Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
Na nee....mindjárt elsírom magam. Nem is írtad be az aláírásodba, hogy szereted a VK-t.
Amúgy egyetértek: Zero rulz!
Amúgy egyetértek: Zero rulz!
beküldve: 2009-03-20 20:51:34
(#78) Vampire Knight 4ever!!! *-*
Zero olyan aranyos! *-*
az első openingje nagyon jóó! *-*
Zero olyan aranyos! *-*
az első openingje nagyon jóó! *-*
Anime and Manga 4ever!!
Teljesen egyetértek!
Az animében nagyon idegesített Yuki. Mindig csak ez volt: Kaname -hatászünet- senpai....
Az animében nagyon idegesített Yuki. Mindig csak ez volt: Kaname -hatászünet- senpai....
Kanamét én csak a legelején bírtam, aztán nagyon elegem lett a beképzelt, manipuláló személyiségéből.
Én már az elején sem bírtam. Mindenkit irányít, szerencsétlen Aido is csak rajong érte, és csak ordítozik vele Szóval nekem már alapból sem jött be. Zero személyisége viszont tetszik. Yuki meg... hát ő meg Yuki. Őt is bírom - de amikor elkezd kánámeszenpájozni, rosszul leszek.
beküldve: 2009-03-16 10:53:27
(#75) Egyetértek!!! Mintha Ichijo ott csak egy részleges vámpír lenne...egyedül Shikit érdekli ((valamennyire)) hogy a nagy harc után visszaadja neki a kardot xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Kanamét én csak a legelején bírtam, aztán nagyon elegem lett a beképzelt, manipuláló személyiségéből.
Zerot sokkal jobban szeretem, bár az utóbbi időben ő is nyámnyilán viselkedett. A 48. fejezet azért volt jó, mert végre nem 3 nyomorék szenvedéséről volt szó (pedig alapvetően nem utálom Yukit, de már kezdett idegesíteni). De ez az új bónusz fejezet......ritka rossz volt. Megható, nyálas, vicces kis részecske volt, aminek semmi értelme nem volt. Utálom az ilyet.
Reméljük a 49. fejezettel Matsuri Hino ismét nagyot alkot majd!
Amúgy valóban testvérek Rido és Juri.
És Ichijo "állapotára" már én is nagyon kiváncsi vagyok. Az viszont idegesít, hogy a "Night Class" úgy tesz, mintha sosem létezett volna
Zerot sokkal jobban szeretem, bár az utóbbi időben ő is nyámnyilán viselkedett. A 48. fejezet azért volt jó, mert végre nem 3 nyomorék szenvedéséről volt szó (pedig alapvetően nem utálom Yukit, de már kezdett idegesíteni). De ez az új bónusz fejezet......ritka rossz volt. Megható, nyálas, vicces kis részecske volt, aminek semmi értelme nem volt. Utálom az ilyet.
Reméljük a 49. fejezettel Matsuri Hino ismét nagyot alkot majd!
Amúgy valóban testvérek Rido és Juri.
És Ichijo "állapotára" már én is nagyon kiváncsi vagyok. Az viszont idegesít, hogy a "Night Class" úgy tesz, mintha sosem létezett volna
beküldve: 2009-03-15 17:00:50
(#73) Én Kanaem fan vagyok xD tudom sokan nem így vannak vele dehát ízlések és pofonok. Sajnos én nem tudom megvenni a magát de igyekszem olvasni itt neten.. ((am az extra fejezetet is felrakják majd???))
Szerintem nem fura, hogy Kaname Yuukit akarja feleségének,((elvégre ez kölcsönös nem xD?)) hisz a szüleik is testvérek voltak...ha már a testvéreknél tartunk.. Haruka és Juuli testvérek..De Haruka az egyik rézben odakiabált Ridonak, hogy "bátyám" akkor ők most így 3an testók?
Yuukit én nem nagyon csípem. Állandóan körülötte forog a történet.... na jó nem állandóan de elég sokszor..pedig sztem több figyelmet adhatnának Rima és Shiki párosra
Szerintem nem fura, hogy Kaname Yuukit akarja feleségének,((elvégre ez kölcsönös nem xD?)) hisz a szüleik is testvérek voltak...ha már a testvéreknél tartunk.. Haruka és Juuli testvérek..De Haruka az egyik rézben odakiabált Ridonak, hogy "bátyám" akkor ők most így 3an testók?
Yuukit én nem nagyon csípem. Állandóan körülötte forog a történet.... na jó nem állandóan de elég sokszor..pedig sztem több figyelmet adhatnának Rima és Shiki párosra
meg Ichijora...én már végignéztem a VKG-t, de ott sajna nem derült ki mi lett szegény sráccal a végén
a mangának pedig még csak az elején tartotok..."Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2009-03-15 17:04:14
beküldve: 2009-03-02 17:14:17
(#72) ÁÁ, végre kijött a 48. fejezet! Tudom, hogy sokaknak ez megint egy nagy csalódást jelentett, de szerintem jó volt ez a fejezet. Végre valami előrelépés látszódott benne, megtudtunk belőle olyan dolgokat, amik majd a következő nagy események alapjai lesznek. Példának okáért
Ehh, szóval szerintem kifejezetten jó volt ez a fejezet. Végre túlléptünk a Yuki féle "jaj kit válasszak" problémán...*reménykedik*
Kain és Ruka pedig aranyosak voltak, pedig nem a kedvenc szereplőim
Várom már a márc. és ápr. 10-én megjelenő extra fejezetecskéket, meg persze a 49-est is
Kaname nosztalgikus megjegyzése, vagy hogy Rika volt az, aki meggátolta abban, hogy Yukiból vámpirt csináljon anno
az is nagyon érdekes új fejlemény, hogy Kain nem teljesen szimpatizál Kanaméval. Az én teóriám az, hogy a 3. nagy főellenség/gonosz (Shizuka és Rido után) nem is annyira Sara, mint Kaname lesz. Legalábbis az anti-Kaname fangirl ezt mondatja velem De érdekes még sok más dolog is ebben a helyzetben. Például a vámpirvadászok tehetetlensége. (Elszabadult egy csomó level E vámpir, de ők Zerot keresik, meg szegény Cross igazgatót szivatják ) Na meg egyre furább nekem Aido/Idol ragaszkodása Kanaméhoz, főleg, hogy kiskorában milyen bunkó volt vele... Vajon mi történt?
Ehh, szóval szerintem kifejezetten jó volt ez a fejezet. Végre túlléptünk a Yuki féle "jaj kit válasszak" problémán...*reménykedik*
Kain és Ruka pedig aranyosak voltak, pedig nem a kedvenc szereplőim
Várom már a márc. és ápr. 10-én megjelenő extra fejezetecskéket, meg persze a 49-est is
Akciót bele!
Vagy legalább Sara tegyen már valamit!
Esetleg poénok az igazgatótól? Bármit, csak hagyják abba a csendes siránkozást! Le a szenvedő fejekkel!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Régen a manga jobban tetszett, de most már komolyan unom.
Én is kezdek itt tartani, pedig annak idején, amikor először láttam, azonnal eldöntöttem, hogy na ez az a manga, amit nekem meg kell venni. De most...rossz belegondolni, hogy egy hónapot vártam arra, hogy ez a fejezet kijöjjön. Márciusban viszont a Lala Speciálban lesz egy külön fejezet a Kuran családról. Remélem jó lesz, és végre valami kiderül, mert kezd elegem lenni az elejtett kis fura megjegyzésekből.
Akciót bele!
Vagy legalább Sara tegyen már valamit!
Esetleg poénok az igazgatótól? Bármit, csak hagyják abba a csendes siránkozást! beküldve: 2009-01-31 19:22:21
(#69) Én is arról hallottam, hogy lesz egy második történet is mangában. Bár ha tényleg ennyire elhúzzák a jelenlegit is, akkor egyhamar nem lesz vége. Régen a manga jobban tetszett, de most már komolyan unom.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-01-31 19:02:47
(#68) Tudom, hogy ez sokak szemében rossz fényt fog rámvetni, de én nem bírom elviselni Yuukit ("Kaname...SENpai"-ny gés, csak hogy egy példát mondjak, aki látta az animét, tudja mire gondolok), Kanamét utálom, mert irritál az állandó szenvedő tekintete és hangja, és hogy csak Yuukira néz úgy, mint egy viszonylag értelmes személyre, a többiket meg többé-kevésbé nyíltan kihasználja.
Akik jó fejek, szerintem: Aido, az "igazgató bácsi" és Yagari. Ja és Rido, bár őt igazából csak azért bírom, mert ugyanolyan felemás szeme van, mint a saját történetemben egy-két gonosz egyénnek.
Akik jó fejek, szerintem: Aido, az "igazgató bácsi" és Yagari. Ja és Rido, bár őt igazából csak azért bírom, mert ugyanolyan felemás szeme van, mint a saját történetemben egy-két gonosz egyénnek.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Kedves emberkék,nem fog véget érni a manga,mivel az anime végén kiírták a kedves fordítók,hogy a manga mélg az anime után is folyatatódik,miután Yuuki elhagyta az akadémiát
a készítője azt mondta lesz vk 2 mangaXD érdekes évadokra akarja bontani
de az biztos hogy még nem fog véget érni főleg mert lehet Kaname-t kinyírják majd legalábbis annyit mondott a készítője, hogy sok szerencsét kaname, de lehet megkíméli, de szerintem a későbbiekbe zero és yuuki fog összejönni, szerintem kaname vmi sötét tervet relyteget és írtó gonosz és ha yuuki rájön mit csinált kaname...szerintem kaname nem jóságból metnhette meg yuukit hanem mert vmi terve volt vele bár kitudja én amióta láttam a gonosz oldalát azóta nem igen tudom mit gondoljak róla
de az biztos hogy még nem fog véget érni főleg mert lehet Kaname-t kinyírják majd legalábbis annyit mondott a készítője, hogy sok szerencsét kaname, de lehet megkíméli, de szerintem a későbbiekbe zero és yuuki fog összejönni, szerintem kaname vmi sötét tervet relyteget és írtó gonosz és ha yuuki rájön mit csinált kaname...szerintem kaname nem jóságból metnhette meg yuukit hanem mert vmi terve volt vele bár kitudja én amióta láttam a gonosz oldalát azóta nem igen tudom mit gondoljak róla
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-30 19:30:53
(#66) Emberek, számomra egyenlőre nincs a világon jobb anime mint a Vampire Knight vagy a VK Guilty ^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-01-30 19:19:19
(#65) teljesen spoiler,csak az olvassa,aki látta végig a guilty-t!
Kedves emberkék,nem fog véget érni a manga,mivel az anime végén kiírták a kedves fordítók,hogy a manga mélg az anime után is folyatatódik,miután Yuuki elhagyta az akadémiát
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"