Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
beküldve: 2008-10-25 12:09:26
(#49) Vigyázat, extra
Amúgy yuukinak választása sincs hisz kaname jegyese, egy vámpír ráadásul a Kuran családból származik,csak kiskorában elzárták az erejét. A vámpír alakja feltűnik a 2.op. végén. + el tdjátok képzelni hogy reagál zerol amikor megtudaja.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-25 12:12:51
Nem akarok semmit előre lelőni, de szerintem nyilvánvaló, hogy Yuuki kihez vonzódik inkább+ Zero az életben sem ismerné be, hogy szerelmet érez valaki iránt. Az első részben is megfutamodott, pedig megcsókolhatta volna Yuukit. Kaname nem lesz ilyen tutyi-mutyi, az biztos.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-10-24 19:18:33
(#47) Én már alig várom az anime 3-ik részét. Mármint a 2-ik évadnak)
Peff... Nehéz dolga lehet Yuukinak... 2 k*** jóó pasi közül kéne választania... (mert sztem ugye Kaname és Zero is szerelmesek belé...) Nha de ez van... szprájt... :P
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
"Jézusanyámúristeeeeen "
Valami mutáció jöhetett létre...
(vagy ez csak az evolúció )
Valami mutáció jöhetett létre...
(vagy ez csak az evolúció )
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-24 11:05:45
Vampire kinght 1.részt most néztem meg értékelés:
4est kapott.
4est kapott.
Jézusanyámúristeeeeen
MIANEVED?!
Vampire kinght 1.részt most néztem meg értékelés:
4est kapott.
4est kapott.
1 rész alapján értékelni egy anime-t? Ráadásul pont az első rész alapján? Na pff.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-24 10:06:04
(#43) Vampire kinght 1.részt most néztem meg értékelés:
4est kapott.
4est kapott.
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-23 15:52:34
(#42) én tegnap néztem meg a Vampire Knight Guilty 2. részét és elég nagy a zavar...
Hogy micsoda rohadék volt Kaname!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-23 15:38:17
(#41) Hmm...hmm... új fejezet!
Nekem tetszett, bár
Nekem tetszett, bár
olvasás közben, úgy a felénél már éreztem, hogy a dolog lényegében nem fog előre mozdulni. Na mindegy. Jó volt látni kicsit Zero vívódását is a múlton. Most tényleg, nem hiszem el, hogy még nem jött rá, hogy szereti Yukit..vagyis erre már kezd, csak kérdés, hogy bevallja-e magának valaha.
Lényeg, hogy most megint lehet
november 22.-éig várni az új fejezetre! Lényeg, hogy most megint lehet
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-09-20 22:10:12
(#40) Én még nem láttam a a második OP-t, de most hogy mondod... Megyek, megkeresem, és megnézem. ;) Am nekem az első OP és ED zenéje naon bejött, majdnem minden nap meghalltagom egyszer. :$ ... Az összevágás nem volt valami tökéletes, de olyan rossz sem...
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
beküldve: 2008-09-20 20:12:02
(#39) Én is imádom egszerűen. Már láttam a második opjét egy kicsit fura de azért jellegzetes. Adják ki mangában!!!!!!!! XD
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2008-09-20 20:06:17
(#38) Hát,be kelj valjam,a mangát 4 fejezet után abbahagytam,pedig általában a mangát szeretem jobb,de ez pont fordítva van:ebben az animeeeeeeeee a jobb
Úgy váromaz október 6-ot az új évaddal
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-20 19:29:43
(#37) Áhh!! Végre egy VK-val foglalkozó topic!!!! ^^ Már írtam más helyekre is, hogy ki kéne adni könyvben, de nem volt túl sok edély rá... :S Fogjunk össze, és valahogy próbáljuk rávenni valakit hogy adja ki könyvben X)
Am én már láttam az animét is (egyszerűűen immádoooom!! Alig várom, hogy októberben folytassák. ^^ ) És a mangát is olvastam 44-ik részig... :P Nem tudom... Lécci ne kövezzetek meg, de nekem egy kicsit az anime jobban bejön. Bár a mangából több dolgot lehet megtudni... Vagyis...Ahogy most gondolkozok... A mangát is immádom... xD xD Nha mind1. Remélem majd egyszer kiadják könyvben. (Sztem nagy sikere lenne. )
Am én már láttam az animét is (egyszerűűen immádoooom!! Alig várom, hogy októberben folytassák. ^^ ) És a mangát is olvastam 44-ik részig... :P Nem tudom... Lécci ne kövezzetek meg, de nekem egy kicsit az anime jobban bejön. Bár a mangából több dolgot lehet megtudni... Vagyis...Ahogy most gondolkozok... A mangát is immádom... xD xD Nha mind1. Remélem majd egyszer kiadják könyvben. (Sztem nagy sikere lenne. )
beküldve: 2008-09-14 23:52:05
(#36) Lassan jön a manga...nagyon lassan, vagy csak én nem találom?
Ráadásul még az anime is "szabira ment" egy időre...
Grrr.... így időzíteni!
Ráadásul még az anime is "szabira ment" egy időre...
Grrr.... így időzíteni!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
nem kell vkinek 1-4ig az angol manga? 8000ft lenne ha személyesen át tudja venni, ha posta akkor plussz 1000-1200ft hozzájönne és utánvételesen lenne feladva.
Engem naon érdekelne!!
írtam emilt!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~