Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hogyan kell mangát készíteni?
oksa, ...amúgy én télleg nagyon kíváncsi lennék...meg ha megmutatod a mangádat másoknak az nem magamutogatás...sőt így te is tudsz fejlődni, mert kapsz kritikákat, tanácsokat, stb
nah szóval itt az e-mailcím újra ^^
nah szóval itt az e-mailcím újra ^^
bozont6@citromail.hu amúgy, ha gondolod msn-re is felvehecc, ha van kedved beszélgetni ^^ csak nyugodtan, barátkozós típus vagyok
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-07-08 22:06:09
(#244) szeretnék tanácsot kérni mert először rajzolok mangát !
Ez konan arca félkészen (Naruto-akatsuki tag)
Várom a tippeket
[Link]
Ez konan arca félkészen (Naruto-akatsuki tag)
Várom a tippeket
[Link]
"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."
Szerk: Piro-Sama 2011-07-08 22:06:41
Igen, én mondtam, csak nem vagyok az a magamutógatós ember.............Még nem volt dolgom másokkal (nem voltak barátaim), vagyis nemtudom, hogy mások mit reagálnának rá!!.........(Előfordulhat hogy felbátorodásképpen írtam, hogy valaki felfigyeljen rám!) Így is eléggé zárkózott vagyok!!..........Azért is regisztráltam erre az oldalra, hogy legalább valakikkel beszélgetni tudjak!!..................Esetle g add meg mégegyszer az E-mail címedet, és még megpróbálhatok valamit!!
Üdv!
Üdv!
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:40:22
Hát rendben...csak hát te mondtál vmi olyasmit h a mangarajzolás veled született tehetség...gondoltam, akkor csak megéri már neked, h megmutasd ezt másoknak is...
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-07-08 19:53:10
Hát van egy ősrégi Sony Ericsson telefonom (aminek még a pontos márkáját sem tudom!) meg már USB-t sem gyártanak hozzá, meg nincs is nekem!!............barátaim nincsennek, szóval passzolom!!!!...........(mondjuk az a három manga nem egy nagy durranás!!.....szerintem....) Telefont szerezni, meg USB-t hozzá, netre feltölteni, küldözgetni, stb.....Ennyi mindent azért nem tennék meg értük!!!!.........
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:40:38
de egy telefon csak van már a közelben...arról meg gépre, és eztán fel a netre ^^nem olyan nagy ördöngősség
Hát nem igazán.......
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:41:12
beküldve: 2011-07-03 15:12:00
(#238) amúgy vajaskenyér, egy manga azért manga mert rajzok is vannak rajta...=D ezért ,nem tudsz valakit megkérni,aki ért a gépekhez és akár le is fényképezné neked,hogy felrakja valahova?
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
A mangarajzolás szinte velem született tehetség!
Már három könyvet Írtam és rajzoltam.
(Electro Shock, Soul Brothers, Mein Führer)
(kb: mind a három olyan 100 oldal körül van)
Már három könyvet Írtam és rajzoltam.
(Electro Shock, Soul Brothers, Mein Führer)
(kb: mind a három olyan 100 oldal körül van)
én is kíváncsi lennék rá ^^ megtennéd h nekem is elküldöd? :)
bozont6@citromail.hu
...aggy meg egy...
*headshot*
szerk.: És elnézve a többi hozzászólásodat, nem ez az egyetlen hiba... Remélem az általad emlegetett könyveket lektorálta valaki.
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-07-03 11:12:51
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:42:24
Szia! ha érdekel (Bampaia) akkor aggy meg egy e-mail címet és arra eltudom küldeni!
Üdv!
Üdv!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:42:06
beküldve: 2011-07-02 17:31:54
(#233) engem is érdekel vajaskenyér ,szívesen megnézném
ha e-mail címre tudod küldeni,akkor:
ha e-mail címre tudod küldeni,akkor:
lamiachan@citromail.hu
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:41:43
Írtam mailt.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar