Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Battle Royale - könyv, manga, film
beküldve: 2013-02-28 12:15:27
(#134) Még tavaly megnéztem a filmet,de csak az elsõt,ami a könyv alapján készült.Nekem tetszett.Jól sikerült filmre vinni.Az elején a szabályokat nem felolvasták hanem videón nézték meg,ez a válltoztatás nagyon tetszett.Majd a másodikat is megtekintem,és természetesen a mangaváltozatot is elolvasom.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-02-28 12:16:32
beküldve: 2012-03-12 12:04:41
(#133) Láttam a filmet. Nem is gondoltam volna, hogy manga formában is meg lehet vásárolni. Merre?
beküldve: 2010-06-29 19:19:42
(#132) Múlthéten sikerült beszereznem a könyvet.
Minden nap olvasok belőle 1 keveset,h tovább tartson.
Klassz könyv.
Minden nap olvasok belőle 1 keveset,h tovább tartson.
Klassz könyv.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-06-29 19:19:56
beküldve: 2010-06-12 21:24:31
(#131) amióta olvastam, azóta abszolút kedvenc könyv. <3
a film magában jó, adaptációnak nem igazán, a második az elsőnek folytatásaként borzalmas, de egymagában el van a nagyvilágban. nem valami maradandó, de egyszer-kétszer megnézhető.
de a könyv viszont <3
a film magában jó, adaptációnak nem igazán, a második az elsőnek folytatásaként borzalmas, de egymagában el van a nagyvilágban. nem valami maradandó, de egyszer-kétszer megnézhető.
de a könyv viszont <3
beküldve: 2010-05-22 19:09:42
(#130) Megnéztem a két filmet és megkaptam a manga 1. kötetét.
Film 1.:önmagában jó film, de mint adaptáció gyenge. Film:8/10, adaptáció: 5/10 össz.:7/10(de csak a zene miatt).
Film 2.:önmagában erős közepes, de mint folytatás gyenge. Film:6/10, folytatás:3/10, össz.: 4,5/10
Manga(vol. 1.): ha eltekintünk a rajzstílustól, jól sikerült adaptáció, és önmagában is elég jó. Manga:8/10(csak a rajzstílus miatt), adaptáció: 9/10, össz: 8,5/10
És végül maga a könyv: remekül kiépített háttértörténet, izgalmas cselekmény, érdekes és jól kidolgozott karakterek, brutális akció(de nem öncélú és nem túl sok), jó adag romantika, sok dráma és egy csipetnyi humor megspékelve egy jó adag társadalomkritikával. Összességében 9,5/10.
Film 1.:önmagában jó film, de mint adaptáció gyenge. Film:8/10, adaptáció: 5/10 össz.:7/10(de csak a zene miatt).
Film 2.:önmagában erős közepes, de mint folytatás gyenge. Film:6/10, folytatás:3/10, össz.: 4,5/10
Manga(vol. 1.): ha eltekintünk a rajzstílustól, jól sikerült adaptáció, és önmagában is elég jó. Manga:8/10(csak a rajzstílus miatt), adaptáció: 9/10, össz: 8,5/10
És végül maga a könyv: remekül kiépített háttértörténet, izgalmas cselekmény, érdekes és jól kidolgozott karakterek, brutális akció(de nem öncélú és nem túl sok), jó adag romantika, sok dráma és egy csipetnyi humor megspékelve egy jó adag társadalomkritikával. Összességében 9,5/10.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
Szerk: Junichi-san 2010-05-22 19:12:00
beküldve: 2010-05-19 05:07:29
(#129) szerintem is naon jo a könyv és a film is jo szentem.....mangát még nem olvastam.....
beküldve: 2010-05-18 20:19:21
(#127) Tegnap olvastam ki akönyvet és még mindig a hatása alatt vagyok! Egyszerűen nem tudok mit mondani! életem legfelkavaróbbb olvasmánya volt. Egyébként ma elkezdtem összeírni, hogay ki kit ölt meg, mi volt a fegyvere, hogyan halt meg, hányadiknak stb. Egyébként lehet, hogy fogok csinálni egy BR témájú honlapot. a filmből eddig csk részleteket láttam, de egész jónak tűnik néhány színész, habár eléggé szembetűnőek a változtatások. Ja és olvastam a manga 1. fejezetét magyarul és nemsokára megkapom az 1. kötetét, bár sajnos angolul. Egyébként a rajzstílus nekem annyira nem tetszik részben a torzsága(néhány szereplő esetében persze), részben a ridegsége miatt.
Szerk: Junichi-san 2010-05-18 20:20:09
beküldve: 2010-05-02 12:48:18
(#126) Valaki nem látta véletlenül a könyvet a 18. kerületi europarki libriben?
beküldve: 2009-11-05 08:44:55
(#125) kirijamát én is nagyon bírtam, bár jobb a stílusa a könyvben mint a filmben.
Erről jut eszembe ki kéne venni megint könyvtárból és elolvasni...nincs pénzem megvenni, most éppen a nanára és a hellsingre kell a lóvé.XD
A második film nekem nem tetszett ugyhogy ablakon kidobott pénz volt, az első film viszont állati jó volt. :)
Erről jut eszembe ki kéne venni megint könyvtárból és elolvasni...nincs pénzem megvenni, most éppen a nanára és a hellsingre kell a lóvé.XD
A második film nekem nem tetszett ugyhogy ablakon kidobott pénz volt, az első film viszont állati jó volt. :)
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
beküldve: 2009-11-01 20:25:20
(#124) Szerintem a második film egyértelműen a Ryan közlegény megmentése, és a Rambo filmek keveréke. A film eleje, az például tök olyan mint a partraszállás a Ryan közlegényből. Na meg egyetlen tárral lövöldözik végig az egész filmet, amiből csak a végén fogy ki a lőszer. Na és tudja valaki hogy hogy menekültek meg attól a sokezer katonától, ketten, néhány lövedékkel? Ráadásul miközben Zrínyiként rárontottak ketten a sokezer katonára
Kétségtelen hogy nem rossz film, de nekem nem vált a kedvencemmé XD
Kétségtelen hogy nem rossz film, de nekem nem vált a kedvencemmé XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-11-01 20:27:10
beküldve: 2009-11-01 18:55:33
(#123) A könyv tényleg naggggyyyyon állat!!!!! Na de a film.....mondjuk naggyából semmit nem értettem belőle mert jappánul néztem,de teljesen eltér a könyvtől MOndjuk Shuya és Kiriyama tök helyes benne...XD
beküldve: 2009-07-19 15:10:57
(#122) Ma fejeztem be a könyvet, és hihetetlenül jó volt ^^
Am, én mind a két részét láttam a filmnek és abban sem kellett csalódnom.
Az első rész az nagyon ott van, a második egy picit vontatottabb.. de nem azt mondom,hogy rossz.. (:
Szóóval,aki még nem látta az mindenképpen nézze meg! =)
Am, én mind a két részét láttam a filmnek és abban sem kellett csalódnom.
Az első rész az nagyon ott van, a második egy picit vontatottabb.. de nem azt mondom,hogy rossz.. (:
Szóóval,aki még nem látta az mindenképpen nézze meg! =)
There are some things you can never get back, no matter how much effort you put in. ~
a végén maradt egy srác,meg egy csaj,lelőtték azt a főszervező hapsit,állnak,egyszer csak csörög a telefon,a hapsi (akit lelőttek... XD) nyúl a telóért,fölveszi,beszél vkivel,leteszi,és tényleg meghal.... XXD
Hát ezen akkorát röhögtem... Ige azon én is röhögtem
Főleg mikor hozzáteszi hogy finom volt a süteményXD
A könyv tényleg jó...am a 2. filmet látta valaki?
Nem is tudtam h van belőle mangaXD
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Szerk: Moderátor 2009-07-18 13:17:09
beküldve: 2009-06-08 17:21:41
(#120) Hm,Battle royale....ennyi emlékem van róla:
2 éve egyik osztálytársam odaadta,hogy nézzem meg (mármint a filmet). Meg is néztem. Bár eléggé ködös emlékeim vannak róla,de arra emlékszem,hogy
Hát ezen akkorát röhögtem...
De én is azt hallottam,hogy a könyv nagyon jó,csak sosem szánom rá magam,hogy megvegyem. ^^"
2 éve egyik osztálytársam odaadta,hogy nézzem meg (mármint a filmet). Meg is néztem. Bár eléggé ködös emlékeim vannak róla,de arra emlékszem,hogy
a végén maradt egy srác,meg egy csaj,lelőtték azt a főszervező hapsit,állnak,egyszer csak csörög a telefon,a hapsi (akit lelőttek... XD) nyúl a telóért,fölveszi,beszél vkivel,leteszi,és tényleg meghal.... XXD
Hát ezen akkorát röhögtem...
De én is azt hallottam,hogy a könyv nagyon jó,csak sosem szánom rá magam,hogy megvegyem. ^^"
beküldve: 2009-06-05 18:51:42
(#119) Battle Royale *-*
Kiriyamát imádom a legjobban belőle annyira h rajongi oldalt is csináltam neki, szerintem a BR zenéi nagyon jók! pedig nem szeretem Verdi-t de ezek után muszály!
Kiriyamát imádom a legjobban belőle annyira h rajongi oldalt is csináltam neki, szerintem a BR zenéi nagyon jók! pedig nem szeretem Verdi-t de ezek után muszály!
Mattkitsune