Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
SakuraCon 2008 - Tervek, 5letek, Versenyek, nevezések
Ez főleg a geek-meter kiakadásán és cosplayeseken fog múlni...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ransin a sarokban!!!
Amennyiben az említett ransin bekövetkezne, kérlek szólj, h ne felejtsem otthon a bárhol-bármikor bevethető muszájdzsekiket!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ransin a sarokban!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Egy kis csendes terrorra mindig kapható vok... akárcsak a hangosra... likvidálás rulz.... oraoraora
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-13 20:27:54
beküldve: 2008-04-10 17:44:05
(#111) Lanwell, a te poénjaidon mindig jót nevetek.
Szerintem nem ártana hanyagolni a topicot, elvégre van hivatalos, Csaba által kreált is.
Szerintem nem ártana hanyagolni a topicot, elvégre van hivatalos, Csaba által kreált is.
Ennek biztosan jobban örülne, mintha egy erősen borostás, Láchíd vermut szagú, dokkmunkással feküdnél be az ágyba minden este!
beküldve: 2008-04-09 23:10:41
(#109) Apukám mekkorát fog nézni ha ilyet hozok haza és befekszem vele az ágyba esténként
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-09 23:08:51
(#108) Megvan... Totoros plüsst akark a kanjis kis piros párnám mellé!!!!
Nem ártana, ha végre felraknák a weboldalra a programokat.
Egyetértek! Harr...
beküldve: 2008-04-07 15:18:04
(#106) Likviditási zűrzavar a fejemben (a pénztárcámban)! Most fixálódott a nyári kiruccanásom és sok nulla került a végére, de azért próbálom tömni a conos perselyt, hogy behozzam a lemaradást és ne hagyjam ki az újdonságokat sem! Csakabaj!
Kíváncsi leszek sok programra, no meg persze egy ilyen társadalmi eseményen sok lesz a mosolyogtató pillanat is, majd csendesterrort és suttogó trollkodást végzek/zünk (ki csatlakozik?) a sarokban...
Kíváncsi leszek sok programra, no meg persze egy ilyen társadalmi eseményen sok lesz a mosolyogtató pillanat is, majd csendesterrort és suttogó trollkodást végzek/zünk (ki csatlakozik?) a sarokban...
beküldve: 2008-04-06 23:18:22
(#105) Jegyem és kp a tárcámban, extra méretű hátizsák a szekrényben, haditerv...
...na az nincs, mert a con honlapja nem túl informatív, hogy finom legyek...
...na az nincs, mert a con honlapja nem túl informatív, hogy finom legyek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-06 20:53:38
(#104) Nekem pedig Cospaly = ichigo Bleachból ^^
Mangavásárlás meg esetleg konzolverseny
Mangavásárlás meg esetleg konzolverseny
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-06 20:19:21
(#103) beküldve: 2008-04-05 21:42:54
(#102) Tervek? Nos, nézzük csak. Cosplay = Rukia ( Bleach ). Egy pár manga ( legyen olyan 20.000 Ft értékben ) körbejárom a PeCsát vagy ezerszer... Fórumtalin részvétel is És majd hazafele Mekibe is...és a vonat alszok hazáig
beküldve: 2008-04-02 17:19:22
(#101) Hali!^_^
Fúúú, már most alig várom a cont! Tök jó, hogy lesznek Death Note-s cosplayesek is, csak hajrá! *lelkesen lengeti pracliait* Az őszi is változatos volt, de hát mint sokaknál, nálam is az a csöpp Inuyasha vitte a pálmát^_^ Nagyon édi volt!
Ahogy olvastam, sokan nem is csak vásárolni mentek, hanem mert ott találkozhattuk ismerősökkel. Én vásárolni is fogok és ismerőzök is XD Lesznek páran AFS-ről (Anime-fanfiction Style), és ennek nagyon örülök^_^
Tényleg, van itt valaki, aki bátorkodott a most először indított Fanfiction versennyel? (Vagy csak én voltam ennyire merész és elvetemült? ^_^")
Fúúú, már most alig várom a cont! Tök jó, hogy lesznek Death Note-s cosplayesek is, csak hajrá! *lelkesen lengeti pracliait* Az őszi is változatos volt, de hát mint sokaknál, nálam is az a csöpp Inuyasha vitte a pálmát^_^ Nagyon édi volt!
Ahogy olvastam, sokan nem is csak vásárolni mentek, hanem mert ott találkozhattuk ismerősökkel. Én vásárolni is fogok és ismerőzök is XD Lesznek páran AFS-ről (Anime-fanfiction Style), és ennek nagyon örülök^_^
Tényleg, van itt valaki, aki bátorkodott a most először indított Fanfiction versennyel? (Vagy csak én voltam ennyire merész és elvetemült? ^_^")
"Runaway, runaway, runaway...!"