Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Battle Royale - könyv, manga, film
Van ilyen... Bár helyenként tényleg gyomorforgató tud lenni... De, kibírható. Mindenesetre remélem, hogy az alig 13 éves unokahugim nem fogja rá fenni a fogát. Keresek is valami biztonságos helyet... Mondjuk egy páncélszekrényt. xD
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ma végre megkaptam a könyvet, első száz oldal elég hamar (sztem max egy és negyed óra alatt) kipipálva, a vélemény: KIRÁLY! Egyre jobban tetszik Van egy különleges atmoszférája, ami miatt élvezet olvasni.
Mázlista! Ez az atmoszféra dolog kicsit véresen és morbidan esett le nekem...~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-28 22:50:50
(#101) Ma végre megkaptam a könyvet, első száz oldal elég hamar (sztem max egy és negyed óra alatt) kipipálva, a vélemény: KIRÁLY! Egyre jobban tetszik Van egy különleges atmoszférája, ami miatt élvezet olvasni.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Azzi ellentmond egy díszdoboznak?
Akkor ő nem lehet a kiválasztott!
Elnézést kérek tőle, hogy kétségbe vontam a strigulaosztogató kilétjét.
Lehet, hogy beteg lesz szegény. Gyorsan vigyen valaki neki egy lázmérőt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Boltokban az első két DVD 3000-be kerül...jól néz ki díszdoboz, meg minden, csak még nem döntöttem el, hogy azok az extrák megérnek e +2000-ret. Szerintem nem
Azzi ellentmond egy díszdoboznak?
Akkor ő nem lehet a kiválasztott!
Elnézést kérek tőle, hogy kétségbe vontam a strigulaosztogató kilétjét.
beküldve: 2008-10-25 14:51:14
(#98) Boltokban az első két DVD 3000-be kerül...jól néz ki díszdoboz, meg minden, csak még nem döntöttem el, hogy azok az extrák megérnek e +2000-ret. Szerintem nem
no pussy, just the dicks
Jól néz ki, csak én nem szívesen adok érte ennyit (főleg hogy már láttam az elsőt, a második meg nem igazán érdekel). A "warez híve" vagyok, DVD-ket nem nagyon szoktam venni. Bár egy-egy ilyen frankó kiadás láttán ezt nagyon sajnálom.
Szerk: .., 2008-10-25 14:49:36
beküldve: 2008-10-23 12:24:25
(#96) beküldve: 2008-10-23 12:02:09
(#95) Új DVD megjelenés:
Battle Royale - A vérdoboz (vicces neve van XD)
3 DVD-ből áll, 4990 Ft
Megjelenés: okt. 24., tehát hnap! (kár h már megvettem az 1. filmet DVDn....)
itt a link:
[Link]
DVD:
szerk: bocsi, nemolvastam vissza...Riku már írta....gomenne
Battle Royale - A vérdoboz (vicces neve van XD)
3 DVD-ből áll, 4990 Ft
Megjelenés: okt. 24., tehát hnap! (kár h már megvettem az 1. filmet DVDn....)
itt a link:
[Link]
DVD:
szerk: bocsi, nemolvastam vissza...Riku már írta....gomenne
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-10-23 12:03:02
beküldve: 2008-10-13 20:39:59
(#94) van valami, amit nem értek a filmmel kapcsolatban, esetleg valaki tudna segíteni?
a végén az a festmény... nah azt nagyon nem értem, hogy akkor az most mi? és mi a funkciója?
a végén az a festmény... nah azt nagyon nem értem, hogy akkor az most mi? és mi a funkciója?
A manga keresztesómnak megvan! Meg néztem a szélét de nem nagyon nézegettük mert temetésre mentünk!
A temetés az nem jó dolog... de ha már túl vagytok rajta, és egy kis manga-borzongásra vágytok, akkor ajánlom, lapozzátok fel és olvassátok... a könyv is, a manga is és a film is teljesen más... mindhárom adja ki az igazi egységet...
Hát csak most nemtom hogylesz nemnagyon megyünk arrafelé!
Szóval nem nagyon lesz "kis manga-borzongásra,, idő!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-10-10 19:35:22
A manga keresztesómnak megvan! Meg néztem a szélét de nem nagyon nézegettük mert temetésre mentünk!
A temetés az nem jó dolog... de ha már túl vagytok rajta, és egy kis manga-borzongásra vágytok, akkor ajánlom, lapozzátok fel és olvassátok... a könyv is, a manga is és a film is teljesen más... mindhárom adja ki az igazi egységet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-10-06 20:48:44
(#91) A manga keresztesómnak megvan! Meg néztem a szélét de nem nagyon nézegettük mert temetésre mentünk!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-10-06 20:46:50
(#90) Akinek tetszik a film, és pénzt is áldozna rá: [Link]
Vérdoboz....de rémes.
Vérdoboz....de rémes.
A filmről csak jókat hallottam úgyhogy majd megnézem^.^
én meg csak rosszat XD nem is nézem meg, ahogy hallottam "illúzióromboló"