Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Battle Royale - könyv, manga, film
beküldve: 2008-05-25 10:37:49
(#43) Húú, mit láttam, mit láttam?
comicsinvesten Battle Royale Ultimate Edition 1-2-t.
Az első kötet tartalmazza a manga 1-3 fejezetét, a második meg 4-6-ig.
672 oldal kötetenként! És nem drágább, mintha külön vanné meg az ember a részeket.
comicsinvesten Battle Royale Ultimate Edition 1-2-t.
Az első kötet tartalmazza a manga 1-3 fejezetét, a második meg 4-6-ig.
672 oldal kötetenként! És nem drágább, mintha külön vanné meg az ember a részeket.
beküldve: 2008-05-08 19:17:29
(#42) hmm...nos...
A könyv fantasztikus...ahogy leírja a dolgokat...nagyszerű, az érzések, néha még én is elgondolkodtam hogy milyen lenne ha egyszer én is ilyen helyzetbe kerülnék.
A film...hát igen sajnos sok dolog kimarad, sőt a lényeg marad ki belőle, meg nekem se tetszett az a megoldás ahogy Kirijamát és Kavadát beleépítették a történetbe.
Hát szégyen gyalázat de a mangához még nem volt szerencsém sajnos.
A könyv fantasztikus...ahogy leírja a dolgokat...nagyszerű, az érzések, néha még én is elgondolkodtam hogy milyen lenne ha egyszer én is ilyen helyzetbe kerülnék.
A film...hát igen sajnos sok dolog kimarad, sőt a lényeg marad ki belőle, meg nekem se tetszett az a megoldás ahogy Kirijamát és Kavadát beleépítették a történetbe.
Hát szégyen gyalázat de a mangához még nem volt szerencsém sajnos.
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
beküldve: 2008-04-12 10:14:50
(#41) Én ezt (mármint hogy ki fordítja még a BR-t) már akkor sejtettem, amikor Pape kifakadt.
Pape és a többik: aki fordítja a mangát az nem új szerkesztő, vele alapítottam az oldalt... és vele együtt kezdtük el fordítani
Gonosz, csúnya!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
B.R. 2?
Nem lehet rossz, de meg fogsz vele szenvedni
Tudom. Kezdem is érezni a hatásáááááát...
A nevektől anyám kiakadt... x)
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
beküldve: 2008-04-10 17:51:05
(#38) Pape és a többik: aki fordítja a mangát az nem új szerkesztő, vele alapítottam az oldalt... és vele együtt kezdtük el fordítani
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-10 17:25:45
(#37) B.R. 2?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Megírni a BR 2. részét nagy vállalkozás. És nehézkes. Sok szerencsét hozzá, bár nem hinném, hogy bárki is máltó folytatást tudna hozzá kreálni.
az biztos h takamit nem lenne könnyű felülmúlni... de próbálkozni lehet.
„Ha valami nagyon értékes neked, míg el nem veszíted az életed, ezzel a két kezeddel kell megvédened!”
beküldve: 2008-04-09 18:47:11
(#35) Megírni a BR 2. részét nagy vállalkozás. És nehézkes. Sok szerencsét hozzá, bár nem hinném, hogy bárki is máltó folytatást tudna hozzá kreálni.
beküldve: 2008-04-09 16:10:39
(#34) egyébként meg gondolom biztos azt fogják gondolni páran h ez mekkora koppintás, de én állandó elégedetlen vagyok szal... a maximumra törekszem... nekem pl nem tetszett a könyvben h ha valaki kinyírt valakit akkor 2 közül lehetett választani (szoma, és kiriyama között ügye...), meg az se h a végefelé már mindenki csak lövöldözött, ami érthető ugyan.. de uncsi ettől függetlenül ez a kedvenc könyvem, ráadásul 100 éven belül én ezt már simán el tudom képzelni japánban... ez az én véleményem...
Hali!
Most olvastam ezredszerre a könyvet és......Még mindig imádom! Egyszerűen fenomenális.
A film. *köhécsel* A képi megoldások elég jók voltak, a zene pedig csúcsszuper, de eléggé megkavarták a sztorit és úgymár nem tetszett.
A manga. Olvasom-olvasom, de szeretni nem tudom. Ez van.
A második film tényleg nagyon vacak?
Most olvastam ezredszerre a könyvet és......Még mindig imádom! Egyszerűen fenomenális.
A film. *köhécsel* A képi megoldások elég jók voltak, a zene pedig csúcsszuper, de eléggé megkavarták a sztorit és úgymár nem tetszett.
Hát én nem estem hasra tőle... nekem mindkettő megvan (meg a könyvet is olvastam persze), az első film nemrossz sztem bár tény h nem adja vissza a könyvet, a második pedig elég uncsi... van benne egy nagy adag amerika-ellenes töltet, meg sok unalmas lövöldözős húsdarálós, de a végefelé van egy-két jó rész, meg vannak benne jó szövegek. egyik osztálytársamnak odaadtam, de ő az 1. óra után lekapcsolta :P
amúgy én most dolgozom a könyv második részén, próbálom visszaadni a stílust. ez nem a második filmből készül, hanem egy vadonat új történet lesz (BATTLE ROYALE 2: Gyerekjáték) csak elég sok az előkészület, mer ki kell találni a fegyvereket, meg a jellemrajzokat + ügye h kinek mien a háttere meg h ki öli meg hogy, hol stb. elég összetett a dolog...
beküldve: 2008-04-09 15:09:55
(#32) Hali!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-04-09 15:10:20
Egy csúnya, gonosz bácsi akarja helyettem fordítani a mangát!
Mit hallok? Még ilyet. *<--felháborodott hangsúlyban* Ki az a szívtelen elvetemült emberegyed? Megtaláljuk, elfogjuk. Amúgy ez is arra sarkall, hogy mindent bele, gőzerővel fordítani, lesöpörni a pályáról a gonosz, csúnya bácsit.
beküldve: 2008-04-03 11:46:07
(#30) Ó, de jó látni, hogy így aggódtok szegény gyermekért (=me), de a www.battleroyale.gportal.hu-n az új szerkesztő bácsi... De azért örülök, hogy ennyire szívetekre vettétek, vettetek!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Egy csúnya, gonosz bácsi akarja helyettem fordítani a mangát!
Nevet, címet kérek....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3