• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Japán kultúra: filmek, könyvek, kabuki, satöbbi >>
Battle Royale - könyv, manga, film
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 <<>>
beküldve: 2008-04-03 07:34:29
(#28) Válasz Pape (#27) üzenetére
Viki
Viki
[ Addiktgyanús ]
Egy csúnya, gonosz bácsi akarja helyettem fordítani a mangát!

PaPe drága!
Ki az az álnok?! Majd én lerendezem azt a csúnya bácsit.

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-04-03 07:09:21
(#27)
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]
Egy csúnya, gonosz bácsi akarja helyettem fordítani a mangát!

A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-30 16:18:52
(#26)
..,
..,
[ True mangafan ]
Én először a mangát kezdtem el olvasni (thx PaPe), aztán most elkezdtem a könyvet. A manga néhol jobban tetszett
Például, mikor Micukó levágja Megumi fejét az mangában sokkal jobb.

beküldve: 2008-03-23 07:36:29
(#25) Válasz Viki (#24) üzenetére
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]
A polcon pihen a dvd, és csak arra vár, hogy megnézzem ( amit a közeljövőben meg is teszek ), természetesen utána kiértékelem. Egyébként jót én sem hallottam róla.
Az tény, hogy a könyv a legjobb.

Jaj, a 2. részt, a legjobb, ha kihagyjátok... Szörnyű... Én tényleg mást vártam... Egyszerűen nem arról szól, amiről kéne...

A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-03-23 09:16:49
beküldve: 2008-03-22 22:01:39
(#24) Válasz Rudymester (#22) üzenetére
Viki
Viki
[ Addiktgyanús ]
Azt hallottam az rosszabb. A könyv nekem perfekt és a szemkinyomós részt kajálás közben olvastam...

A polcon pihen a dvd, és csak arra vár, hogy megnézzem ( amit a közeljövőben meg is teszek ), természetesen utána kiértékelem. Egyébként jót én sem hallottam róla.
Az tény, hogy a könyv a legjobb.

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-22 22:00:39
(#23)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Szemkinyomós rész kell? Tudom ajánlani a Kill bill 2 lakókocsis jelenetét.

beküldve: 2008-03-22 21:59:23
(#22) Válasz Viki (#12) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]

Remélem, a 2 jobban fog tetszeni.

Azt hallottam az rosszabb. A könyv nekem perfekt és a szemkinyomós részt kajálás közben olvastam...

beküldve: 2008-03-22 21:57:14
(#21) Válasz Ayumi-chan (#20) üzenetére
Viki
Viki
[ Addiktgyanús ]
Akkor ezek szerint nyugodtan megnézhetem majd , mert én még olvasom a könyvet, de azt a részt már elértem és hát eléggé kavargott a gyomrom, nem bírom az ilyen "szempiszkálós" dolgokat (főleg ha ilyen részletgazdag a leírás ), ami fura, mert semmi más gyilkolási módszer nem borzaszt el soha, csak ez az egy dolog.

Nyugodtan nézd meg a filmet, igazán véres, brutális rész nincs benne ( bár, kinek mi a véres ) . Sőt, volt olyan jelenet, amin röhögnöm kellett, annyira gagyin csinálták meg. Kirijama és Micukó ámokfutása is sokkal lite-osabb a filmben.

beküldve: 2008-03-22 21:52:18
(#20) Válasz Viki (#12) üzenetére
Ayumi-chan
Ayumi-chan
[ Rászokóban ]
Az egyik kedvenc szemkinyomós részem is kimaradt.

Akkor ezek szerint nyugodtan megnézhetem majd , mert én még olvasom a könyvet, de azt a részt már elértem és hát eléggé kavargott a gyomrom, nem bírom az ilyen "szempiszkálós" dolgokat (főleg ha ilyen részletgazdag a leírás ), ami fura, mert semmi más gyilkolási módszer nem borzaszt el soha, csak ez az egy dolog.

Szerk: Ayumi-chan 2008-03-22 21:52:58
beküldve: 2008-03-22 21:40:58
(#19)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Ahogy eddig a filmekről olvastam a hsz.-eket, rájöttem, hogy hülyeség lenne pénzt kiadni érte, inkább csak akkor fogom megnézni, ha ingyen megtehetem.

beküldve: 2008-03-22 18:34:34
(#18)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
édesem tudok regisztrálni .. nem egyszer sikeresen megtettem már.. de nem kapok visszajelzést de ha megtennéd.. jelszó meg login név tod h mi szoal rádbízom..ok??

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-22 18:32:00
(#17) Válasz PICILÁNY (#15) üzenetére
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]
Én mégegyszer kedvet kaptam hozzá, úgyhogy örülnék, ha megint kölcsönadnád!
Jaj, PaPe fordítása... Ahogy egyre jobban haladok, annál több hibát veszek észre az eddigi részekben...
Filmet meg megnézzük, de a II. részt tényleg nem ajánlom, nagyon illúzióromboló.
Regisztráljak neked?

beküldve: 2008-03-22 18:24:42
(#16)
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]
2. film:
hippis-katonás, unalmas
Többet vártam. Pontosítok: borzalom! (Jó, a vége már kezdett tetszeni...)
Ezért inkább csak a jókat írom le:
- zene, zene, zene (itt is)
- jobb szinkronhangok
- ki tudták mondani Súja nevét helyesen

Kedvenc pillanataim:
"Bepisiltem... Összepisiltem magam... Nekünk annyi!"
"Ne mozduljatok! Taposóaknák!" - erre nem meg mozdul?
"Ez a béke lehetne akár kutyakaki is..."
Csövön keresztül vért "pisilő" bácsi...

Na jó, mégis leírom, mi idegesített a legjobban:
Egyszerűen nem BR. Mert itt inkább a politikára helyezték a hangsúlyt... Jó, a könyvben is hangsúlyos, de ott inkább a lélek van a középpontban. Ez már csak egy folytatás volt, pénzért...

Szerk: Pape 2008-03-22 18:28:43
beküldve: 2008-03-22 18:19:02
(#15)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
először.. is .. én olvastam a könvet már sokszor(nem vok egyedül tom..)a mangát papem fordításásban volt szerencsém ovasni.film..(farncia nyelvel van meg) szoal én még csak addig láttam amíg noriko kínálgatja a sütiét.. (még kiértettem a szöveget de utánna...kész.. elegem lett)
és bocsi h ez most off lesz.. chika honlapotok még mindig nem jelzett vissza és már vagy 6x próbáltam újraregizni de nem ment.. *fáj a szíve nagyon...*segítség...

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-22 16:10:28
(#14)
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]
Film, vélemény PaPe módra:
Fúj:
- verseny közbeni: - fürdés, sminkelés
- futás, edzés
- elemlámpa használata (nem feltűnő, ááá)
- hangos generátor elindítása (dettó)
- barátkozós tanárbá'
- sok embernek ugyanaz a szinkronhang (ultrafúj)
- Kazuo gyors halála

Jó:
- zene, zene, zene
- világítótornyos jelenet

Kérdésem:
Kik ezek: SZúja, SZindzsi, Szt. NaGaKava? (Köhöm, köhöm... egy szóval: gáz)

Ennyi...

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 <<>>