Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Borsmenta
beküldve: 2008-05-21 19:33:04
(#44) Gondolom mindenki felpakolja magát a conon és még Borsmenta is!! Jupííííí de jó lesz!!

Én úgy hallottam hogy összecserélték a májusi és júniusi kiadásokat!!!! Mondjuk én örülnék de nem hinném sőt volt is írva az egyik oldalon hogy a nyári conon fog megjelenni a 3. kötet!!
Akk már látom sorsomat... nyári con előtt ismét fényevés...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én úgy hallottam hogy összecserélték a májusi és júniusi kiadásokat!!!! Mondjuk én örülnék de nem hinném sőt volt is írva az egyik oldalon hogy a nyári conon fog megjelenni a 3. kötet!!
Na ez igy már okés. NyáriCon... dejó lesz!

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-19 14:45:41
(#41) Én úgy hallottam hogy összecserélték a májusi és júniusi kiadásokat!!!! Mondjuk én örülnék de nem hinném sőt volt is írva az egyik oldalon hogy a nyári conon fog megjelenni a 3. kötet!!
Igen, májusra írták... és nem csak a Borsmentát, hanem a Nyári srácok 3-at, a Földfény 3-at és a Házi ninja 3-at is...
bár... már nincs sok a májusból...

Hazug dögök

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Hm.. valahogy nagyon nem tartom ezt igy valószínűnek.
Hiszen egy hónapja jött ki a 2es. De a kiadó oldalán, mint mindig, most se találok használható infót..
szal szurkoljunk, hogy összejöjjön
Hiszen egy hónapja jött ki a 2es. De a kiadó oldalán, mint mindig, most se találok használható infót..

lumana.wordpress.com
Nem tartom túl valószínűnek... bizti május volt a Mondóban?
Csak mert a Conra jött ki a 2. kötet, és ez egy picit nekem túl gyorsnak tűnik.
A NyáriCon tutibbnak hangzik. De ha elöbb jön ki annak csak örülni tok

Igen, májusra írták... és nem csak a Borsmentát, hanem a Nyári srácok 3-at, a Földfény 3-at és a Házi ninja 3-at is...
bár... már nincs sok a májusból...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nem tartom túl valószínűnek... bizti május volt a Mondóban?
Csak mert a Conra jött ki a 2. kötet, és ez egy picit nekem túl gyorsnak tűnik.

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-18 21:26:44
(#36) A Mondo-ban azt olvastam, hogy a Borsmenta 3. kötete májusban jelenik meg... De nem volt képregényfeszten. T_T Szerintetek megjelenik még ebben a hónapban?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2008-05-18 20:35:44
(#35) Lenne még egy kérdésem (Manamitól mert mindig ő szokot nekem válaszolniXD) na szóval az hogy én olyan szerencsétlen voltam hogy mikor azt számoltam hogy Io hány éves mindig más szám jött ki hogy nem tudná nekem pontosan megmondani valaki hogy hány éves??? Köszönöm szépen!!
gondolkodom egy ideje, de nem tudom hova tenni ezt a mangát, így benéztem ide, hátha találok egy pár segítő írást. mennyire könnyed a története? belelapoztam egy boltban, de valahogy amennyit a történetről tudok, az nekem túl komolytalan (már nem a szó vicces éterlmében, de ki tudja, talán úgy is). mennyire ajánlanátok ezt a mangát, ha ilyesmit várnék el tőle? márhogy nem ilyen rózsaszín, mosolygós, a néhai bonyodalmak ellenére egyértelműen előre látható happy end-es dolgot...
Nem akarlak lebeszélni róla meg semmi ilyesmi de ez inkább télyeg ilyen kis rózsaszín felhőkbe burkolódzó mosolygós, vicces kis szerelmi történet!! Meg szerintem te az ilyen nagy izgalmakat szereted( de bocsi hogy ily egy írás alapján ítélek) ami ebben anniyra szerintem nem lesz meg!! De ettől függetlenül én imádom!!!

mennyire ajánlanátok ezt a mangát, ha ilyesmit várnék el tőle? márhogy nem ilyen rózsaszín, mosolygós, a néhai bonyodalmak ellenére egyértelműen előre látható happy end-es dolgot...
Szerintem ha ilyeneket vársz tőle, akkor inkább más mangával próbálkozz.
A Borsmenta története nem nagyon tartogat meglepetéseket (legalábbis eddig), és meg mernék esküdni, hogy Happy End lesz a vége
. Ennek ellenére nagyon is szerethető a történet, néha pont ehhez van az embernek hangulata. Én már többször is elolvastam mindkét kötetet, és egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem. Ha a kiszámítható történet alapból rossz lenne, senki sem nézne Meg Ryan féle romantikus filmeket sem, pedig azok is fel tudják dobni az embert egy-egy fárasztó nap után :).

日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2008-05-18 02:07:06
(#32) gondolkodom egy ideje, de nem tudom hova tenni ezt a mangát, így benéztem ide, hátha találok egy pár segítő írást. mennyire könnyed a története? belelapoztam egy boltban, de valahogy amennyit a történetről tudok, az nekem túl komolytalan (már nem a szó vicces éterlmében, de ki tudja, talán úgy is). mennyire ajánlanátok ezt a mangát, ha ilyesmit várnék el tőle? márhogy nem ilyen rózsaszín, mosolygós, a néhai bonyodalmak ellenére egyértelműen előre látható happy end-es dolgot...
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Köszi:) én már olyan kíváncsi vagyok hogy hogy rajzolja meg Io-t idősebben!

Valszeg ugyanígy... csak... kicsit idősebben!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-14 21:29:10
(#30)