Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Vampire Knight
beküldve: 2008-02-29 19:54:54
(#19) Kinn van már az új fejezet egy ideje!!!
Olvasta vki? Sztem nem rossz, de vhogy mégsem jött be most annyira. És

Zero!!!
mért fogott fegyvert Yuukira?! Vagyis most lesz kettejükkel?? És Yuuki olyan fura így, nemcsak a hosszú haj miatt.

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-02-07 16:31:28
(#18) Én is elolvastam végre! Nagyon király az új fejezet!
Azért az csak utal vmire, hogy Yuuki a végén elment Zerohoz, meg hogy mennyire aggódott érte.

Azért az csak utal vmire, hogy Yuuki a végén elment Zerohoz, meg hogy mennyire aggódott érte.

beküldve: 2008-01-25 18:59:10
(#17) Tehát kint van a neten a 36 fejezet angolul, nagyon jó, de hogy mi lesz ebből azt ki tudja
mert én tutira nem.
Az viszont biztos, hogy azok akik a Zero-Yuuki párosnak szurkolnak, azok nem igazán örömködhetnek még.
Én mindenesetre már várom a következő részeket, nameg persze az április akárhányadikát, amikor az anime premierje lesz, remélhetőleg.

Az viszont biztos, hogy azok akik a Zero-Yuuki párosnak szurkolnak, azok nem igazán örömködhetnek még.
Főleg, mert az is kiderült, hogy Kaname és Yuuki szülei is testvérek voltak.
Én mindenesetre már várom a következő részeket, nameg persze az április akárhányadikát, amikor az anime premierje lesz, remélhetőleg.

Tünde
beküldve: 2008-01-22 17:33:50
(#16) Imádom, egyszerűen imádom
Már alig várom, hogy kijöjjön a 36 fejezet és amit még várok az az anime ami ebben az évben kifog jönni.

Már alig várom, hogy kijöjjön a 36 fejezet és amit még várok az az anime ami ebben az évben kifog jönni.
Tünde
én teljesen YuukiXZero fan vagyok, úgyhogy reménykedek...
és havonta jön az új fejezet

Igeeeen!!! Éljen ez a párosítás!

mégis az jött le hogy Kaname nem az igazi tesója és hajt Yuukira!!

Vajon Yuuki hogy viszonyul Zerohoz? Vagyis ...(pontosítok) mit érez iránta? Mert eddig ez elég rejtélyes...sztem.

hát igen, Zero egy kicsit furcsán viselkedik Yuukival szemben, de szerintem ez nagyrészt azért volt, mert nem akarta veszélybe sodorni Yuukit, hiszen Zero bármikor E-szintű vámpírrá válhat...

én nem vettem észre, hogy arra utaltak volna, hogy Kaname nem az igezi tesója...
na majd meglátjuk... általában amúgy nem kedvelem a shoujo mangákat, mert "túl sok bennük a szirup" és annyi már cukorbetegséget okoz...
de ebben elég sok az akció, vagy inkább a feszültség, és nem túl szirupos a romantika

"hn" :/

Igeeeen!!! Éljen ez a párosítás!

mégis az jött le hogy Kaname nem az igazi tesója és hajt Yuukira!!

Vajon Yuuki hogy viszonyul Zerohoz? Vagyis ...(pontosítok) mit érez iránta? Mert eddig ez elég rejtélyes...sztem.

Elolvastam (végre
) a 35.ig! Nagyon király!
Persze a legjobb résznél hagyták abba!
Várom a folytatást és kíváncsi vagyok mi sül ki ebből az egészből!!!

beküldve: 2008-01-13 16:24:55
(#12) Elolvastam (végre
) a 35.ig! Nagyon király!
Persze a legjobb résznél hagyták abba!

Én teljesen fanatikus vok! Rengeteget olvastam! És egy remek hír:2008-as anime lesz!
Bővebben róla, ha valakit érdekel akkor ajánlom a:bishounen.animehq.hu oldalt! Nagyon kircsi!

Bővebben róla, ha valakit érdekel akkor ajánlom a:bishounen.animehq.hu oldalt! Nagyon kircsi!

hűűű... erre befizetek

beküldve: 2008-01-04 18:36:41
(#10) 35 fejezet... akkor most pár fejezettel lemaradtam.
Na, majd pótlom.
Na, majd pótlom.

beküldve: 2008-01-04 18:33:22
(#9) Én teljesen fanatikus vok! Rengeteget olvastam! És egy remek hír:2008-as anime lesz!

beküldve: 2008-01-04 14:08:14
(#8) ezt én is szeretem, én csak neten olvastam a fejezeteket, kb. a 35. fejezetet olvastam utoljára, elég nagy sokk volt...
nem tudom más tudja-e milyen sokkról beszélek, de annyit mondok kiderül Yuuki múltja... dun-dun-dunnn
nem tudom más tudja-e milyen sokkról beszélek, de annyit mondok kiderül Yuuki múltja... dun-dun-dunnn

Hát azt nem tom, hogy mikor hozták le elöször Lala-ban, de az első kötet 2005ben jelent meg. Onnantól átlag félévente jön ki egy.
Végülis nem olyan húde lassú ez, csak azért lehetne gyorsabb is
Nézd meg Picilány! Sztem megéri!
Végülis nem olyan húde lassú ez, csak azért lehetne gyorsabb is

Nézd meg Picilány! Sztem megéri!

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-02 21:24:07
(#6) eztet nem ismertem.... majd utánna nézek...

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nagyon bírom ezt a mangát! Vámpíros sztori csak jó lehet!
Csak hát tényleg nagyon lassan haladgat.. ha jól tom most tart olyan 6. kötetnél. Na én ebből csak 3at olvastam
Én is Zero drukker vok.
Bírnám ha a polcomon lehetne, mondjuk magyarul..

Csak hát tényleg nagyon lassan haladgat.. ha jól tom most tart olyan 6. kötetnél. Na én ebből csak 3at olvastam

Én is Zero drukker vok.
De ahogy fellépett a színre a tesója kicsit átpártolt a szívem.. de csak picit ám

Bírnám ha a polcomon lehetne, mondjuk magyarul..

6.dik kötet? OMG! Pedig 2003-as ha jól tom

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.