Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
beküldve: 2010-05-10 22:58:37
(#140) Amúgy.. nem tudja valamelyikőtök, hogy a VK-nak lesz-e egyáltalán folytatása? Úgy hallottam, hogy lesz még valami, de hogy mikor és hol, arról halvány lila gőze sincs senkinek.
Remélem nektek van.^^
Remélem nektek van.^^
Kb. addig. De igazán annak lenne értelme, ha már a Guilty történéseit is mangában olvasnád, mert sok mindent megváltoztattak.
beküldve: 2010-04-18 22:04:13
(#136) [Link]
Itt tudod olvasni magyarul.
Én sem tudtam egy ideig elfogadni Yuki választását, de most már látom, hogy tényleg inkább hozzá való. Meg ez nem is végleges amúgy. Még mindig szereti Zerot is, csak a srác most...khömm...rossz állapotban van.
Történet mesélésben rossz vagyok, úgyhogy semmit nem jelent, ha ez alapján nem érdekel a manga. XD
Am. tényleg érdemes olvasni. Szerintem. Csak nem árthat, ha belenézel. ;)
Mit spoilerezzek?
Itt tudod olvasni magyarul.
Én sem tudtam egy ideig elfogadni Yuki választását, de most már látom, hogy tényleg inkább hozzá való. Meg ez nem is végleges amúgy. Még mindig szereti Zerot is, csak a srác most...khömm...rossz állapotban van.
Történet mesélésben rossz vagyok, úgyhogy semmit nem jelent, ha ez alapján nem érdekel a manga. XD
Am. tényleg érdemes olvasni. Szerintem. Csak nem árthat, ha belenézel. ;)
Mit spoilerezzek?
Hiába adnád kölcsön, nem érteném ...
Spoilerezz kérlek...
Én azt nem tudom elviselni, hogy Yuki őt választotta
És amiket írsz.. Nem, is tudja felkelteni az érdeklődésem, hogy elkezdjem a mangát
Spoilerezz kérlek...
Én azt nem tudom elviselni, hogy Yuki őt választotta
És amiket írsz.. Nem, is tudja felkelteni az érdeklődésem, hogy elkezdjem a mangát
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-18 21:50:44
Olvasd a mangát, könyörgöm! Az anime katasztrófálisra sikeredett, de a manga nagyon élvezetes. Még akár kölcsönadásra is hajlandó vagyok, csak terjedjen az ige.
Kezdjük ott, hogy
A 2. évad eseményei után egy kicsit belassul a manga, leginkább
Szerintem nagyon érdekesek a mostani fejezetek. A szereplők jelleme sokat fejlődött, hiszen már nem csak az iskola zárt falai közt élnek. Az igazgató meg... De ezt nem spoilerezem le, akit érdekel, olvassa a mangát.
Ja igen, a rajzolása pedig egyre gyönyörűbb a mangának, szóval már csak azért is érdemes megnézni. ;)
Kezdjük ott, hogy
a mangában Yuki nem harapdál meg boldog-boldogtalant, Zeronak vannak normális érzelmei, és jól kinéző fegyvere (most komolyan, mi volt a Guilty végén az a zöld gombolyag?), e mellett pedig a szereplők valós indítékokkal rendelkeznek, nem csak úgy random gyilkolásznak. Gyalázat, amit a vámpírvadászokkal műveltek, főleg a kétes nemű vezetővel. Kaname buborékos mutatványa meg a vámpírvezetőknél szintén érthetetlen volt (a vámírok ezen megölési módja majdnem olyan szörnyű, mint a csillogós bőr). Aztán a vége....grrrr.....órákig tudnám fikázni a VK Guiltyt. (Az viszont kétségtelen, hogy az első évad mestermunka volt. Emlékszem egész éjszaka azt néztem, annyira lekötött.)
A 2. évad eseményei után egy kicsit belassul a manga, leginkább
Yuki és Kaname kapcsolatáról van szó, meg Zero elvámpírosodásáról. Ez olyan 5 fejezetig tart, majd hirtelen beindul a cselekmény, megjelenik egy vámpír nő, aki királynő akar lenni és ezért bárkit feláldoz (nekem most ő lett a kedvenc gonoszom), meg még más rossz akaratú vámpírok is. A vadászok sem nyugodnak, szóval érződik, hogy itt háború lesz.
Szerintem nagyon érdekesek a mostani fejezetek. A szereplők jelleme sokat fejlődött, hiszen már nem csak az iskola zárt falai közt élnek. Az igazgató meg... De ezt nem spoilerezem le, akit érdekel, olvassa a mangát.
Ja igen, a rajzolása pedig egyre gyönyörűbb a mangának, szóval már csak azért is érdemes megnézni. ;)
Manga Egyszerűen az anime számomra olyan rossznak bizonyult (történetileg) hogy nem akarom a mangát olvasni
Ezért kértem, hogy valaki nagy vonalakban vázolja már fel, hogy mi történik utána..
Ezért kértem, hogy valaki nagy vonalakban vázolja már fel, hogy mi történik utána..
MIANEVED?!
Befejeztem a Guilty-t és baromira nem nyerte el a tetszésemet
10. résznél tartok és hasonlókat tudok csak énis elmondani róla.Egyszóval gyenge.
Muszály lesz a mangát megszerezni és elolvasni,hogy kicsit képben legyek,mert nekem is elég homályos benne pár dolog.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-18 17:25:22
(#129) Befejeztem a Guilty-t és baromira nem nyerte el a tetszésemet
Valaki össze tudná foglalni, hogy mi történik most, miután
Valaki össze tudná foglalni, hogy mi történik most, miután
Zero ottmaradt, Yuki-ék meg elhagyták az iskolát? Megköszönném!
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-11 17:10:32
(#128) Kedd éjjel fejeztem be az első évadot és nagyon tetszett. Most nekiesek a 2. évad letöltésének De sajnos valószínű, hogy már csak nyáron lesz időm megnézni :S
(Bocs, ezt muszáj volt megírnom XD )
(Bocs, ezt muszáj volt megírnom XD )
Én is így vagyok ezzel. Bírom Kaname-t és néha nem értem mire fel ez a nagy utálat iránta.
beküldve: 2010-04-08 21:52:06
(#126) Nagyon örülnék neki,ha egyszer magyar nyelven is foghatnám a kezembe a Vampire knight mangát.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2010-04-08 21:50:06
(#125) Amúgy meg Kaname fan vagyok.
Ha nem ment volna vele Yuuki akkor egy fanfic erejéig összehoztam volna egy vámpír lánnyal..
Ha nem ment volna vele Yuuki akkor egy fanfic erejéig összehoztam volna egy vámpír lánnyal..
Kacsincs rám kicsi bárány.