Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
Teljesen egyetértek. Anno még az első anime-sorozat miatt szerettem meg a VK-t, mert annyira szépen volt megrajzolva és igényes volt az egész. (Emlékszem éjjeli 3-ig fennmaradtam, hogy egyben végig tudjam nézni a 13 részt. ) Aztán elkezdtem olvasni a mangát, majd jött a VK Guilty, ami roppant nagy csalódás volt. A rajzolók mintha visszafelé fejlődtek volna; a történetmenetet több helyen is csúfosan megmásították, ráadásul a kerakterek szájába olyan mondatokat adtak, amiket amúgy sosem mondanának.
Szóval ajánlom, hogy olvasd a mangát, mert nagyon jó; sokkal mélyebben van ábrázolva a karakterek személyisége, meg a történések is érthetőbbek. Arról meg nem is beszélve, hogy a végső csatajelenet teljesen más a mangában; nincs az embernek olyan -gyomorforgató- érzése, hogy az utolsó 2 rész csupa Kaname fanservice-ből áll. És persze Zero fegyvere ott nem egy kék plazmagolyót lövő zöld pamutgombolyagnak néz ki. (Fú, a miatt de ideges lettem, amikor megláttam. )
Az mondjuk igaz, hogy Ichiru halálát szépen megoldották az animében is, na de a vége. A csókjelenetek kihagyása már rossz pont volt, de a Yuki megharapja Zerot rész egy hülye kitaláció volt, ráadásul a mangában pont az ellenkezője van; mert annak van értelme.
Szóval ajánlom, hogy olvasd a mangát, mert nagyon jó; sokkal mélyebben van ábrázolva a karakterek személyisége, meg a történések is érthetőbbek. Arról meg nem is beszélve, hogy a végső csatajelenet teljesen más a mangában; nincs az embernek olyan -gyomorforgató- érzése, hogy az utolsó 2 rész csupa Kaname fanservice-ből áll. És persze Zero fegyvere ott nem egy kék plazmagolyót lövő zöld pamutgombolyagnak néz ki. (Fú, a miatt de ideges lettem, amikor megláttam. )
beküldve: 2009-12-06 14:18:37
(#108) hellosztok... nem tudom ki hogy van vele,d e én csak az animét végeztem ki, a mangára nem jutott elég időm... szeméyles megjegyzések: a sima vk király volt, meghatott teljesen , de a Gluty... váááh az nem sikerült valami jól, főleg a végét nagyon nem bírtam... /I'm a Zero lover ^^ XD/ köbö ennyit a dícséretekről ésa fikázásokról ^^
Das Leben ist enie Katastrophe... wenn... es leicht ist... machst du es falsch...
beküldve: 2009-12-03 22:28:59
(#107) Nem akartam volna duplapostolni, de nem is tudom megállni, hogy a legújabb fejezetre ne reagáljak semmit.
Ahhoz képest, hogy alig történt valami ebben a részben, sztem ez még az előzőnél is jobb volt. Sara imádnivaló!! Pont egy ilyen gonosz szereplő hiányzott a sorozatnak, akit majd nem csak simán ki kell nyírni, hanem taktikázni kell ellene. Fura, hogy ezt mondom, de remélem nagy bajokat fog csinálni, mert az előző kb. 10 fejezet enyhén szólva is unalmas volt (ok, néhány kivétel volt, de alapból azért... ). Yuki meg végre szedje össze magát, mert a szenvedés nagyon nem áll jól neki! XD Am. nem tudom másnak feltűnt-e, de az előző részek tele voltak utalgatásokkal; még a kimaradt 1 évről sem tudunk semmit; ahhoz képest itt egy teljesen új történetmenet. Kíváncsi vagyok, hogy Kaname múltja, az "alvó" purebloodok, vagy éppen az az ajtó miként kapnak jelentőséget a következőkben. És persze a kedvenc igazgatóm múltjáról sem ártana egy kicsit többet megtudni.^^ Jaj, és majdnem elfelejtkeztem a sulis igazgatótanácsról, akik túlságosan befolyásosnak és gonosznak tűntek ahhoz, hogy semmi szerepük ne legyen a jövőben. Júúj, most megint olyan izgatott vagyok a sorozat miatt, mint anno, amikor Yukiról kiderült, hogy pureblood.
beküldve: 2009-11-13 16:25:05
(#106) Úgy tűnik, hogy kezd beindulni megint a manga, aminek nagyon örülök, mert mostanság sajna mindenkitől azt hallom, hogy kiábrándulnak az egész sorozatból. Én is egy időben nagyon ellenkeztem az utóbbi fejezetek miatt, de visszaolvasva azért azoknak is elég jelentős szerepük volt; ha másért nem is, de a karakterek személyiségfejlődését jól érzékeltették.
Yuki talán végre a sarkára fog állni, Zero meg remélhetőleg nem válik egy unalmas mellékszereplővé (hiába, mostanság tényleg sablonfigura lett). Kaname sorsa kezd érdekelni (ami fura, azt tekintve, hogy eléggé rühellem), de mégis a legnagyobb bizodalmam a mellékszereplőkben van. Ichiru halálakor nagyon szomorú voltam, mert ő volt az egyik legérdekesebb szereplő, de reméljük Sara hasonlóan kiszámíthatatlan lesz. (Új kedvenc karakter a láthatáron XD)
És persze nem utolsó sorban nagyon remélem, hogy az igazgató "bácsit" is fogjuk még látni szemüveg és hajgumi nélkül.
Yuki talán végre a sarkára fog állni, Zero meg remélhetőleg nem válik egy unalmas mellékszereplővé (hiába, mostanság tényleg sablonfigura lett). Kaname sorsa kezd érdekelni (ami fura, azt tekintve, hogy eléggé rühellem), de mégis a legnagyobb bizodalmam a mellékszereplőkben van. Ichiru halálakor nagyon szomorú voltam, mert ő volt az egyik legérdekesebb szereplő, de reméljük Sara hasonlóan kiszámíthatatlan lesz. (Új kedvenc karakter a láthatáron XD)
És persze nem utolsó sorban nagyon remélem, hogy az igazgató "bácsit" is fogjuk még látni szemüveg és hajgumi nélkül.
Az meg külön érdekesség, hogy vajon ki ez az Ouri (?) és mit akar. Remélem valamivel több esze lesz, mint Ridonak, aki kb. megölette magát.
beküldve: 2009-11-13 15:51:32
(#105) Bevallom férfiasan, hogy én eleinte nagyon szerettem a VK-t. De aztán nagyon elkezdett...fárasztani. Senki érzéseit nem akarom ezzel megbántani, de szerintem erőltetett lett. Én Zero-rajongó voltam, de lassan belőle is kiábrándultam és ráuntam. Ennek ellenére ha egyszer kezembe akadna, netalán magyarul, biztos, hogy nem dobnám el
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-03 20:38:52
(#104) Én sem vagyok Yuuki fan!! Kaname meg szerintem egyértelműen unalas és jelentéktelen !! Zerot viszont nagyon szertem ŐŐ a legédesebb az egész mangában(animében is)
beküldve: 2009-10-04 11:42:55
(#103) És igen...valóban az utolsó megjelent fejezet tényleg nagyon érdekes lett ^^
Ami Yuukit illeti...hát igen. Én nem vagyok akkora yaoi fan, de Yuukit még sem kedvelem annyira. Úgy érzem a vége felé egy kicsit túlerőltetett már a karakter Így egy kicsit unalmas lett és én ezért is kezdtem kiábrándulni belőle...de ha lesz III. évad, szerintem Yuuki egy kicsit megváltozik majd ^^ Vissza tért a "régi fényébe".
Ami Yuukit illeti...hát igen. Én nem vagyok akkora yaoi fan, de Yuukit még sem kedvelem annyira. Úgy érzem a vége felé egy kicsit túlerőltetett már a karakter Így egy kicsit unalmas lett és én ezért is kezdtem kiábrándulni belőle...de ha lesz III. évad, szerintem Yuuki egy kicsit megváltozik majd ^^ Vissza tért a "régi fényébe".
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Ezt a cselekménysorozatot kb. pár fejezet után már le akarta zárni Hino és egy teljesen új VK sorozatot akart kezdeni, én így tudom, persze lehet, hogy rosszul.
Az új fejezeteket látva nem hiszem, hogy erről lesz szó. Meg azt olvastam valahol, hogy már a legelején kidolgozta az egész manga történetét, ezért nem valószínű, hogy új cselekményszálba kezdene.
Yukit én is sokáig kedveltem, de az előző fejezetekben már nem bírtam a viselkedését.
Mikami: az anime folytatásához egyelőre nincs elég mangaalapjuk, de szerintem jövőre az is várható lesz.
Saya-chan: igen, az utsó fejezet nagyon érdekes volt
főleg az új srác megjelenése
beküldve: 2009-09-04 17:24:24
(#101) Az egyik oldin,ahonnan töltögetek az 56-ik fejezet volt amit utoljára lefordítottak és pont az izgi résznél lett vége! -.- TOT remélem hamar jön a többi is.
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
beküldve: 2009-08-29 16:46:59
(#100) Nekem is el kéne kezdenem a olvasni az új fejezeteket =)
Én csak a Cross Akadémiás részek végéig láttam/olvastam...
De ezek szerint most csak olyan teng-leng állapotban van? =|
Az animét is tervezik folytatni vagy csak a mangát?
Én csak a Cross Akadémiás részek végéig láttam/olvastam...
De ezek szerint most csak olyan teng-leng állapotban van? =|
Az animét is tervezik folytatni vagy csak a mangát?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Ezt a cselekménysorozatot kb. pár fejezet után már le akarta zárni Hino és egy teljesen új VK sorozatot akart kezdeni, én így tudom, persze lehet, hogy rosszul.
Igen, én is a vámpírok miatt kezdtem olvasni.
Nekem könnyű, mint már írtam annyira nem kedvenc, csak néha, unaloműzőként olvasom, meg ha már láttam az animéket, akkor ebbe is belekezdtem,de az igaz, hogy jobb, mint a legtöbb shoujo.
Csak majd szóljatok, ha ismét izgalmas lesz, hogy tudjam, mikor kell bekapcsolódni.
Yuki szenvedéseiben van valami, bár én szeretem a karaktert és egyáltalán nem zavar. Igaz, sokan rühellik, de gyanítom, nagyrészt yaoi fangirlökről van szó, akik inkább egy Zero-Kaname sztorit olvasnának, ezért szálka a szemükben a leányzó.
Igen, én is a vámpírok miatt kezdtem olvasni.
Nekem könnyű, mint már írtam annyira nem kedvenc, csak néha, unaloműzőként olvasom, meg ha már láttam az animéket, akkor ebbe is belekezdtem,de az igaz, hogy jobb, mint a legtöbb shoujo.
Csak majd szóljatok, ha ismét izgalmas lesz, hogy tudjam, mikor kell bekapcsolódni.
Yuki szenvedéseiben van valami, bár én szeretem a karaktert és egyáltalán nem zavar. Igaz, sokan rühellik, de gyanítom, nagyrészt yaoi fangirlökről van szó, akik inkább egy Zero-Kaname sztorit olvasnának, ezért szálka a szemükben a leányzó.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Azért volt egy-két érdekesebb mozzanat az előző fejezetekben is, csak nem az volt az általános. A mostani 53. viszont eléggé jó lett, ismét érezhető, hogy beindul vmi. Mondjuk a te felfüggesztős ötleted is jó, csak én nem tudnám megállni, hogy ne nézzem hónapról hónapra a mangát.
A népszerűségéről: bizonyára a legtöbb rajongóját a manga a vámpíros történetének és a jóképű főszereplő fiúknak köszönheti, de hiszem, hogy ennél sokkal többről van szó. A szereplők ugyanis sokkal többrétűbbek, titokzatosabbak, mint az átlagos shojo mangákban, ráadásul a mangaka nagyon ügyesen fedi fel lépésről-lépésre a szereplők múltját; hogy kit mi ösztönzött arra, amit a jelenben csinál. Persze ez néha idegesítő lehet, de visszaolvasva a legkisebb részletek is értelmet nyernek. (Már háromszor elolvastam, de mindig újat mond a történet.) Na azért Yuki 2 fejezettel ezelőtti önmarcangolása teljesen más volt, mert ott csak egyszerűen megismétlődött még hangsúlyosabban az, amit már eddig is tudtunk: Yukinál jobban senki sem tud szenvedni
Én csak azt nem értem, hogyha valakik szeretnek egy mangát, akkor miért akarják, hogy mihamarább vége legyen? A mangaka is azt nyilatkozta nemrégiben, hogy most tartunk még csak a történet felénél.
A népszerűségéről: bizonyára a legtöbb rajongóját a manga a vámpíros történetének és a jóképű főszereplő fiúknak köszönheti, de hiszem, hogy ennél sokkal többről van szó. A szereplők ugyanis sokkal többrétűbbek, titokzatosabbak, mint az átlagos shojo mangákban, ráadásul a mangaka nagyon ügyesen fedi fel lépésről-lépésre a szereplők múltját; hogy kit mi ösztönzött arra, amit a jelenben csinál. Persze ez néha idegesítő lehet, de visszaolvasva a legkisebb részletek is értelmet nyernek. (Már háromszor elolvastam, de mindig újat mond a történet.) Na azért Yuki 2 fejezettel ezelőtti önmarcangolása teljesen más volt, mert ott csak egyszerűen megismétlődött még hangsúlyosabban az, amit már eddig is tudtunk: Yukinál jobban senki sem tud szenvedni
Nem, még Zero sem.
Én csak azt nem értem, hogyha valakik szeretnek egy mangát, akkor miért akarják, hogy mihamarább vége legyen? A mangaka is azt nyilatkozta nemrégiben, hogy most tartunk még csak a történet felénél.
beküldve: 2009-08-06 14:58:29
(#97) Igen, sajnos már jó néhány fejezet óta "leállt" a történet, örülök, hogy nem csak én érzek így. Részemről egy időre fel is függesztettem a manga olvasását, majd visszatérek rá, ha történik is benne valami. A mostani üresjárattal nem hiszem, hogy sokat veszítek, ha néhány (remélem tényleg csak néhány) fejezetet ki kell hagynom.
A népszerűségre: lehet benne valami, de majd észhez tér a mangaka, ha az egyre unalmasabb fejezetek miatt kevesebben olvassák. (Bár ezt a hatalmas hype-ot amúgy sem értem körülötte, olvasható a történet de szvsz semmi extra.)
Teljesen fölösleges eza a huzavona, ráadásul sokan már a Guilty vége előtt várták, hogy befejeződik, de annak meg már ugye mióta vége.
A népszerűségre: lehet benne valami, de majd észhez tér a mangaka, ha az egyre unalmasabb fejezetek miatt kevesebben olvassák. (Bár ezt a hatalmas hype-ot amúgy sem értem körülötte, olvasható a történet de szvsz semmi extra.)
Teljesen fölösleges eza a huzavona, ráadásul sokan már a Guilty vége előtt várták, hogy befejeződik, de annak meg már ugye mióta vége.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Én is úgy érzem, hogy kicsit leállt a történet. Ezek a hosszú dialógusok Kaname és Yuki között legalább annyira idegesítenek, mint a vámpírvadászok közti rejtelmes mondatok.
Mármint a kb. 3 fejezet óta tartó "az előző egy évben mennyi minden történt, de a jövő még érdekesebb lesz" fajta mondatok az idegbajt hozzák rám, mert ahelyett, hogy legalább egy kicsi visszaemlékezést tartalmaznának; csak feszültséget sugallnak, de az olvasónak fogalma nincs róla, hogy mi is történt/történik.
Nagyon remélem, hogy a következő fejezet végre a találkozóról fog szólni.
Amúgy szerintem az a baj, hogy túlságosan befutott manga lett a VK-ból, így a mangakának nem kell annyira haladnia a történettel, mint mondjuk a manga elején. Azért még így is a kedvenc olvasmányom, csak kiábrándító, hogy mindig arról folyik a legkevesebb szó, ami igazán érdekes lenne (
Mármint a kb. 3 fejezet óta tartó "az előző egy évben mennyi minden történt, de a jövő még érdekesebb lesz" fajta mondatok az idegbajt hozzák rám, mert ahelyett, hogy legalább egy kicsi visszaemlékezést tartalmaznának; csak feszültséget sugallnak, de az olvasónak fogalma nincs róla, hogy mi is történt/történik.
Nagyon remélem, hogy a következő fejezet végre a találkozóról fog szólni.
Amúgy szerintem az a baj, hogy túlságosan befutott manga lett a VK-ból, így a mangakának nem kell annyira haladnia a történettel, mint mondjuk a manga elején. Azért még így is a kedvenc olvasmányom, csak kiábrándító, hogy mindig arról folyik a legkevesebb szó, ami igazán érdekes lenne (
pl. az 'alvó' pureblood-ok, Sara-Ichijou kapcsolata
beküldve: 2009-06-25 22:30:31
(#95) Végre kijött az 51. fejezet. Amennyire vártam
legalább akkora csalódás volt... Írhatnám ezt is, de végülis annyira nem éreztem rossznak, csak vhogy számomra ez a történet most leállt vagy nem tudom... Amióta Yuki meg Zero szétváltak és vége a közös akadémiás részeknek, csak
"vánszorog" a manga. (Lehet azért érzem így, mert havonta jön ki és kb. két hónapig csak extra sztorik voltak...) Mindenesetre vmi beindulni látszik, remélem lesz még olyan jó, mint volt.
"vánszorog" a manga. (Lehet azért érzem így, mert havonta jön ki és kb. két hónapig csak extra sztorik voltak...) Mindenesetre vmi beindulni látszik, remélem lesz még olyan jó, mint volt.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD