Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Borsmenta
Lenne még egy kérdésem! Az 1. kötetben az első oldalom mikor a címet közlik.. (nem tom elmagyarázni de remélem érthető"már a hajamat tépem") nos hát ott uyge ott van a 4 kép rajta: Hei, Icsi, Io és ?? Mert én ezt nem tom elképzelni hogy az most Io egy kicsit idősebben vagy valami tök más szereplő!! Bocsi hogy ha hülyeséget kérdezek!! és köszönöm
Azt kell mondjam, hogy megint megfogtál. XD
Lehet hogy pont az emlegetett fiú szerepel a képen, de ha nem ő akkor lövésem sincs!
beküldve: 2008-05-13 20:55:57
(#28) Lenne még egy kérdésem! Az 1. kötetben az első oldalom mikor a címet közlik.. (nem tom elmagyarázni de remélem érthető"már a hajamat tépem") nos hát ott uyge ott van a 4 kép rajta: Hei, Icsi, Io és ?? Mert én ezt nem tom elképzelni hogy az most Io egy kicsit idősebben vagy valami tök más szereplő!! Bocsi hogy ha hülyeséget kérdezek!! és köszönöm
Minden nap elolvasom legalább 2X!!!
Na de lenne egy kérdésem. Lehet hogy hülyeséget kérdezek és csak én nem jöttem rá DE nem tudja valaki hogy a 2. kötetben ki az a fiú aki baseball sapkában van mikor Icsi bulija van???és ott a falnál támaszkodik!! Bocsi ha hülyeséget kérdeztem és egyértelmű a válasz csak nekem nem!!
Na de lenne egy kérdésem. Lehet hogy hülyeséget kérdezek és csak én nem jöttem rá DE nem tudja valaki hogy a 2. kötetben ki az a fiú aki baseball sapkában van mikor Icsi bulija van???és ott a falnál támaszkodik!! Bocsi ha hülyeséget kérdeztem és egyértelmű a válasz csak nekem nem!!
Nem kérdeztél hülyeséget ugyanis én sem tudom. Majd biztosan kiderül! ^^ Minden esetre van egy olyan érzésem, hogy még kulcsfontosságú lesz a történetben.
köszi a választ!:) megnyugodtam !!!
Én már annyira kíváncsi vagyok rá hogy ki lehet az!! És már úgy várom a nyári con-t!! hogy megjelenjen a 3.!
Minden nap elolvasom legalább 2X!!!
Nem kérdeztél hülyeséget ugyanis én sem tudom. Majd biztosan kiderül! ^^ Minden esetre van egy olyan érzésem, hogy még kulcsfontosságú lesz a történetben.
beküldve: 2008-05-07 10:25:14
(#25) Minden nap elolvasom legalább 2X!!!
beküldve: 2008-05-06 20:50:26
(#24) Nekem is megvan mindkét kötet és én is nagyon imádom!! ^^
Tipikus shoujo manga, de nagyon király!! Mondjuk a második kötet grafikája kicsit eltér az elsőétől és mondjuk nekem ez nem tetszik de ettől függetlenül nagyon jó!!
Tipikus shoujo manga, de nagyon király!! Mondjuk a második kötet grafikája kicsit eltér az elsőétől és mondjuk nekem ez nem tetszik de ettől függetlenül nagyon jó!!
héééééééééj!!! Conon volt Borsmenta2!!!! Láttátok? Megvettétek??? ELolvastátok???? ááááá szerintem nagon nagyon nagyon jó!!!!! olvassátok el! Én személy szerint már várom a 3dik részt!!!!!!!
Én már con előtt egy héttel láttam Alexandrában. Vehető. olvasható formában létezik... Drágám már ki is olvasta...
... már kétszer is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-24 20:45:17
(#22) beküldve: 2008-04-24 11:47:18
(#21) helyes helyes..(azért vunk h segítsünk.) *ma milyen kis angyal*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Én személy szerint már várom a 3dik részt!!!!!!!
ebben a tudatban gyorsan változtass profilodon .. mert ott még csak az van kiírva h az 1. van meg..siess..(a tökéletességre törekszünk mindannyian de mint tudjuk krisztus sem tudott tök.alkotni )
Köszi h szóltál.. Parizz már megtettem. Egyébként eszemben volt, csak valahogy belemerűletem abba h a sakuraconos videókat nézegettem..
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Én személy szerint már várom a 3dik részt!!!!!!!
ebben a tudatban gyorsan változtass profilodon .. mert ott még csak az van kiírva h az 1. van meg..siess..(a tökéletességre törekszünk mindannyian de mint tudjuk krisztus sem tudott tök.alkotni )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
héééééééééj!!! Conon volt Borsmenta2!!!! Láttátok? Megvettétek??? ELolvastátok???? ááááá szerintem nagon nagyon nagyon jó!!!!! olvassátok el! Én személy szerint már várom a 3dik részt!!!!!!!
Én már con előtt egy héttel láttam Alexandrában. Vehető. olvasható formában létezik... Drágám már ki is olvasta...
Szerk: Rudymester 2008-04-24 11:03:19
beküldve: 2008-04-24 10:59:17
(#17) héééééééééj!!! Conon volt Borsmenta2!!!! Láttátok? Megvettétek??? ELolvastátok???? ááááá szerintem nagon nagyon nagyon jó!!!!! olvassátok el! Én személy szerint már várom a 3dik részt!!!!!!!
beküldve: 2008-04-14 09:12:42
(#16) A MONDOban benne van h áprilisban jelenik meg!
beküldve: 2008-04-03 10:49:41
(#15) hát... én az egész évi összekuporgatott zsebpénzemből megyek conra és rmélem hogy amiket szeretnék venni azokra elég lesz de ha mást nem akkor lehúzom a bátyókámat! Mert ugyebár mire valók a rendes bátyák??