Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
nem kell vkinek 1-4ig az angol manga? 8000ft lenne ha személyesen át tudja venni, ha posta akkor plussz 1000-1200ft hozzájönne és utánvételesen lenne feladva.
Engem naon érdekelne!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-09-07 11:08:09
beküldve: 2008-09-07 10:09:08
(#33) Én elolvastam az 1. 6 fejezetet mangazin jóvoltából,de nem tetszett...Az Animét viszont imádtam
ÓÓÓÓÓ mikor lesz már október és jön ki az új évaaaad???
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-07 09:54:40
(#32) nem kell vkinek 1-4ig az angol manga? 8000ft lenne ha személyesen át tudja venni, ha posta akkor plussz 1000-1200ft hozzájönne és utánvételesen lenne feladva.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-09-05 07:38:41
(#31) Nekem nem igazán tetszik a rajzolása (ezért nem is értem azt as hatalmas háborgást az anime kapcsán, amit egyesek produkálnak), de a történetvezetés, az egyes jelenetek tényleg jobbak, mint az animében. Bár én még csak hat fejezeten vagyok túl.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-10 10:11:40
(#30) Wow a 42-es! Mi lesz itt a továbbiakban?!
Eleinte nem csíptem Yuuki-t ezzel a hosszú hajú dizájnnal, de mostmár tetszik. (Vagy csak megszoktam? ) Zero belépője sem volt semmi! Remélem ketten szépen leverik Rido-t. Bár ott a végén kicsit elvesztem a párbeszédben, hogy ki kivel van, kinek az ellensége... Most Zero azt mondta Yuukinak, hogy "Te vagy az ellenség." ??! Remélem azért együtt fognak harcolni és nem egymás ellen.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Vagy csak én reménykedek? XD
Én nem reménykedem, inkább biztosra megyek és elkezdtem venni németül. Csak az baj, hogy ott is nagyon lassan jön ki... De hát mit lehet tenni?
Ez a havi egy fejezet átka is egyben...
De most legalább kijött a 41-es!!! Nekem bejött csak kár, hogy
Zero csak említés szintjén szerepel benne...
beküldve: 2008-06-25 19:42:25
(#28) én ezt csak Animébe látam DAMEET-en és szerintem nem olyan rossz
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Huuuu, ez tök jó lenne, ha kiadnák magyarul!! Egyszrűen fantasztikus a rajzolása, és nekem bejön a sztorija is!! Bírom a vámpírokat ;) Hajrá, hajrá, remélem valaki kiadja magyarul!!! Vagy csak én reménykedek? XD
Nem vagy egyedül
én is örülnék ha kiadnák magyarul
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-06-04 17:04:01
(#26) Huuuu, ez tök jó lenne, ha kiadnák magyarul!! Egyszrűen fantasztikus a rajzolása, és nekem bejön a sztorija is!! Bírom a vámpírokat ;) Hajrá, hajrá, remélem valaki kiadja magyarul!!! Vagy csak én reménykedek? XD
Sztem az anime eddig tök jó lett!!! Én kellemesen csalódtam, pedig féltem, hogy nem fog tetszeni pl. a karakterdizájn. De nem! Főleg a kedvencemet, Zerot, találták el igazán.
A zenék...hát nem tudom, mennek a sorozat jellegéhez, bár az ED-t szoknia kellett a fülemnek egy ideig.
Csak az elsőrészt néztem meg.. nekem valahogy nem jött be elsőre..
Az opening sztem szörnyű, a szám egész jó, de az animáció ami alatta megy... hm.. hát láttam már jobbat.
Amúgy az anime maga egész jó, de nekem mangában 100x jobban bejön! Zero is, Kaneme is meg Yuki is aribb ott.
Szal hacsak valaki meg nem győz, hogy néznem kéne addig nem folytatom dehát ez egyéni szoc probléma
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-12 20:38:13
(#24) Már egy ideje kinn van a 39-es.... és áááááá... ilyen résznél abbahagyni!!!!
(Mivel nincs még erre külön topik az animeknél, ezért ide írom.)
Sztem az anime eddig tök jó lett!!! Én kellemesen csalódtam, pedig féltem, hogy nem fog tetszeni pl. a karakterdizájn. De nem! Főleg a kedvencemet, Zerot, találták el igazán.
A zenék...hát nem tudom, mennek a sorozat jellegéhez, bár az ED-t szoknia kellett a fülemnek egy ideig.
(Mivel nincs még erre külön topik az animeknél, ezért ide írom.)
nekem jelenleg ez a kedvenc mangám egyébként ti hol olvastátok el a 35. kötetig????
Google-be beütöd a címet, és kábé 3. találat...
Egyébként eddig 38 fejezet van belőle angolra fordítva, Japánban pedig a 8-9. kötet körül tart a manga. Megjegyzem, nekem 4 kötet után elegem lett belőle, de minden elismerésem annak, aki az időközben ellaposodó cselekmény ellenére is folyamatosan olvassa a mangát^^
beküldve: 2008-03-28 21:46:06
(#22) nekem jelenleg ez a kedvenc mangám egyébként ti hol olvastátok el a 35. kötetig????
beküldve: 2008-03-27 14:53:43
(#21) Én is jöttem ide,ne legyél egyedül...és
én is úgy láttam,hogy Clan,de persze,attól,hogy én látok valamit,az nem biztos...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-27 14:29:08
(#20) khm... hahóóóóó! ebbe a topikba csak én járok? Megint kinn van egy fejezet...ami nekem annyira spec. nem jött be.
Viszont láttam pár képet az animeből és Zerot egész jól eltalálták.
Viszont láttam pár képet az animeből és Zerot egész jól eltalálták.
És jól látom, hogy Kanamenek Clan a neve????