Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Hogy visszatérjünk az eredeti vágányra:
Itt megfenyegettek már valakit az ősei azzal, hogy kib...ák a szemétbe a gyűjteményét?
Itt megfenyegettek már valakit az ősei azzal, hogy kib...ák a szemétbe a gyűjteményét?
Nálunk ez sohasem volt kérdés: Anyám nem vesz róla tudomást, én Meg arról nem veszek tudomást hogy ő nem vesz róla tudomást... aszem xD
Mondjuk anyám mindig ingatja a fejét ha szóba hozom a mangákat xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-01-24 18:55:53
*leborult az ágyról röhögtében laptopostul*
Jaj, ez annyira, de annyira jellemző volt Rád!
naa most mi van? Baj ha ilyesmiket írogatok?*néz nagy bociszemekkel*
multioff: 6 év még mindig számííííít?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hát...talán majd ha megtalálják őket X3
nincs abban semmi rossz szentem.Én nem osztom az anyuka látókörét x3
*leborult az ágyról röhögtében laptopostul*
Jaj, ez annyira, de annyira jellemző volt Rád!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Egyszer visszaolvastam a topikban és volt egy olyan, hogy csórikámnak az anyja kidobta a Nyári Srácokat. Az illető lány volt, és gondolom a kedves anyuka nem akarta, hogy ennek hatására "barátkozzon" a fiúkkal...
nincs abban semmi rossz szentem.Én nem osztom az anyuka látókörét x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Egyszer visszaolvastam a topikban és volt egy olyan, hogy csórikámnak az anyja kidobta a Nyári Srácokat. Az illető lány volt, és gondolom a kedves anyuka nem akarta, hogy ennek hatására "barátkozzon" a fiúkkal...
Na az szép.....Én Anyum (igaz mára megbékélt a dologgal), anno csak elkobozta a cuccost, mondván: "Ne vesszen el a rá költött pénz".
Van egy enyhe sejtésem Anyukám életfelfogásáról....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 18:33:10
(#828) wow, na azért az elég kemény. én csak az 1. kötetet olvastam, de abban max 2 jelenet volt, amin kiakadnék, ha a <14 lányom olvasná. egyébként nem
-
beküldve: 2009-01-24 18:28:12
(#826) Hogy visszatérjünk az eredeti vágányra:
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-24 18:28:25
Ne haragudj, de ez NEM igaz. Csak nyugaton próbálják így megkülönböztetni a dolgot, sőt, a legtöbb helyen a shounen-ai / yaoi megnevezésekkel próbálják a softcore-t a hardcore-tól megkülönböztetni.
Szóval nyugaton nyugodtan lehet használni, de Japánban ilyen megkülönböztetés nincs. Náluk a fiú x fiú szerelem BL, és kész. A yaoit, mint kifejezést, nagyon ritkán használják.
Szóval nyugaton nyugodtan lehet használni, de Japánban ilyen megkülönböztetés nincs. Náluk a fiú x fiú szerelem BL, és kész. A yaoit, mint kifejezést, nagyon ritkán használják.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-24 18:26:11
(#824) Hát jó én életemben nem láttam yaoit/BL-t és nem is akarom épp most elkezdeni mint rossz szokást xD Mostmár 1-el több dolgot tudok róla, de ennyi épp elég, azt hiszem maradok a shuonen mangákánl /asszem az az amire gondolok/ Azért kösz a felvilágosítást o.o xD
BL= Boy love , yaoi = ugyanaz, vagy legalább is hasonló, csak tudod én nem olvasok ilyet mert fiú vagyok xD épp ezért nem is tudok igen hozzászólni, csak aranyos volt ez a fangirl/fangörl
esküszöm,utoljára offolom ezt a topicot:
A yaoi és a BL nem ugyan az!(éppen a múlt héten olvastam róla cikket,szal én okoskodhatok már szentem x3)
BL: szerelmes történet 2 fiúról,akik homokosok.Csóknál durvább dolgok nem történnek benne.
yaoi: A yaoi a BL durább fajtája,ahol már nem csak csókig van a határ.
Am ne gondoljátok,hogy szeretem a yaoit,megmaradok a sima ecchinél,meg az alkalmankénti yurinál
Szerk: The Exiled 2009-01-24 18:24:48
beküldve: 2009-01-24 18:21:03
(#822) Hát jót beszélgettünk, viszont most el kell mennem, azt viszont még megkérdezném hogy ezek a fórum-rangok miszerint vannak besorolva?
Szerk: Shaun 2009-01-24 18:21:33
beküldve: 2009-01-24 18:17:20
(#821)
Szerk: baniaa3 2009-01-24 18:17:34
beküldve: 2009-01-24 18:12:50
(#820) Jééé, igazam volt :O ráadásul olyan témában amit nem is vágok és nem is akarok vágni xD Kicsit érdekes is lenne
No meg persze undorító xD