Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hogyan kell mangát készíteni?
beküldve: 2007-12-26 09:26:52
(#3) Tudom mert én is most rajzolok szabad kézzel mangát, csak azért mert ha radírozok akkor, ott marad a nyoma, te milyen mangát rajzolsz, én nekem a manga neve: Naruto Budokai
Kakarotto
Sajnos nem tudom honnan töltsek le manga készítő progikat tudnátok segíteni?????
Az EFrontier manga Studio-ját torrentként könnyen megtalálod, több oldalon több verziója is fellelhető. Csak nem t'om mire mész vele, mert minimum egy digitális rajztábla kell ahhoz, hogy ki tudd használni a lehetőségeit. De attól még nagyon pöpec kis program
Egyébként ha rám hallgatsz( 2 éve rajzolok mangát ) próbálj meg szabadkézzel is rajzolni, ne rögtön géppel. Na meg a neten rengeteg tutorialt is találsz, "hogy készítsünk mangát címmel" azokból is sokat lehet tanulni.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2007-12-25 21:32:09
beküldve: 2007-12-25 17:35:10
(#1) Sajnos nem tudom honnan töltsek le manga készítő progikat tudnátok segíteni?????
Kakarotto