők ellen, xD lennének ilyen táblák: MANGÁKAT AZ IFJÚSÁGNAK =)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-01-24 19:04:58
beküldve: 2009-01-24 18:58:37
(#835) Mikami: Becsüld meg gyerek a helyzeted, nem is tudod mekkora mákod van...
Exiled: 1: Azért nevettem, mert szinte előre borítékoltam ezt a hsz-edet...
2: Egen, még mindig, és ha még egyszer megkérded.... meg fogok haragudni, de komolyan. Jó poén, de egy idő után, már zavaró.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]