Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
beküldve: 2011-01-24 16:06:50
(#155) De az az ár csak internetes rendelésre érvényes nem? Mert, ha neten nézed és úgy teszed a kosárba a Nana 7 is annyi :$
beküldve: 2011-01-24 15:59:41
(#154) Ezen a héten az Alexandránál a VK első kötete 1600 Ft!!! Akit érdekel, rohanjon ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2011-01-24 14:50:59
(#153) Lehet tudni, hogy a VK manga hány kötetes lesz?
Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik.
beküldve: 2010-12-28 12:24:52
(#152) Igen, Sara egyre csak szövi a pókhálóját * muhahaha *
BL- től *habár azt szeretem* és egyéb más műfajoktól mentes
Ami itt az enyhe yurit illeti
... khm.. Hát engem zavar XD Komolyan... a VK az maradjon Vk BL- től *habár azt szeretem* és egyéb más műfajoktól mentes
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2010-12-28 12:25:11
beküldve: 2010-10-13 18:52:46
(#151) Nem tudom, nekem tetszik, hogy Hino-sensei elkalandozik picit más műfajok felé, úgyis shoujo marad az alapvonal. Bár ha már más műfaj, BL-t akaroook XD Egyébként nagyon jó fejezet volt, Yuuki és Kaname nagyon édesek, Sara tervei meg eléggé riasztóak....
beküldve: 2010-09-21 22:42:03
(#150) Kijött néhány kép az új VK fejezetből. Nem bírok magamhoz térni.
Nem jártatom tovább a számat, a képek magukért beszélnek:[Link]
Nem jártatom tovább a számat, a képek magukért beszélnek:[Link]
Mikor lett a VK-ból homoerotikus manga?!? Most már én is visszasírom a régi sulis részeket.
Ezek szerint igen.Csak 4 fejezet a lemaradás,ez egész tűrhető.
A rajzolás már a 8. fejezetnél is szemet gyönyörködtető,amit mivel éppen most olvastam el.
A rajzolás már a 8. fejezetnél is szemet gyönyörködtető,amit mivel éppen most olvastam el.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Örülök. Az animéhez képest lesz jó néhány változás, de egyértelműen pozitív irányba. Meg a mangaka is szépen fejlődik; a VK rajzolása egyre gyönyörűbb.
Azta, a magyar fordítók ilyen jól tartják az iramot? Japánban tegnapelőtt jelent meg a 61. fejezet.
(Hino-sensei mondjuk már előtte is kiemelkedően szépen alkotott.)
Azta, a magyar fordítók ilyen jól tartják az iramot? Japánban tegnapelőtt jelent meg a 61. fejezet.
Meggyőztél Neki is állok annak az 57 darab fejezetnek,ami eddig magyarra le van fordítva.Meg mostanában amúgy sem olvastam mangát,na majd most pótolom.Meg a 2. évadot legalább megértem jobban.
Csak nem megint elviselhető minőségű lett a manga? *Muszáj lesz megint előszedni*
Igen, beindultak az események, megint érdemes olvasni a VK-t.
Penny-chan: ha csak az animét láttad, akkor a 2. évad sem olyan rossz, de a mangát ismerve jóval gyengébben van a cselekmény kibontva. És igen, a manga 100x jobb.
Souichiro: Hajrá olvasni a mangáját! Tényleg sokkal jobb, mint az anime. (És a 2. évad történései végre értelmet és hátteret fognak nyerni.)
Haha, olyan vagyok, mint egy ügynök. De a kedvenc mangámat nem ajánlgatni vétek lenne.
Lehet ott rontottam el,h nem olvastam az animével párhuzamosan a mangát is.
Nyugodtan elkezdheted a 2. évadot,azért annyira nem vészes,bár én tényleg többet vártam tőle.
Nyugodtan elkezdheted a 2. évadot,azért annyira nem vészes,bár én tényleg többet vártam tőle.
beküldve: 2010-05-22 18:57:48
(#144) én is megnéztem az első évadot, az tök tetszett. a másodikat még nem kezdtem el, de látom itt sokaknak nem tetszik... ez fura. mondjuk én meg akarom nézni, de a mangát is mindenképpen elolvasom állítólag az sokkal jobb
beküldve: 2010-05-22 18:43:39
(#143) Csak nem megint elviselhető minőségű lett a manga? *Muszáj lesz megint előszedni*
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-05-15 10:39:23
(#142) Vampire Knight Guilty,10. rész után én a nézését ráhagytam végleg,annyira élvezhető volt az egész.Egyszóval siralmas.Az első évadot egyszerűen nem tudja űberelni.Csakmuszálylesz a mangát előszedni-beszerezni.
beküldve: 2010-05-11 10:49:37
(#141) óóóó én baromi boldog lennék ha most így hirtelen az ölembe hullanának a VK kötetek
amúgy nekem nem okozott akkora agyérgörcsöt az anime, de tény hogy mindenkitől azt hallom h a manga összehasonlíthatatlanul jobb!
amúgy nekem nem okozott akkora agyérgörcsöt az anime, de tény hogy mindenkitől azt hallom h a manga összehasonlíthatatlanul jobb!