Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Borsmenta
Én arra vagyok kíváncsi hogy amikor Io anyja és a menedzser megleste őket ott volt valami tervről szó meg valami fényképek a kezébe az anyjának, na hogy az mi lesz!!!
Nem nézem a sorozatot, és ez nem is tűnik akkora spoilernek, de mikor a történetről van szó, használjátok a spoiler gombot.
Bocsi!! Csak azért nem tettem spoilerbe mert épp az hogy fogalmam sincs mi fog ebből kijönni!! Meg ez szerintem abszolút nem spoilerbe való. Meghát gondoltam aki ide jár az mind olvasta de úgy látom tévedtem, te vagy rá a példa!
Én arra vagyok kíváncsi hogy amikor Io anyja és a menedzser megleste őket ott volt valami tervről szó meg valami fényképek a kezébe az anyjának, na hogy az mi lesz!!!
Nem nézem a sorozatot, és ez nem is tűnik akkora spoilernek, de mikor a történetről van szó, használjátok a spoiler gombot.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-15 21:30:29
(#57) Én arra vagyok kíváncsi hogy amikor Io anyja és a menedzser megleste őket ott volt valami tervről szó meg valami fényképek a kezébe az anyjának, na hogy az mi lesz!!!
beküldve: 2008-06-09 17:54:04
(#56) Szerintem is az a jó benne, hogy fiatalabb!! Alig várom a következő részt!! És a falhoznyomós jelenet télleg jó volt
Olyan cukira van néha rajzolva Io
Olyan cukira van néha rajzolva Io
Nem olvastam a művet, a csöpögős shoujok nem vonzanak... Csak meglepett, hogy ilyen kicsi kölyköt raknak ilyen történetbe, és be kellett köpnöm valamit
Bakamono Nagashi
Szerk: .., 2008-06-07 17:58:49
Nem olvastam a művet, a csöpögős shoujok nem vonzanak... Csak meglepett, hogy ilyen kicsi kölyköt raknak ilyen történetbe, és be kellett köpnöm valamit
12-13 éves kölyök? Pff kis pisis... ne csajozzon, menjen vissza a homokozóba xD
Szerintem éppen ez a jó benne!! Nagyon aranyos ahogy próbálkozik!! főleg mikor az a falhozászorítós kis szituáció a 2. kötetben!! azon egyszerűen fetrengtem!!! imádom
A történetben a fő konfliktusok épp Io zsenge életkorára épülnek, ráadásul épp ettől egyedi a történet, úgyhogy szerintem jó ez így.
Amúgy meg a szerző utal arra, hogy már szeretné megrajzolni a gimnazista Iot, úgyhogy szerintem várható egy néhány éves ugrás a történetben.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2008-06-04 17:08:25
(#50) IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudom mi lett volna, ha nem veszem meg!!! Először nem foglalkoztatott a címe miatt, de amikor a könyvesboltban a kezebe vettem és belelapoztam, nem tudtam otthagyni, és beleszerettem!! TÖbbször elolvastam, és nekem irtóra bejön az egész a sztori, a rajz, a grafika, meg minden!! Tipikus shoujo manga!!!
beküldve: 2008-05-26 15:24:14
(#49) Arion: Köszi, köszi,köszi!!! MÁr mióta ezt számolgatom!! én is ilyesmire tippeltem de mikor következőnek számoltam más jött ki!! na mindegy most már tudom!! köszi mégegyszer
Nem tud senki válaszolni a kérdésemre????
Ez gondolom az Io korát firtató kérdésre vonatkozik. Szerintem pontosan nem lehet tudni, de mivel az első kötetben azt írják hogy a koreai iskolarendszer 6+3+3 felbontású, és az is kiderül hogy Hei (aki már nem kisgimis) 15 éves, és ehhez hozzáadjuk azt a feltételezést, hogy valószinűleg Koreában a többi országhoz hasonlóan 6 éves korban mennek a gyerekek iskolába, akkor a következőt kapjuk:
6 év ("alsós") : 6, 7, 8, 9, 10 és 11 évesek
3 év (kisgimis) : 12, 13 és 14 évesek
3 év (gimis): 15, 16 és 17 évesek
Eszerint Hei a maga 15 évével épphogy kilépett a "kisgimiből" hogy tiszteletre méltó gimnazistává váljon, Io pedig valahol 12 és 14 év között van. És akkor ott vannak még Io gördeszkás haverjai, akik úgy tűnik idősebbek Ionál, de még nem gimisek, vagyis ők lehetnek 14 évesek. Eszerint Io 12 vagy 13 lehet. Persze lehet hogy tévedek .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2008-05-25 23:24:15
Nekem sem való:) Fiú létemre szeretem shoujokat, de sosem a csöpögőseket. Shounenekből is utálom a csaköldöklőseket meg csakbunyósakat... Na mindegy, jön a Nana:)
beküldve: 2008-05-24 20:45:36
(#46) beküldve: 2008-05-24 01:48:10
(#45) hm, megkésve kissé, de köszönöm a válaszokat.
azt hiszem, ez esetben ez most tényleg kimarad. megpróbálok majd időt keríteni, ha olyanom van, és elolvasni egy kötetet azért (könyvtárból, hátha - az egyik Szabó ervinben pl. láttam nyári srácokat), vagy leülök egy "olvasós" boltban, úgy lenne biztos; de tényleg nem hangzik nekem való műnek...
azt hiszem, ez esetben ez most tényleg kimarad. megpróbálok majd időt keríteni, ha olyanom van, és elolvasni egy kötetet azért (könyvtárból, hátha - az egyik Szabó ervinben pl. láttam nyári srácokat), vagy leülök egy "olvasós" boltban, úgy lenne biztos; de tényleg nem hangzik nekem való műnek...
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."