Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Borsmenta
beküldve: 2008-08-06 14:46:02
(#104) én tegnap rendelrtem meg, és azt írták h 1 munkanapon belül szállítják ki. ma még nemkaptam meg... talán holnap. *körmét rágja 1000rel*
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-08-02 18:54:54
(#103) beküldve: 2008-08-02 09:59:44
(#102) Tényleg elég sok rajzolási hiba van benne!! DE ha csak a történetet és a szereplőket veszük alapul szerintem el lehet tekinteni tőle!! (igaz csak annak aki nagy rajongó, mert elég szembetűnőek a hibák)
beküldve: 2008-07-29 21:52:09
(#101) az AS magazinos Borsmenta leírásban is említették, hogy televan rajzi hibákkal, a hajhossz, meg pólófeliratok képről képre változnak, ilyenek.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-29 21:44:35
(#100) Hát igen, a Borsmentában elég sok ilyen apróbb hiba van.
pl.:
Egy picit figyelhetne Seo Eun-Jin. De amúgy jó a sztori. Imádom benne a fordulatokat :)
pl.:
Az első kötetben 'tökalsós' rész után, amikor Io megragadja Hei kezét akkor az első képen az van, hogy a jobb kezét szorítja a meg, a következőn már a balt fogja, az azutáni képen is a balt, aztán ta-daaa, megint a jobbot.
Egy picit figyelhetne Seo Eun-Jin. De amúgy jó a sztori. Imádom benne a fordulatokat :)
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
Hű! Akkor azt is meg fogom keresni.
De komolyan ha csak egyszer fordulna elő még elmenne, de ha kétszer is elrajzolja úgymond. És ezt a szerkesztője sem vette észre? Vagy nincs is szerkesztője az írónak? Vagy észrevette de az író lusta volt jól megrajzolni? Vagy senkinek sem tűnt fel?? Érdekes...
De komolyan ha csak egyszer fordulna elő még elmenne, de ha kétszer is elrajzolja úgymond. És ezt a szerkesztője sem vette észre? Vagy nincs is szerkesztője az írónak? Vagy észrevette de az író lusta volt jól megrajzolni? Vagy senkinek sem tűnt fel?? Érdekes...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:37:47
Hát igen, ezt én is nehezen viselem valakitől aki tényleg nyomdába küldi a munkáját. A harmadik kötetben még durvább, hogy ott biztosan Io keze az a kéz, mert egészalakos a kép .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:37:20
Hűha erre kíváncsi vagyok, mindjárt elő is kaparom a kötetet.
...
O.o Tényleg...hát azért ez már durva...
...
O.o Tényleg...hát azért ez már durva...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:37:09
Igazából csak egy fordított kezet láttam a 3. kötetben (egy olvasás után). De az első kötetben is van egy fordított kéz, csak nem olyan feltűnő, azon a képen ahol
Hei "tökalsó"-nak nevezi (gondolja) Io-t miután a fiú megcsókolta őt
Ott Io keze bizony fordítva van, (hacsak az nem valaki másnak a keze ami belóg a képbe). *Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:36:48
beküldve: 2008-07-29 19:51:41
(#95) Tényleg vannak benne fordított kezek? :) majd megnézem amint megvettem, sajnos még nincs meg mert nem láttam eddig sehol.
beküldve: 2008-07-29 19:47:32
(#94) Végre egy hét Alexandrába járás után ma sikerült megvennem a harmadik kötetet, és ki is olvastam, amint hazaértem :). Továbbra is imádom ezt a történetet,
és a történések kevésbé kiszámíthatóak benne mint vártam volna . A rajzolás is nagyon aranyos, bár a fordítva rajzolt kézfejektől és a balkezes kézfogástól azért kiráz a hideg. A változó fülbevalókra már rá se hederítek (biztos több párat hordanak a zsebükben a szereplők, és időnként cserélgetik )
Szerk: Arion 2008-07-29 19:51:23
Én úgy láttam, hogy mostmár lehet rendelni.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:36:33
beküldve: 2008-07-25 10:07:32
(#92) Fenn van az Alexandrán is!! De nem rendelhető DE akkor nemsokára az lesz ha már fenn van!! ( kézdörzsölgetés)
beküldve: 2008-07-25 10:01:19
(#91) REmélem az Alexandrába hamarosan megjelenik mert elvonási tüneteim vannak!! Már annyira várom főleg hogy tudom egy nagy csomó embernek megvan!!! Nekem is kell!! ( már a hajamat tépem)
beküldve: 2008-07-24 23:01:44
(#90) Hm... ha holnap se lesz Alexandrában, akkor Sárkánytűzben nézek utánna De mindenképpen megszerzem valahogy! Max kirablok vkit Rettegjetek!
lumana.wordpress.com