Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Borsmenta
Kifejezetten illedelmesen mondta, még egy szerényke smiley-val is megbolondította a kompozíciót Ez inkább a kiskanállal fejrekoppintás kategória, nem lefejezés
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
szerintem senkit nem zavar h sok a komment,vagy igen,akkor bocsika,és ez után jutott eszembe,de azért nem kell lefejezni.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:31:40
Nem valószínű.
Amúgy meg légy szíves ne kommentelj kétszer, hanem ha később jut eszedbe valami, azt szerkeszd bele az előzőbe.
Amúgy meg légy szíves ne kommentelj kétszer, hanem ha később jut eszedbe valami, azt szerkeszd bele az előzőbe.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:31:23
beküldve: 2008-09-18 21:09:54
(#117) az lehetséges ha a borsmenta régebben kiadott köteteit,olcsóbban adják majd a conon??mert annak nagyon örülnék!!
beküldve: 2008-09-18 21:04:25
(#116) én a conon tervezem a manga megvételét,bele kukkantok és meglátom,de amiket eedig olvastam és láttam képeket,erős a gyanúm h mind a 4.et megveszem,vagy csak az 1.őt?
még nem tudom ,ááááá
még nem tudom ,ááááá
beküldve: 2008-08-26 14:54:24
(#115) Már nekem is megvan a 3!!!!!!!!!!! Naggggyon szupi én imádom. Bár télleg vannak hibái, de senki se tökéletes ugyebár....
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Néhol egész gyerekes az egész manga, vannak benne zavaró rajzolási hibák és a sztori is egész tipikus, de rengeteg nagyon jó vonása is van.
Szerintem a hibái ellenére nagyon szépek a rajzok (Nekem spec nagyon bejön ez a rajz stílus: hosszú vonalak, változatos kiegészítők, cuki szemek *.*...).
Annak ellére hogy tényleg sablon a történet simán végigizgulós sztem. Persze csak ha szereted a shoujo mangákat
Ha nem vagy benne bizti akkor inkább ülj le egy könyvesboltba és olvasd el az első kötetet, nem jó dolog ha olyan mangát veszel meg amit késöbb nem fogsz szeretni...
Hm... most végigolvastam.. ha nem jönne le ebből a pár sorból amit összedobtam, én nagyon szeretem ám a Borsmentát!
Sagasaka: Hogy kit választ Hei? Általában az ilyen sztorikban a kis pukkancs mellett köt ki a főhősnő, sztem itt is az lesz. Icsi meg beleszeret a partnerébe, akiről kiderül hogy már régóta rajong érte, csak tsundere XD Szal szép kis hepiend ahogy kell :)
Szerintem a hibái ellenére nagyon szépek a rajzok (Nekem spec nagyon bejön ez a rajz stílus: hosszú vonalak, változatos kiegészítők, cuki szemek *.*...).
Annak ellére hogy tényleg sablon a történet simán végigizgulós sztem. Persze csak ha szereted a shoujo mangákat
Ha nem vagy benne bizti akkor inkább ülj le egy könyvesboltba és olvasd el az első kötetet, nem jó dolog ha olyan mangát veszel meg amit késöbb nem fogsz szeretni...
Hm... most végigolvastam.. ha nem jönne le ebből a pár sorból amit összedobtam, én nagyon szeretem ám a Borsmentát!
Sagasaka: Hogy kit választ Hei? Általában az ilyen sztorikban a kis pukkancs mellett köt ki a főhősnő, sztem itt is az lesz. Icsi meg beleszeret a partnerébe, akiről kiderül hogy már régóta rajong érte, csak tsundere XD Szal szép kis hepiend ahogy kell :)
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-08-15 02:44:09
Én nem bántam meg. Nekem nagyon tetszik! Csak az zavar, hogy a következő lesz az utolsó. De sztem megveheted. Én nagyon jókat tudok röhögni rajta. És elgondolkodtató is valamilyen szinten. De ez csak saját vélemény.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:34:25
beküldve: 2008-08-09 14:10:28
(#112) beküldve: 2008-08-06 18:45:29
(#111) Én már nem tudom, hogy i kivel fog összejönni! Teljesen megzavarodtam! Szerintetek Hei kit választ?
beküldve: 2008-08-06 15:23:56
(#110) ŐsziCon szept.27-28 asszem. de bővebben a con holnlapján találsz infót !
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:35:55
A Fenébe hogy olyan sokára lezs csak folytatás! Mikor adják már ki a negyedik részt?.tudom hogy ősszel az animeconon de az mikor lesz?
Hát igazad van mert elég gázak tudnak lenni télleg! Tele vannak bakival a rajzfilmek! na de mondjuk senki sem lehet tökéletes!
Hát igazad van mert elég gázak tudnak lenni télleg! Tele vannak bakival a rajzfilmek! na de mondjuk senki sem lehet tökéletes!
*Felesleges idézet törölve. Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Hariko=)
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:35:42
xD
én azt már sok rajzfilmnél is láttam!
pl.: mindkét kezét behajlítja és az egyk kétszer akkora, mint a másik, h látszódjon mind a 2!
és ráadásul a könyökei tiszta hegyesek!
én azt már sok rajzfilmnél is láttam!
pl.: mindkét kezét behajlítja és az egyk kétszer akkora, mint a másik, h látszódjon mind a 2!
és ráadásul a könyökei tiszta hegyesek!
私は日本のファンです。
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:33:50
beküldve: 2008-08-06 15:02:41
(#106) Nekem csak az tűnt fel hogy néha túl hosszúak a szereplők kezei....pl ha be van hajlitva, akkor ha kinyújtanák, leárne kb a térdük alá isXD de más nem tűnt fel...
KEMAC^^
Tényleg elég sok rajzolási hiba van benne!! DE ha csak a történetet és a szereplőket veszük alapul szerintem el lehet tekinteni tőle!! (igaz csak annak aki nagy rajongó, mert elég szembetűnőek a hibák)
pl? mik azok a hibák?
mert én csak vmikor meg szeretném rendelni, de nem tom, h mikor!
私は日本のファンです。