Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
Én is így vagyok ezzel. Ha már a témánál vagyunk én is sok ilyesmit hallottam. Például az egyik barátnőm azért nem szereti a VK-t mert Yuuki nem Zero-val marad, hanem Kaname-val. De ha jobban belegondol az ember Kaname-t is meg lehet érteni, hiszen egész eddig titkolta az érzéseit, és végső soron ő is valami ember féleség, így nem írhatja fel senki az ő rovására, hogy végre boldog akart lenni Yuuki-val.
Igazad van,nem lehet haragudni Kanamera.
Miotta elváltak csak rá vágyot.
Kacsincs rám kicsi bárány.
kezd el a mangát. sokkal tartalmasabb :) és még nem tudjuk mi lesz a vége (legalábbis én nem)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-08 20:25:53
(#122) Bár én csak az animét láttam (mind a 2 évadnál), de nekem tettszett. Ha én Yuuki lennék, biztos nem tudnék választani Zero és Kaname közül. ^^
Azért a Guilty végén (az animében) eléggé sajnáltam, hogy Yuuki végül mégis ivott Zero véréből. Így most örökké várhat Yuuki, hogy Zero megölhesse...
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2010-04-08 19:48:46
(#121) na jó azért ez elég vegyes...hogy Zero-Yuuki vagy Kaname-Yuuki...én nem tudok dönteni és nem lennék Yuuki helyében..
Rosetta-ch@n
Én is így vagyok ezzel. Ha már a témánál vagyunk én is sok ilyesmit hallottam. Például az egyik barátnőm azért nem szereti a VK-t mert Yuuki nem Zero-val marad, hanem Kaname-val. De ha jobban belegondol az ember Kaname-t is meg lehet érteni, hiszen egész eddig titkolta az érzéseit, és végső soron ő is valami ember féleség, így nem írhatja fel senki az ő rovására, hogy végre boldog akart lenni Yuuki-val.
Igen.
Na ki lesz az áprilisi bónusz fejezet főszereplője?
Am. a manga mostanság szépen halad, izgalmakban és gonosz szereplőkben sincs hiány
Na ki lesz az áprilisi bónusz fejezet főszereplője?
Kaien Cross!!! *.*
Am. a manga mostanság szépen halad, izgalmakban és gonosz szereplőkben sincs hiány
a kedvencem Sarah, remélem tényleg sikerül vámpír királynővé válnia
beküldve: 2010-03-01 19:25:57
(#118) a vampire knigt az első évad a vampire knight guilty pedig a második ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
*nagyban bólogat*
Én eddig olyan érveket hallottam a lehúzása mellett, hogy túlságosan sokat szenvednek a szereplők, ill. nincs benne elég akció. És az igaz is; az animéhez képest kevesebb harc van benne, de könyörgöm; ez nem egy shounen manga!
A drámai rész viszont csillagos 5-ös. Nem vagyok egy nagy visszaolvasós ember, de a VK mangát már kb. 8-adszorra olvasom. És az benne a legszebb, hogy minden egyes alkalommal meglátok benne valami újat, mindig más karakter fog meg. Na meg a másik, amit szeretek, hogy általában nem lehet azt mondani, hogy xy totálisan gonosz volt, mert hirtelen jön egy visszaemlékezős rész és akkor ráébredünk, hogy ő is csak a körülmények áldozata lett. Szóval számomra ez az abszolút kedvenc manga. Történetileg és rajzolásilag sem láttam még ennél tetszetősebbet.
Én eddig olyan érveket hallottam a lehúzása mellett, hogy túlságosan sokat szenvednek a szereplők, ill. nincs benne elég akció. És az igaz is; az animéhez képest kevesebb harc van benne, de könyörgöm; ez nem egy shounen manga!
A drámai rész viszont csillagos 5-ös. Nem vagyok egy nagy visszaolvasós ember, de a VK mangát már kb. 8-adszorra olvasom. És az benne a legszebb, hogy minden egyes alkalommal meglátok benne valami újat, mindig más karakter fog meg. Na meg a másik, amit szeretek, hogy általában nem lehet azt mondani, hogy xy totálisan gonosz volt, mert hirtelen jön egy visszaemlékezős rész és akkor ráébredünk, hogy ő is csak a körülmények áldozata lett. Szóval számomra ez az abszolút kedvenc manga. Történetileg és rajzolásilag sem láttam még ennél tetszetősebbet.
A mangának csak az első kötetét olvastam még eddig,így a meglepetés biztos hatásos lesz.Mostmár kíváncsi vagyok egyre jobban a folytatásra,ezért elkezdem a Guiltyt nézni.Plusz egy hetem van még ami ilyen lazább-ráérősebb,szal értelmesen akarom eltölteni.
Az meg még mindig nem vágom,hogy miért fikázzák annyian a mangát? Az egyik legjobb Shoujo manga a VK,sztem hibátlan.Nem tömény-érthetettlen,mégis leköti az embert.
Az meg még mindig nem vágom,hogy miért fikázzák annyian a mangát? Az egyik legjobb Shoujo manga a VK,sztem hibátlan.Nem tömény-érthetettlen,mégis leköti az embert.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ha úgy állsz hozzá, hogy biztos nagyon rossz lesz és még a mangáját sem olvastad, akkor kellemes meglepetésként fog érni. (Bár szvsz a grafikája gyengébb, mint az első évadnak)
És még egyszer: mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy olvassák a mangát! Sokkal érdekesebben és hihetőbben vannak a cselekmények leírva, ráadásul eléggé sok eltérés is van benne az animéhez képest, szóval még csak unalmasnak sem mondható.
Én most láttam az 58. fejezetet raw állapotban. (Ismét tudatosult bennem, hogy miért akarok megtanulni japánul )
Nyamm....most csak ennyit bírok kipréselni magamból. Úgy látszik az egy hónap szabadság jót tett a mangakának, mert újult erővel tért vissza; az új fejezetbe annyi történés fért bele, amennyit eddig 5 fejezet alatt produkált, ráadásul a rajzolása szebb, mint valaha. (Képes voltam percekig nézni egy-egy panelt). És végre majdnem mindenki szerepelt benne, nem csak egy-egy szereplő. Yuppí!
Igen, teljes az örömöm. Végre nem csak sötétben tapogatózunk, hanem vmi Cross igazgatórol, meg Kanaméról is kiderül.
És még egyszer: mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy olvassák a mangát! Sokkal érdekesebben és hihetőbben vannak a cselekmények leírva, ráadásul eléggé sok eltérés is van benne az animéhez képest, szóval még csak unalmasnak sem mondható.
Én most láttam az 58. fejezetet raw állapotban. (Ismét tudatosult bennem, hogy miért akarok megtanulni japánul )
Nyamm....most csak ennyit bírok kipréselni magamból. Úgy látszik az egy hónap szabadság jót tett a mangakának, mert újult erővel tért vissza; az új fejezetbe annyi történés fért bele, amennyit eddig 5 fejezet alatt produkált, ráadásul a rajzolása szebb, mint valaha. (Képes voltam percekig nézni egy-egy panelt). És végre majdnem mindenki szerepelt benne, nem csak egy-egy szereplő. Yuppí!
Igen, teljes az örömöm. Végre nem csak sötétben tapogatózunk, hanem vmi Cross igazgatórol, meg Kanaméról is kiderül.
A Guiltytől már előre félek,tényleg ennyire gyengére sikerült volna? Na mind1
Sarah és Ichijo.Na rájuk kíváncsi vagyok.Lövésem sincs hogy kik lehetnek ők,de minden kiderül majd.
Sarah és Ichijo.Na rájuk kíváncsi vagyok.Lövésem sincs hogy kik lehetnek ők,de minden kiderül majd.
beküldve: 2010-02-12 23:16:53
(#113) Rimáék tényleg jófejek, de egy másik, rendhagyó párosnak is szurkolók; ők pedig nem mások, mint:
Az animének egyelőre nem lesz 3. évada, mert nincs elég manga anyag ahhoz, hogy folytatni tudják. A türelmetlenkedőknek ajánlom a manga olvasását ;) (Szvsz sokkal jobb, mint az anime -főleg a Guilty )
Sarah és Ichijo
. A főszereplő trió szerelmi ügyei már engem is kezdenek hidegen hagyni, de azért még Zeki fan vagyok.Az animének egyelőre nem lesz 3. évada, mert nincs elég manga anyag ahhoz, hogy folytatni tudják. A türelmetlenkedőknek ajánlom a manga olvasását ;) (Szvsz sokkal jobb, mint az anime -főleg a Guilty )
beküldve: 2010-02-12 08:57:40
(#112) Miért van az,hogy sokan a Rima-Shiki párosát sokan díjazzák (én is) ,de ennek ellenére alig szerepelnek vmicskét az animében? Remélem a Guiltyben több szerepet kapnak,ráadásul én a Yuuki-Zero-Kaname triót nem szeressem annyira.Rimáék menőbbek
3. VK évadról tudni már valamit?
3. VK évadról tudni már valamit?
beküldve: 2010-02-08 17:32:41
(#111) beküldve: 2009-12-06 19:30:47
(#110) Én nem sokáig néztem de nekem bejött. Leszámítva hogy a szemek nekem egy picit nagyok voltak... No mondjuk én nem tudok jobbat ennél sőt a közelébe se érek. De ez a topic arra van hogy mondjuk a véleményt
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!