Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
BL= Boy love , yaoi = ugyanaz, vagy legalább is hasonló, csak tudod én nem olvasok ilyet mert fiú vagyok xD épp ezért nem is tusok igen hozzászólni, csak aranyos volt ez a fangirl/fangörl
Alapvetően tényleg ugyanaz a kettő, csak a BL-t Japánban használják, a yaoit meg nyugaton. Erről persze már évek óta megy a vita, hogy melyik a helyes, stb, de én ált. a BL-t használom. Nem azt mondom, hogy a yaoi kifejezést nem használják Japánban, de a BL általánosabb.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-24 18:07:45
(#818) BL= Boy love , yaoi = ugyanaz, vagy legalább is hasonló, csak tudod én nem olvasok ilyet mert fiú vagyok xD épp ezért nem is tudok igen hozzászólni, csak aranyos volt ez a fangirl/fangörl
Igazat adok az előttem szóló, kimondhatatlan-nevű barátomnak! =)
Igazat adok az előttem szóló, kimondhatatlan-nevű barátomnak! =)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-01-24 18:11:56
Csak egy kérdés tudod mi a BL/Yaoi?
Ez most hogy jött ide? Meg sem említette a BL-t vagy a Yaoit.
beküldve: 2009-01-24 18:03:06
(#815) Bírnám ha ez most egy video-fórum lenne, záporoznának itt a kiejtési hibák =) Talán azt kéne mondani rá hogy: Fangirl-ek és rajongók vagy mittom én egyszerűen csak lányok/nők/anyukák/nagymamák /nyanyák stb. xD Ez kor szerinti besorolás volt nem pedig minősítés O.O ne kövezzetek meg xD
Szerk: .., 2009-01-24 17:59:28
Tudom, de én igy szoktam megkülömböztetni.
Ez írásban még működhet, de élőszóban elég érdekesen jöhet le.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Vattafakk?
A fangirl az ugyanaz, mint a fangörl, csak a fangörl az kiejtés szerint van írva.
A fangirl az ugyanaz, mint a fangörl, csak a fangörl az kiejtés szerint van írva.
beküldve: 2009-01-24 17:52:57
(#809) Én csak a BL-ről anyit mondok hogy, azért nézik mert, tudják hogy, a férfiak perverzek.És ezeknek a fanoknak két csoportja van:
Fangörlök:Azok a lények akik, mulyák/idegesitöek, nem tudják abba hagyni: Jaoi úgy a Jaoi igy, egyszóval idegesitőek.
Fangirl:Azok akik szeretik, de nem idegesitöek. És mégegy dolog a BL fangörlök/fangirlek nem perverzek, csak a divatot akarjk követni.
Szerintem Hungary-chant ne keverjük bele a dologba... Mintha olyan sok köze lenne a Hetalia alkotójának Mo-hoz...
9/28 NEVER FORGET
Legyetek őszinték kislányok és valljátok be, hogy kicsit perverzek vagytok!
Na igen. Az egy dolog, hogy Japánban milyen alapja van a dolognak, de idehaza tényleg csak perverz hisztéria, amit egyes 12-14 éves kislányok csapnak körülötte.
(Lehet a sok "Jajde imádom a yaoit" magyar honlap miatt lett fujoshi Hungary-chan-ból?)
A Japanimánián le lehet tölteni egy régebbi adást a yaoi-ról, ott rendesen elmagyarázzák, mi is az oka a boys love sikerének Japánban.
Az apámat nem is az animék zavarják, hanem a japán zenék. Neki ez olyan, mintha "halandzsáznának".
Ismerős a helyzet =) Csak sajnos muszáj elviselnie mivel szinte csak Japán zenét hallgatok
abból is leginkább metal-t ami egy külön probléma az ősöknél
Szerk: Shaun 2009-01-24 17:31:23
beküldve: 2009-01-24 17:26:42
(#805) Az én őseimnek nincs baja az animékkel, anyukám kifejezetten szereti az animéket, néha ő is nézi velem az Animaxot, kölcsönveszi a mangáimat (nagy a választék).
Az apámat nem is az animék zavarják, hanem a japán zenék. Neki ez olyan, mintha "halandzsáznának".A bátyám azt mondja, hogy utálja, pedig talán még nálam is jobban szereti az animéket, legalábbis csak akkor kezd bele egy animébe, ha megfelel bizonyos követelményeknek (a nők mellbősége, a szemek nagysága, és a szembogarak mennyire kidolgozattak, minél kidolgozottabb a grafika, annál kevesebb az esélye, hogy belekezd az animébe ^^) Nem is csodálom, hogy eddig még csak a Narutot, Inuyashat és, nagy meglepetésemre, az FMP-be (bizonyára a mellbőség) volt hajlandő belenézni. A többit nem szereti, de ezekről képes órákig beszélni (20 perces részről kb. 40 percig beszél )
Az apámat nem is az animék zavarják, hanem a japán zenék. Neki ez olyan, mintha "halandzsáznának".A bátyám azt mondja, hogy utálja, pedig talán még nálam is jobban szereti az animéket, legalábbis csak akkor kezd bele egy animébe, ha megfelel bizonyos követelményeknek (a nők mellbősége, a szemek nagysága, és a szembogarak mennyire kidolgozattak, minél kidolgozottabb a grafika, annál kevesebb az esélye, hogy belekezd az animébe ^^) Nem is csodálom, hogy eddig még csak a Narutot, Inuyashat és, nagy meglepetésemre, az FMP-be (bizonyára a mellbőség) volt hajlandő belenézni. A többit nem szereti, de ezekről képes órákig beszélni (20 perces részről kb. 40 percig beszél )
Szerk: Kiwii 2009-01-24 17:27:38