Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Borsmenta
beküldve: 2011-12-18 14:53:48
(#135) nincsmit^^
hát nem tudom, lehet hogy így volt. ^^ De az is lehet hogy a végén Hei megszerette Io-t.
hát nem tudom, lehet hogy így volt. ^^ De az is lehet hogy a végén Hei megszerette Io-t.
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-12-17 19:49:59
(#134) Szerintem nem csak rajongott Icsi-ért szerintem tényleg szerelmes volt belé és ne csak a barátja volt.De azért köszi hogy írtál! Én még azt vettem észre h Icsi végül beleszertett Hei-be csak akkor már késő volt.
"Legközelebb is szép álmokat festek neked!"(Vampire Knight)
Hali! szerintem azért őt választotta,mert rájött, hogy amit Icsi iránt érzett az csupán rajongás.(Illetve a barátság) Meg gondolom azt is megértette, hogy Io miket mondott neki az érzésekkel kapcsolatban^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2011-12-18 17:21:46
beküldve: 2011-12-16 19:28:39
(#132) Syastok!Ki olvasta már a Borsmentát?VÉGIG!Nem értem hogy Hei miért Io-t választotta.Én jobban kedvelem Icsit.Ki mit gondol?Ki kit szeret jobban.
"Legközelebb is szép álmokat festek neked!"(Vampire Knight)
beküldve: 2011-08-05 18:43:26
(#131) Amugy milyen ez a mangasorozat? Sokat gondolkoztam már h megvegyem-e , de nem tűnik nagy számnak ...
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Angolul Ichinek kéne írni, való igaz, de magyarul úgy helyes, hogy Icsi.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:32:45
Szerintem,csak a gyengébbek kedvéért,mert tudtommal azt Ichi-nek kéne írni.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:33:02
beküldve: 2009-04-24 17:34:23
(#128) Megrendeltem, és tegnap megjött :) Eddig tetszik. Ma pedig, amikor bementem a New Moonért a Libribe, nem bírtam otthagyni, szóval megvettem a 2. kötetet is xD
De miért írják úgy szerencsétlen nevét, hogy Icsi? Most tényleg így kell, vagy csak a gyengébbek kedvéért???
De miért írják úgy szerencsétlen nevét, hogy Icsi? Most tényleg így kell, vagy csak a gyengébbek kedvéért???
beküldve: 2009-04-21 20:04:10
(#127) Miről is szól ez az anime/manga?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Jól teszed! És nyugi,nem mindig,csak néha olyan a haja.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:31:56
beküldve: 2009-04-16 18:08:39
(#125) Kész. Én már nem tudok dönteni xD
Egyszer azt olvasom, hogy tök jó, máskor hogy tiszta sablon, unalmas. Úgy döntöttem, elmegyek a libribe, és addig olvasom, amíg ki nem derül, meg akarom-e venni, vagy sem.
Csak egy kérdés. Ennek a főszereplő csajnak mindig fel fog állni elől a haja?
Egyszer azt olvasom, hogy tök jó, máskor hogy tiszta sablon, unalmas. Úgy döntöttem, elmegyek a libribe, és addig olvasom, amíg ki nem derül, meg akarom-e venni, vagy sem.
Csak egy kérdés. Ennek a főszereplő csajnak mindig fel fog állni elől a haja?
Höhö...Elsőre én is azt hittem!
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:33:21
beküldve: 2008-09-27 11:31:32
(#123) Mivel nemsokára kijön a 4. kötet, gondoltam újraolvasom az eddigieket, és most vettem csak észre, hogy a második kötet végén...
a "srác" aki beszól a perverznek és belerúg Icsi poszterébe, nem is Io, hanem Icsi új társa . Eddig teljesen meg voltam győződve arról hogy az Io volt. Azt hiszem kissé nehéz néha a szereplőket megkülönböztetni
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
nah ha ilyen cooltúráltan kérsz,akkor a te kedvedért!
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:32:31
szerintem senkit nem zavar h sok a komment,vagy igen,akkor bocsika,és ez után jutott eszembe,de azért nem kell lefejezni.
Nem fejeztelek le, csak szép cooltúráltan megkértelek
Hoppá, Nagashi "kifejezetten illedelmesen" megelőzött
Szerk: .., 2008-09-18 21:45:00