![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Vampire Knight
Trillant nem szeretem, az egy rabló banda, csak hát sok minden van náluk...
Bookline-on egyébként még csomó manga van,csak nem mindig könnyű megtalálni.
Úgy keress, hogy rámész az idegen nyelvűre, ott részletes keresés, és beállítod a nyelvet angolra, és a kiadóhoz beírod, hogy Viz, Tokyopop, Delrey...
A Bookline úgy működik, hogy postáznak is, de vannak üzletek, ahol személyesen át lehet venni a rendelést: [Link]
Mangák csak rendelésre vannak, és ha megérkezik lehet átvenni, vagy postázzák. Általában másfél-két hét alatt érkezik meg.
Örülök, hogy tudtam segíteni
![](/var/images/emotions/19.png)
Conon asszem olyan 2500-2800 forint körül megy az angol manga, de ez nem biztos, javítsatok ki ha tévedek!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ez nagyon jó ár, megveszem mind ami angolul kijött, örök hálám üldözni fog =)
De én tudom rosszul, vagy bookline létezik fizikailag tapintható valóságában is nem, talán a Pólus Centerben, ott gondolom nem lehet venni?!
Conon nagyjából mennyiért szokták adni a külföldi - esetleg vk - mangákat?
De én tudom rosszul, vagy bookline létezik fizikailag tapintható valóságában is nem, talán a Pólus Centerben, ott gondolom nem lehet venni?!
A trillianba 3200Ft-ért vesztegették kötetét. Tudod ki veszi meg annyiért^^
Conon nagyjából mennyiért szokták adni a külföldi - esetleg vk - mangákat?
![](/var/images/emotions/13.png)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Egyépként hol lehet kapni a mangát?
Ha meg akarod venni, akkor Bookline! Most a megjelent 6 kötetből 5-öt lehet kapni angolul, nagyon olcsón!!! Németül 6 van fent. Én is innen szereztem be.
Angolul:
[Link]
Németül: [Link]
Hol nézted meg?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-09 19:58:40
(#90) Én az animének minden részét láttam eddig. A mangában több minden benne van, de azt még nem olvastam xD Úgy döntöttem ma hozzáfogok..hozzá is fogtam!! És valóban xD Tényleg több minden van benne!! xD
![](/var/images/emotions/12.png)
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-04-07 19:56:38
(#89) Én is imádom ezt a mangát/animét! Egyszerűen felülmúlhatatlan! Gyönyörű a stílusa, jók a karakterek és izgalmas. És persze jóképű vámpírpasik szerepelnek benne
Én személy szerint Kaname párti vagyok, imádom!!! Külsőleg is a sötét haj+ szem kombináció jön be, de szerintem a jelleme is klassz. Zerot annyira nem szeretem, sztem túl bunkó (gomene Zero fanok!). Yuukiban meg csak a szeme tetszik XD A stílusa nem......
![](/var/images/emotions/17.png)
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2009-04-07 19:46:51
(#88) én inkább mangapárti vagyok,szal az animebe egyszer ha belenéztem
mondjuk még csak a 19. fejezetnél tartok,de ahhoz képest,hogy múlthéten kezdtem,haladok^^
annyira nagy jó a stílusa az egész mangának,egyszerűen imádom
akkora nagy jó pölö a rózsa,ami folyamatosan visszaköszön innen-onnan.és nem igaz,hogy magas homlokhoz nem lehet jó frizurát választani,mert ebben a mangában mindenkinek oly orbitálisan magas homloka van,és nagynagy jó,ahogy hosszú frufruja/tincsei van majdnem mindenkinek.nem is tudom,talán a goth-hoz tudnám a legközelebb elképzelni ezt a mangarajzolási stílust.
amúgy eszméletlen nagy hatással van rám,pölö eddig nem mertem díszíteni a kreációimat(nagyonsokmindenfé lét rajzolok,többek között ruhákat is tervezek),mert azt hittem,túl...sok lesz...hogy túldíszítettnek fog hatni,de eme lélegzetelállító manga segítségével rájöttem,hogyan lehet gyönyörűen,de nem giccsesen díszíteni
vampire knight forev^^
![](/var/images/emotions/14.png)
annyira nagy jó a stílusa az egész mangának,egyszerűen imádom
amúgy eszméletlen nagy hatással van rám,pölö eddig nem mertem díszíteni a kreációimat(nagyonsokmindenfé lét rajzolok,többek között ruhákat is tervezek),mert azt hittem,túl...sok lesz...hogy túldíszítettnek fog hatni,de eme lélegzetelállító manga segítségével rájöttem,hogyan lehet gyönyörűen,de nem giccsesen díszíteni
vampire knight forev^^
:D
Hime-sama: Zero legalább emberien viselkedik, nem úgy, mint Kaname. Nem bírom elviselni, hogy állandóan felsőbbrendűként viselkedik mindenkivel, ráadásul az a szomorkás fej is....
No de persze ízlések és pofonok
Amúgy szerintem nem lesz VK 3. szezon. A manga még sehol sem tart, márpedig az alapján csinálják az animét.
![](/var/images/emotions/08.png)
Amúgy szerintem nem lesz VK 3. szezon. A manga még sehol sem tart, márpedig az alapján csinálják az animét.
![](/var/images/emotions/01.png)
Szerintem Kaname felsőbbrendűsége természetese, hisz a vámpírok közt nem csak tiszta vérű, de a leghatalmasabb család tagja. Főágon
![](/var/images/emotions/03.png)
beküldve: 2009-03-25 17:12:17
(#86) Én a Twilightban nem szeretem Jacobot (föh, már bocs a rajongóknak...), Edward a jobb
Szerintem Kaname és Edward nem nagyon hasonlítanak, ha csak annyiban nem, hogy fiú-fiú, vámpír-vámpír. Zero 4ever ^^
A 3. évadról olvastam valahol - de hogy hol, azt már nem tudom -, bár én még csak most járok az 1. évad 10. részénél, szóval még nem nagyon érint engem
![](/var/images/emotions/26.png)
A 3. évadról olvastam valahol - de hogy hol, azt már nem tudom -, bár én még csak most járok az 1. évad 10. részénél, szóval még nem nagyon érint engem
Hime-sama: Zero legalább emberien viselkedik, nem úgy, mint Kaname. Nem bírom elviselni, hogy állandóan felsőbbrendűként viselkedik mindenkivel, ráadásul az a szomorkás fej is....
No de persze ízlések és pofonok
![](/var/images/emotions/08.png)
![](/var/images/emotions/01.png)
beküldve: 2009-03-25 17:05:47
(#84) Jó kis manga. Jól választott karakterek.
Bár én még enm olvastam a mangát
, de szerintem j.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-25 16:26:36
(#83) Kaname a LEGJOOOOOOBB! Első rész óta mondom hogy nem tudom mit lehet bírni Zeroban...csak sajnos minden "történetben" van egy ilyen karakter...Twilightban ott van Jacob pölö XD Annyi a szerepük hogy megpróbálják elcsábítani a fősz. csajt akinek a pasija szerintük nagyooon gonooooosz jujjj és sikerül is sokszor de a végén ÚGYIS mindig a valódi szerelméhez fog visszamenni a csaj jelen esetben Yuki vagy Bella...éretlen kisfiúk akik azt hiszik hogy szerelmesek...már elnézést a Zero-Jaocb fanoktól nem ellenük szól csak ez az én véleményem és ez a topik lényege. Egyébként hogy is vt az a 3. VK széria? Azthittem a Guility az utólsó és akkor kész vége byebye...XD
"Hagyod magad sordódni, vagy szembeúszol az árral?"
Amúgy tényleg..Yuukinak ez az állandó "Kaname-senpai" szöveg valami rettenetes xD Értesüléseim szerint nyár valamint ősz között várható a VK 3. szezonja ((de sztem aki értesült erről az így értesült XD )) remélem ott Yuuki kicsit nagyon más lesz XD
Kicsit nagyon xD Bár szerintem Yuki számára már nincs remény :) Az már úgy nem is Yuki lenne, ha kicsit nagyon megváltozna
beküldve: 2009-03-22 10:48:40
(#81) Lesulytó és kellemetlen vereség
A Zero fanok többségben vannak xD De sebaj xD Én még talpon vagyok XD
Amúgy tényleg..Yuukinak ez az állandó "Kaname-senpai" szöveg valami rettenetes xD Értesüléseim szerint nyár valamint ősz között várható a VK 3. szezonja ((de sztem aki értesült erről az így értesült XD )) remélem ott Yuuki kicsit nagyon más lesz XD
![](/var/images/emotions/10.png)