Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Battle Royale - könyv, manga, film
Nem, én rappet szoktam hallgatni, de mióta kiderült, hogy ez a nagyon jó muzsika Mozart, azóta nagyon sokszor meghallgattam. És azért mondtam, hogy ez tőle a legjobb, mert az énekórán hallgatottak közel nem voltak ilyen jók.
Szerk.: Azóta kiderült, hogy ami a BR-ben van az nem is Mozart, hanem Verdi, sokkal monumentálisabb a Mozart verzsönnél. [Link]
Szerk.: Azóta kiderült, hogy ami a BR-ben van az nem is Mozart, hanem Verdi, sokkal monumentálisabb a Mozart verzsönnél. [Link]
Szerk: .., 2009-01-23 21:38:29
OMG...te Mozartot szoktál hallgatni??? xDDDD
(mondjuk...nem mintha nem szeretném...csak..... )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-22 21:52:06
(#116) Ma reggel irodalomóra, középkor. Magyartanár hozott be magnót, mert pár felvételt feltétlenül meg akart nekünk mutatni. Az egyik: Mozart - Requiem II. tétel: Dies Irae (Harag Napja)
Mondom anyááááám, ezt ismerem, Battle Royaleban egy csomószor van.
Úgy imádom ezt, Mozart legjobb műve ever. Vagy 30szor meghallgattam ma.
[Link]
BR trailer alatt is ez megy: [Link]
Mondom anyááááám, ezt ismerem, Battle Royaleban egy csomószor van.
Úgy imádom ezt, Mozart legjobb műve ever. Vagy 30szor meghallgattam ma.
[Link]
BR trailer alatt is ez megy: [Link]
Szerk: .., 2009-01-22 23:15:14
most úgy fogok rá vigyázni mint egy hímestojglira
Helyes. A könyvekre vigyázni kell, mert a könyv érték. //Figyelmeztetés: a szerző könyv-definíciója nem terjed ki minden könyvnek látszó izére!//
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-30 01:31:41
beküldve: 2008-12-19 15:39:29
(#114) megvan a könyv,hogy mennyit kerestem de megvan
beküldve: 2008-12-18 19:36:04
(#113) ezzel igy vagyok én is,vigyáznék erre is de ha tényleg ennyire könnyen tönkremegy akkor mérges leszek
rem én nem igy fogok járni hogy cellukszozni kell
jah ma újranézem a 2 BR filmet,holnap lesz beszerezve a könyv!
rem én nem igy fogok járni hogy cellukszozni kell
jah ma újranézem a 2 BR filmet,holnap lesz beszerezve a könyv!
Szerk: Nanaho 2008-12-18 19:36:40
beküldve: 2008-12-18 18:46:33
(#112) én mindne könyvre vigyázok, erre is vigyáztam, de már az első olvasás után kihullottak a lapok, és be kellett celluxozni őket. sajnos igy elég ronda, de legalább nem vezsnek el a lapok
beküldve: 2008-12-18 18:05:39
(#111) elvileg van egy ugyan ilyen könyv az Alkonyat,ami szintén ilyen kiadású,és úgy olvastam h csak azt az oldalt kihajtottam ahol tarottam a másikat meg ugy mintha be lenne csukva
nah ez magyar lett,de rem lehet érteni
nah ez magyar lett,de rem lehet érteni
Nekem jól tartja magát többszöri olvasás után, csak sajnos nagyon csúnya a gerince a gyűrődésektől...hasonlókép pen a Trigun gerincéhez.
Most olvasom másodszorra, szintén nincsenek komolyabb problémái, csak az, mint a tiédnek.
beküldve: 2008-12-18 16:20:45
(#109) Nekem is jó még, igaz meg van törve a gerince, pedig szépen bántam vele.. jah és kiesett pár lap a végén
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-18 16:14:44
(#108) Nekem jól tartja magát többszöri olvasás után, csak sajnos nagyon csúnya a gerince a gyűrődésektől...hasonlókép pen a Trigun gerincéhez.
no pussy, just the dicks
valahogyan szétesett a könyv
Nekem is szétesőben van... Szóval ha megveszed, vigyázz rá És ha a két film tetszett, a könyvet egyenesen imádni fogod!
beküldve: 2008-12-17 16:55:47
(#106) én ezen a héten tervezem a beszerzését,bár egyik haveromnak megvan,de valahogyan szétesett a könyv
inkább megveszem magamnak,kölcsönkérni úgysem szeretek.
rem tetszeni fog,bár a két filmet láttam és azt tudom h teljesen más,sokkal jobb a könyv.
inkább megveszem magamnak,kölcsönkérni úgysem szeretek.
rem tetszeni fog,bár a két filmet láttam és azt tudom h teljesen más,sokkal jobb a könyv.
Az én 13 éves unokahugom már kiolvasta.
Amikor először olvastam, én is 13 voltam. Most 14 évesen újraolvasom.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-02 09:09:06