Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
beküldve: 2011-08-31 23:47:28
(#170) Duplázódás miatt lezárom a témát, folytatás itt.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2011-08-30 13:51:55
(#169) Dehogy nem XD
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Manga... ha az animére a gondoltam volna azt nem ide írtam volna mert ahhoz nem sok köze van a mangafannak.
-
Kiváncsi lennék h ennek mikor adják majd ki a folytatását... engem már nagyon érdekelne.
Már mint mangába vagy animébe?
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-29 09:43:29
(#166) Kiváncsi lennék h ennek mikor adják majd ki a folytatását... engem már nagyon érdekelne.
-
beküldve: 2011-08-24 09:58:34
(#165) Akit érdekel az kérlek nézze meg,ez az én és Ako-chan animéje. 10 részes szóval nem hosszú 1 rész kb 8 percet vesz igénybe de a utolsó rész 11 percet az eleje kicsit unalmas de egyre jobb lesz szóval lécci katt ide és nézzétek: [Link]
beküldve: 2011-08-04 09:12:55
(#164) Én mind a 2 szeretem és én is kíváncsi vagyok hogy fogják megoldani animébe mert a mangától jóval eltérően csinálták meg.
Ez így van. A manga kedvenc, de ha lenne 3. évad, én azt csak újabb esélynek látnám, hogy az animét még jobban elrontsák. Elég szomorú, az anime egy normál színvonalat nem üt meg. Egyedül a zene jó, meg a seiyuuk.
Arra lennék kíváncsi, hogyan oldják meg a folytatást
Sehogy :) Lehetetlen megoldani, vagy ha mégis, az már nem Vampire Knight.
Arra lennék kíváncsi, hogyan oldják meg a folytatást
Sehogy :) Lehetetlen megoldani, vagy ha mégis, az már nem Vampire Knight.
beküldve: 2011-08-03 20:19:52
(#162) Hát engem hidegen hagy a 3. évad, úgy ahogy van. Ott van nekem a manga, ami mellett az anime a 0 és a semmi között mozog. A mai napig nem tudok túljutni rajta, hogy lehetett a legjobb jeleneteket ennyire kifordítani azáltal, hogy fölösleges jeleneteket tettek bele.
Arra lennék kíváncsi, hogyan oldják meg a folytatást, HA LESZ, ugyanis egy könnyed mozdulattal kihagyták az anime előző évadából azt a szereplőt, akire a 3. évadnak épülnie kellene, arról nem is beszélve, hogy a záró Yuuki és Zero jelenet egy alapszálat szakított szét, ami a folytatás szempontjából szintén fontos lenne. Szóval ha lesz is folytatás, akkor elég szomorú, ha a Vampire Knight címet adják neki.
(bocsánat...ez saját vélemény..nagyon haragszom az animére)
Arra lennék kíváncsi, hogyan oldják meg a folytatást, HA LESZ, ugyanis egy könnyed mozdulattal kihagyták az anime előző évadából azt a szereplőt, akire a 3. évadnak épülnie kellene, arról nem is beszélve, hogy a záró Yuuki és Zero jelenet egy alapszálat szakított szét, ami a folytatás szempontjából szintén fontos lenne. Szóval ha lesz is folytatás, akkor elég szomorú, ha a Vampire Knight címet adják neki.
(bocsánat...ez saját vélemény..nagyon haragszom az animére)
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Meghiszem
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Hát azt látni szeretném
beküldve: 2011-07-30 16:20:34
(#158) Akkor öröm táncot fogok lejteni ha lesz.
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-30 13:09:32
(#157) Nem tudja valaki mikor jelen meg a Vampire knight-nek a 2 kötete?
Ja és még ha valaki most se tudná hogy lesz 3 évadja akkor értesítem hogy lesz csak a japán katasztrófa miatt elmarad
Szóval nyugi lesz!!!
Ja és még ha valaki most se tudná hogy lesz 3 évadja akkor értesítem hogy lesz csak a japán katasztrófa miatt elmarad
Szóval nyugi lesz!!!
beküldve: 2011-07-20 23:15:01
(#156) Most láttam a VK 74. fejezetéből néhány képet ééés...
Miért van az a címoldalra írva, hogy Kaname VS Kaien Cross?!? Bármennyire is örülök minden olyan fejezetnek, amelyikben az igazgató pózerkedik, de rettegek, nehogy kinyírja Kaname.