Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
beküldve: 2009-01-30 19:16:00
(#64) Kaname karaktere tényleg elég érdekes és titokzatos..egyelőre.
Sztem Yuki nem 'nyomi', bár volt amikor annyira nekem sem volt szimpatikus. Újabban megszoktam már az új dizájnt (hosszú hajjal és vámpírként) és nincs vele bajom.
Egyébként tényleg lehet, hogy a fele körül járunk, elvégre
Sztem Yuki nem 'nyomi', bár volt amikor annyira nekem sem volt szimpatikus. Újabban megszoktam már az új dizájnt (hosszú hajjal és vámpírként) és nincs vele bajom.
Egyébként tényleg lehet, hogy a fele körül járunk, elvégre
most elintéztek egy főellenséget és létrejött még egy nagy konfliktus, amit meg kell oldani. Ez a fejezet olyan időhúzás volt megint, legalábbis ezt a feelinget éreztem utána, de azért tetszett is. A vége kifejezetten érdekes. ill. mikor Yuki sírt és átgondolta a történteket.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Yuki amúgy nagyon szerencsétlen helyzetben van, mert 2 fiú (köhömm...Kanameról nekem inkább egy vén tata jut az eszembe ) is úgy tekint rá, mint az egyetlen emberszámba vehető egyedre.
Szerintem Yuki egy nyomi.
Kitolás a többiekkel szemben, hogy velük nem foglalkoznak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem tudom, én nem ott olvasom. Azért már közel jár a manga a befejezéshez. Amúgy én a 45. fejezetet olvastam legutóbb. Azt hiszem, az az utolsó, ami megjelent.
Még egyáltalán nem közelít a manga a végéhez, múltkor olvastam a mangaka egyik nyilatkozatában ( ), hogy kb. most járunk a történet felénél
Remélem az elkövetkezendő fejezetekben kiderül egy-két mocskos titok Kaname múltjából De azért az az egész karakter eléggé groteszk.
Ha belegondolunk, ő már leélt egyszer egy életet, tehát lelkileg öreg, ugyanakkor meg testében Yuki bátyja és mégis a feleségének akarja... Szóval eléggé perverz az emberke. Most egyelőre reménykedem, hogy Sara eléggé okos gonosz legyen és megpróbálja majd a vámpír diákokat Kaname ellen fordítani *gonosz kacaj*
Yuki amúgy nagyon szerencsétlen helyzetben van, mert 2 fiú (köhömm...Kanameról nekem inkább egy vén tata jut az eszembe ) is úgy tekint rá, mint az egyetlen emberszámba vehető egyedre.
Az anime amúgy szerintem szörnyen fejeződött be Látszott az egészen, hogy az elején még nem tudták, hogy mi fog kisülni a végére az egészből, ezért bizonyos részek vontatottak voltak, a végén meg már nagyon siettették a történéseket. A vámpírvadász-szövetség (kérdőjeles nemű)elnökének halála is értelmetlenné vált
A manga viszont a gyengécske 46. fejezet után végre megint érdekes lett. De csak nekem tűnik úgy, hogy a fejezetek egyre rövidebbé válnak?
beküldve: 2008-11-27 20:22:53
(#61) Én spec a mangában ugyan csak az 5. fejezetig jutottam,de nézem a mangazint.amgy oda szentem ugyan az tölti fel,mint ahol te olvasod.Amgy az is lehet,hogy a mangának a bfejezése ugyanolyan lesz mint az anime-nek...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem tudom, én nem ott olvasom. Azért már közel jár a manga a befejezéshez. Amúgy én a 45. fejezetet olvastam legutóbb. Azt hiszem, az az utolsó, ami megjelent.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-11-25 18:16:21
(#59) Tudod,a manga.hu-n lévő Vampire Knight közel sem abban a tempóban halad,mint a guilty De azért majd meglátjuk...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-25 17:06:20
(#58) Szerintem most már biztos, hogy a Guilty végére nem fejezik be a mangát. De ne legyen igazam...
Ezt a havonta egy fejezetet szvsz direkt azért csinálják, hogy a Guilty még véletlenül se a manga szerint fejeződjön be. Elég tré húzás. Nem tudom mire jó ez a belassulás, pont a végére. A fejezetek amúgy is elég vontatottak.
Ezt a havonta egy fejezetet szvsz direkt azért csinálják, hogy a Guilty még véletlenül se a manga szerint fejeződjön be. Elég tré húzás. Nem tudom mire jó ez a belassulás, pont a végére. A fejezetek amúgy is elég vontatottak.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-11-25 15:39:00
(#57) Nekem spec tetszik az új op...De azért,az end az verhetetlen
beküldve: 2008-11-25 11:16:44
(#56) Nem is tudom mit mondjak az új fejezetről. Egyrészt
mondhatnám, hogy azért voltak benne új infók, de a számomra lényeges események nem haladtak túlzottan. Hány fejezet kell még, hogy végre Zero, Yuuki és mostmár Kaname legyen a színen? Mondjuk olyan 90%-os aránnyal?
Na, végülis ez sem lenne annyira vészes talán, ha nem havonta jönne ki...
Most egyébként, lesz vajon egy Kaname vs. Zero fight? Azt, azért megnézném, ki nyer... Most tippem sincs. És gondolom, Yuuki sem fog csak ott állni...
Na, végülis ez sem lenne annyira vészes talán, ha nem havonta jönne ki...
Most egyébként, lesz vajon egy Kaname vs. Zero fight? Azt, azért megnézném, ki nyer... Most tippem sincs. És gondolom, Yuuki sem fog csak ott állni...
de ez az opening ... úgy kezdődik mint valami mulatós
Szerintem is. De az ending az verhetetlen, igaz?
beküldve: 2008-11-06 10:25:22
(#54) beküldve: 2008-11-06 09:59:06
(#53) Sziasztok!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én tegnap láttam az 5 részét az animenek... És nekem nagyon tetszik az új évad, de ez az opening ... úgy kezdődik mint valami mulatós
Persze lehet csak én furcsálom egy kicsit. Ha valakinek tetszik az op attól előre is bocsi.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én tegnap láttam az 5 részét az animenek... És nekem nagyon tetszik az új évad, de ez az opening ... úgy kezdődik mint valami mulatós
Persze lehet csak én furcsálom egy kicsit. Ha valakinek tetszik az op attól előre is bocsi.
beküldve: 2008-11-01 14:00:04
(#52) A 44. fejezetben sem jutottunk közelebb a célhoz, mondjuk a viszonylagos rövidsége miatt gondoltam, hogy nem lesznek egetrengető dolgok. Inkább nem spoilerezek, de ha így haladunk, nem tudom, hogy mi lesz a Guiltyvel, pedig eddig túlszárnylja az első sorozatot. Gondolom egy saját, mangától független befejezés, amire kíváncsi leszek, de egyben félek is tőle (ld. első sorozat példája, egyszerűsítések, kevésbé hatásosabb jelenetek a mangához képest.).
beküldve: 2008-10-28 16:33:37
(#51) Szerintem Yuukinak igen is van szabad választása. Miért ne lenne?
Ha mindkét srác igazán szereti, akkor elfogadják a döntését majd, a boldogsága érdekében.
Persze, Zerot rosszul érintette, hogy ő is vámpír, mert utálja őket nagyon, de ha azt vesszük, hogy Zero maga is vámpír, előbb-utóbb kénytelen lesz megbarátkozni a gondolattal... Reméljük, hogy mielőtt meghúzza a ravaszt.
Mellesleg Yuuki személyiségileg nem változott nagyon.
Yuuki tényleg Kanamehez is vonzódott /vonzódik / nagyon, de ugye neki is új ténnyel kell szembenéznie, mégpedig, hogy Kaname = bátyus... Sztem, ez azért elég sokat nyom a lantba.
Persze, Zerot rosszul érintette, hogy ő is vámpír, mert utálja őket nagyon, de ha azt vesszük, hogy Zero maga is vámpír, előbb-utóbb kénytelen lesz megbarátkozni a gondolattal... Reméljük, hogy mielőtt meghúzza a ravaszt.
Mellesleg Yuuki személyiségileg nem változott nagyon.
Yuuki tényleg Kanamehez is vonzódott /vonzódik / nagyon, de ugye neki is új ténnyel kell szembenéznie, mégpedig, hogy Kaname = bátyus... Sztem, ez azért elég sokat nyom a lantba.
beküldve: 2008-10-25 21:16:05
(#50) Nem tudom, hogy mi lesz, de az biztos hogy izgi... :P
Alig várom már, hogy megtudjam. :)
Alig várom már, hogy megtudjam. :)
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"