Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Borsmenta
Hát az én fizum elég gyér... de majd lehúzom Anyámékat Gonosz dolog, de a cél szentesíti az eszközt! Meg különbenis ez vészhelyzet! Bár nem hinném hogy ezt a dumát bevennék XD De én azért próbálkozok
Amúgy most annyi minden jön ki magyarul meg angolul is, hogy nagyon fix hogy nem tudok mindent megvenni amit szeretnék... sajna
Amúgy most annyi minden jön ki magyarul meg angolul is, hogy nagyon fix hogy nem tudok mindent megvenni amit szeretnék... sajna
lumana.wordpress.com
Rémmetró? Poén a magyar cím... de ez se ijeszt el, azt a kötetet bizti megveszem
Amúgy tényleg szép kis felhozatal lesz Conon! Alig bírok spórolni...
Jaja... még szerencse, h az előző hónapban annyit melóztam, h szép lett a fizum... csekkek befizetve, úhogy jöhet a con!!!
én most mondtam fel úgyhogy még az is rizikós h tudok menni conra. nemhogy még megvenni mindent amit terveztem...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Rémmetró? Poén a magyar cím... de ez se ijeszt el, azt a kötetet bizti megveszem
Jaja... még szerencse, h az előző hónapban annyit melóztam, h szép lett a fizum... csekkek befizetve, úhogy jöhet a con!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
lumana.wordpress.com
Senki nem tud semmit a második résszel kapcsolatba? Már jó lenne ha meglenne a második is!!!!!
én úgy hallottam h con-ra kinnt lesz a második.
Megerősítve... lol
Meg egy csomó új manga.. pl. Rémmetró, J-pop idol, Ördög menyasszonya... huhhhh... csak győzzem őket megvásárolni...;-D
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Senki nem tud semmit a második résszel kapcsolatba? Már jó lenne ha meglenne a második is!!!!!
én úgy hallottam h con-ra kinnt lesz a második.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-03-31 09:29:03
(#8) Senki nem tud semmit a második résszel kapcsolatba? Már jó lenne ha meglenne a második is!!!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Köszi Pafu mejd értesíts!
oké amint tudok valamit értesítelek addig is jó olvasást a többi mangához beküldve: 2008-02-14 10:52:11
(#6) Köszi Pafu mejd értesíts!
beküldve: 2008-02-13 15:48:37
(#5) A Borsmenta nekem is nagyon tetszett! :) Nagyon aranyos és jó a térténet is. Várom a következő részt
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
Nem tudom, de én az 1-et sem olvastam még. Írnál róla egy pár sort? De ne spoilereket, ha lehet. Köszi.
a történet lénygében egy gimis csajról szól aki a leghíresebb sráccal jár az egész suliban csak van 1 csaj akinek ez nem tetszik és a bandájával őt zaklattják... nekem nagyon tetszett mert sok benne a vicces esemény.. és nagyon jók az arckifejezések
beküldve: 2008-02-13 14:51:32
(#3) a második részt kb tavasszal azt írták.. pontos időpontot még én sem tudok sjna de ha megtudom szólok neked
beküldve: 2008-02-09 16:37:49
(#2) Nem tudom, de én az 1-et sem olvastam még. Írnál róla egy pár sort? De ne spoilereket, ha lehet. Köszi.
beküldve: 2008-02-09 15:37:00
(#1) Mikor adják ki a Borsmenta 2dik részét?