Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
Trillant nem szeretem, az egy rabló banda, csak hát sok minden van náluk...
Bookline-on egyébként még csomó manga van,csak nem mindig könnyű megtalálni.
Úgy keress, hogy rámész az idegen nyelvűre, ott részletes keresés, és beállítod a nyelvet angolra, és a kiadóhoz beírod, hogy Viz, Tokyopop, Delrey...
A Bookline úgy működik, hogy postáznak is, de vannak üzletek, ahol személyesen át lehet venni a rendelést: [Link]
Mangák csak rendelésre vannak, és ha megérkezik lehet átvenni, vagy postázzák. Általában másfél-két hét alatt érkezik meg.
Örülök, hogy tudtam segíteni
Conon asszem olyan 2500-2800 forint körül megy az angol manga, de ez nem biztos, javítsatok ki ha tévedek!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ez nagyon jó ár, megveszem mind ami angolul kijött, örök hálám üldözni fog =)
De én tudom rosszul, vagy bookline létezik fizikailag tapintható valóságában is nem, talán a Pólus Centerben, ott gondolom nem lehet venni?!
Conon nagyjából mennyiért szokták adni a külföldi - esetleg vk - mangákat?
De én tudom rosszul, vagy bookline létezik fizikailag tapintható valóságában is nem, talán a Pólus Centerben, ott gondolom nem lehet venni?!
A trillianba 3200Ft-ért vesztegették kötetét. Tudod ki veszi meg annyiért^^
Conon nagyjából mennyiért szokták adni a külföldi - esetleg vk - mangákat?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Egyépként hol lehet kapni a mangát?
Ha meg akarod venni, akkor Bookline! Most a megjelent 6 kötetből 5-öt lehet kapni angolul, nagyon olcsón!!! Németül 6 van fent. Én is innen szereztem be.
Angolul:
[Link]
Németül: [Link]
Hol nézted meg?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-09 19:58:40
(#90) Én az animének minden részét láttam eddig. A mangában több minden benne van, de azt még nem olvastam xD Úgy döntöttem ma hozzáfogok..hozzá is fogtam!! És valóban xD Tényleg több minden van benne!! xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-04-07 19:56:38
(#89) Én is imádom ezt a mangát/animét! Egyszerűen felülmúlhatatlan! Gyönyörű a stílusa, jók a karakterek és izgalmas. És persze jóképű vámpírpasik szerepelnek benne Én személy szerint Kaname párti vagyok, imádom!!! Külsőleg is a sötét haj+ szem kombináció jön be, de szerintem a jelleme is klassz. Zerot annyira nem szeretem, sztem túl bunkó (gomene Zero fanok!). Yuukiban meg csak a szeme tetszik XD A stílusa nem......
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2009-04-07 19:46:51
(#88) én inkább mangapárti vagyok,szal az animebe egyszer ha belenéztem mondjuk még csak a 19. fejezetnél tartok,de ahhoz képest,hogy múlthéten kezdtem,haladok^^
annyira nagy jó a stílusa az egész mangának,egyszerűen imádom akkora nagy jó pölö a rózsa,ami folyamatosan visszaköszön innen-onnan.és nem igaz,hogy magas homlokhoz nem lehet jó frizurát választani,mert ebben a mangában mindenkinek oly orbitálisan magas homloka van,és nagynagy jó,ahogy hosszú frufruja/tincsei van majdnem mindenkinek.nem is tudom,talán a goth-hoz tudnám a legközelebb elképzelni ezt a mangarajzolási stílust.
amúgy eszméletlen nagy hatással van rám,pölö eddig nem mertem díszíteni a kreációimat(nagyonsokmindenfé lét rajzolok,többek között ruhákat is tervezek),mert azt hittem,túl...sok lesz...hogy túldíszítettnek fog hatni,de eme lélegzetelállító manga segítségével rájöttem,hogyan lehet gyönyörűen,de nem giccsesen díszíteni
vampire knight forev^^
annyira nagy jó a stílusa az egész mangának,egyszerűen imádom akkora nagy jó pölö a rózsa,ami folyamatosan visszaköszön innen-onnan.és nem igaz,hogy magas homlokhoz nem lehet jó frizurát választani,mert ebben a mangában mindenkinek oly orbitálisan magas homloka van,és nagynagy jó,ahogy hosszú frufruja/tincsei van majdnem mindenkinek.nem is tudom,talán a goth-hoz tudnám a legközelebb elképzelni ezt a mangarajzolási stílust.
amúgy eszméletlen nagy hatással van rám,pölö eddig nem mertem díszíteni a kreációimat(nagyonsokmindenfé lét rajzolok,többek között ruhákat is tervezek),mert azt hittem,túl...sok lesz...hogy túldíszítettnek fog hatni,de eme lélegzetelállító manga segítségével rájöttem,hogyan lehet gyönyörűen,de nem giccsesen díszíteni
vampire knight forev^^
:D
Hime-sama: Zero legalább emberien viselkedik, nem úgy, mint Kaname. Nem bírom elviselni, hogy állandóan felsőbbrendűként viselkedik mindenkivel, ráadásul az a szomorkás fej is.... No de persze ízlések és pofonok
Amúgy szerintem nem lesz VK 3. szezon. A manga még sehol sem tart, márpedig az alapján csinálják az animét.
Amúgy szerintem nem lesz VK 3. szezon. A manga még sehol sem tart, márpedig az alapján csinálják az animét.
Szerintem Kaname felsőbbrendűsége természetese, hisz a vámpírok közt nem csak tiszta vérű, de a leghatalmasabb család tagja. Főágon De végülis tényleg ízlések és pofonok xD
beküldve: 2009-03-25 17:12:17
(#86) Én a Twilightban nem szeretem Jacobot (föh, már bocs a rajongóknak...), Edward a jobb Szerintem Kaname és Edward nem nagyon hasonlítanak, ha csak annyiban nem, hogy fiú-fiú, vámpír-vámpír. Zero 4ever ^^
A 3. évadról olvastam valahol - de hogy hol, azt már nem tudom -, bár én még csak most járok az 1. évad 10. részénél, szóval még nem nagyon érint engem
A 3. évadról olvastam valahol - de hogy hol, azt már nem tudom -, bár én még csak most járok az 1. évad 10. részénél, szóval még nem nagyon érint engem
Hime-sama: Zero legalább emberien viselkedik, nem úgy, mint Kaname. Nem bírom elviselni, hogy állandóan felsőbbrendűként viselkedik mindenkivel, ráadásul az a szomorkás fej is.... No de persze ízlések és pofonok
beküldve: 2009-03-25 17:05:47
(#84) Jó kis manga. Jól választott karakterek.
Bár én még enm olvastam a mangát , de szerintem j.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-25 16:26:36
(#83) Kaname a LEGJOOOOOOBB! Első rész óta mondom hogy nem tudom mit lehet bírni Zeroban...csak sajnos minden "történetben" van egy ilyen karakter...Twilightban ott van Jacob pölö XD Annyi a szerepük hogy megpróbálják elcsábítani a fősz. csajt akinek a pasija szerintük nagyooon gonooooosz jujjj és sikerül is sokszor de a végén ÚGYIS mindig a valódi szerelméhez fog visszamenni a csaj jelen esetben Yuki vagy Bella...éretlen kisfiúk akik azt hiszik hogy szerelmesek...már elnézést a Zero-Jaocb fanoktól nem ellenük szól csak ez az én véleményem és ez a topik lényege. Egyébként hogy is vt az a 3. VK széria? Azthittem a Guility az utólsó és akkor kész vége byebye...XD
"Hagyod magad sordódni, vagy szembeúszol az árral?"
Amúgy tényleg..Yuukinak ez az állandó "Kaname-senpai" szöveg valami rettenetes xD Értesüléseim szerint nyár valamint ősz között várható a VK 3. szezonja ((de sztem aki értesült erről az így értesült XD )) remélem ott Yuuki kicsit nagyon más lesz XD
Kicsit nagyon xD Bár szerintem Yuki számára már nincs remény :) Az már úgy nem is Yuki lenne, ha kicsit nagyon megváltozna
beküldve: 2009-03-22 10:48:40
(#81) Lesulytó és kellemetlen vereség A Zero fanok többségben vannak xD De sebaj xD Én még talpon vagyok XD
Amúgy tényleg..Yuukinak ez az állandó "Kaname-senpai" szöveg valami rettenetes xD Értesüléseim szerint nyár valamint ősz között várható a VK 3. szezonja ((de sztem aki értesült erről az így értesült XD )) remélem ott Yuuki kicsit nagyon más lesz XD