Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Battle Royale - könyv, manga, film
Egy csúnya, gonosz bácsi akarja helyettem fordítani a mangát!
PaPe drága!
Ki az az álnok?! Majd én lerendezem azt a csúnya bácsit.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-03 07:09:21
(#27) Egy csúnya, gonosz bácsi akarja helyettem fordítani a mangát!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-30 16:18:52
(#26) Én először a mangát kezdtem el olvasni (thx PaPe), aztán most elkezdtem a könyvet. A manga néhol jobban tetszett
Például, mikor Micukó levágja Megumi fejét az mangában sokkal jobb.
Például, mikor Micukó levágja Megumi fejét az mangában sokkal jobb.
A polcon pihen a dvd, és csak arra vár, hogy megnézzem ( amit a közeljövőben meg is teszek ), természetesen utána kiértékelem. Egyébként jót én sem hallottam róla.
Az tény, hogy a könyv a legjobb.
Jaj, a 2. részt, a legjobb, ha kihagyjátok... Szörnyű... Én tényleg mást vártam... Egyszerűen nem arról szól, amiről kéne...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-03-23 09:16:49
Azt hallottam az rosszabb. A könyv nekem perfekt és a szemkinyomós részt kajálás közben olvastam...
A polcon pihen a dvd, és csak arra vár, hogy megnézzem ( amit a közeljövőben meg is teszek ), természetesen utána kiértékelem. Egyébként jót én sem hallottam róla.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-22 22:00:39
(#23) Szemkinyomós rész kell? Tudom ajánlani a Kill bill 2 lakókocsis jelenetét.
Remélem, a 2 jobban fog tetszeni.
Azt hallottam az rosszabb. A könyv nekem perfekt és a szemkinyomós részt kajálás közben olvastam...
Akkor ezek szerint nyugodtan megnézhetem majd , mert én még olvasom a könyvet, de azt a részt már elértem és hát eléggé kavargott a gyomrom, nem bírom az ilyen "szempiszkálós" dolgokat (főleg ha ilyen részletgazdag a leírás ), ami fura, mert semmi más gyilkolási módszer nem borzaszt el soha, csak ez az egy dolog.
Nyugodtan nézd meg a filmet, igazán véres, brutális rész nincs benne ( bár, kinek mi a véres ) . Sőt, volt olyan jelenet, amin röhögnöm kellett, annyira gagyin csinálták meg. Kirijama és Micukó ámokfutása is sokkal lite-osabb a filmben.
Az egyik kedvenc szemkinyomós részem is kimaradt.
Akkor ezek szerint nyugodtan megnézhetem majd , mert én még olvasom a könyvet, de azt a részt már elértem és hát eléggé kavargott a gyomrom, nem bírom az ilyen "szempiszkálós" dolgokat (főleg ha ilyen részletgazdag a leírás ), ami fura, mert semmi más gyilkolási módszer nem borzaszt el soha, csak ez az egy dolog.
Szerk: Ayumi-chan 2008-03-22 21:52:58
beküldve: 2008-03-22 21:40:58
(#19) Ahogy eddig a filmekről olvastam a hsz.-eket, rájöttem, hogy hülyeség lenne pénzt kiadni érte, inkább csak akkor fogom megnézni, ha ingyen megtehetem.
beküldve: 2008-03-22 18:34:34
(#18) édesem tudok regisztrálni .. nem egyszer sikeresen megtettem már.. de nem kapok visszajelzést de ha megtennéd.. jelszó meg login név tod h mi szoal rádbízom..ok??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Én mégegyszer kedvet kaptam hozzá, úgyhogy örülnék, ha megint kölcsönadnád!
Jaj, PaPe fordítása... Ahogy egyre jobban haladok, annál több hibát veszek észre az eddigi részekben...
Filmet meg megnézzük, de a II. részt tényleg nem ajánlom, nagyon illúzióromboló.
Regisztráljak neked?
Jaj, PaPe fordítása... Ahogy egyre jobban haladok, annál több hibát veszek észre az eddigi részekben...
Filmet meg megnézzük, de a II. részt tényleg nem ajánlom, nagyon illúzióromboló.
Regisztráljak neked?
beküldve: 2008-03-22 18:24:42
(#16) 2. film:
hippis-katonás, unalmas
Többet vártam. Pontosítok: borzalom! (Jó, a vége már kezdett tetszeni...)
Ezért inkább csak a jókat írom le:
- zene, zene, zene (itt is)
- jobb szinkronhangok
- ki tudták mondani Súja nevét helyesen
Kedvenc pillanataim:
"Bepisiltem... Összepisiltem magam... Nekünk annyi!"
"Ne mozduljatok! Taposóaknák!" - erre nem meg mozdul?
"Ez a béke lehetne akár kutyakaki is..."
Csövön keresztül vért "pisilő" bácsi...
Na jó, mégis leírom, mi idegesített a legjobban:
Egyszerűen nem BR. Mert itt inkább a politikára helyezték a hangsúlyt... Jó, a könyvben is hangsúlyos, de ott inkább a lélek van a középpontban. Ez már csak egy folytatás volt, pénzért...
hippis-katonás, unalmas
Többet vártam. Pontosítok: borzalom! (Jó, a vége már kezdett tetszeni...)
Ezért inkább csak a jókat írom le:
- zene, zene, zene (itt is)
- jobb szinkronhangok
- ki tudták mondani Súja nevét helyesen
Kedvenc pillanataim:
"Bepisiltem... Összepisiltem magam... Nekünk annyi!"
"Ne mozduljatok! Taposóaknák!" - erre nem meg mozdul?
"Ez a béke lehetne akár kutyakaki is..."
Csövön keresztül vért "pisilő" bácsi...
Na jó, mégis leírom, mi idegesített a legjobban:
Egyszerűen nem BR. Mert itt inkább a politikára helyezték a hangsúlyt... Jó, a könyvben is hangsúlyos, de ott inkább a lélek van a középpontban. Ez már csak egy folytatás volt, pénzért...
Szerk: Pape 2008-03-22 18:28:43
beküldve: 2008-03-22 18:19:02
(#15) először.. is .. én olvastam a könvet már sokszor(nem vok egyedül tom..)a mangát papem fordításásban volt szerencsém ovasni.film..(farncia nyelvel van meg) szoal én még csak addig láttam amíg noriko kínálgatja a sütiét.. (még kiértettem a szöveget de utánna...kész.. elegem lett)
és bocsi h ez most off lesz.. chika honlapotok még mindig nem jelzett vissza és már vagy 6x próbáltam újraregizni de nem ment.. *fáj a szíve nagyon...*segítség...
és bocsi h ez most off lesz.. chika honlapotok még mindig nem jelzett vissza és már vagy 6x próbáltam újraregizni de nem ment.. *fáj a szíve nagyon...*segítség...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-22 16:10:28
(#14) Film, vélemény PaPe módra:
Fúj:
- verseny közbeni: - fürdés, sminkelés
- futás, edzés
- elemlámpa használata (nem feltűnő, ááá)
- hangos generátor elindítása (dettó)
- barátkozós tanárbá'
- sok embernek ugyanaz a szinkronhang (ultrafúj)
- Kazuo gyors halála
Jó:
- zene, zene, zene
- világítótornyos jelenet
Kérdésem:
Kik ezek: SZúja, SZindzsi, Szt. NaGaKava? (Köhöm, köhöm... egy szóval: gáz)
Ennyi...
Fúj:
- verseny közbeni: - fürdés, sminkelés
- futás, edzés
- elemlámpa használata (nem feltűnő, ááá)
- hangos generátor elindítása (dettó)
- barátkozós tanárbá'
- sok embernek ugyanaz a szinkronhang (ultrafúj)
- Kazuo gyors halála
Jó:
- zene, zene, zene
- világítótornyos jelenet
Kérdésem:
Kik ezek: SZúja, SZindzsi, Szt. NaGaKava? (Köhöm, köhöm... egy szóval: gáz)
Ennyi...