Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Battle Royale - könyv, manga, film
beküldve: 2008-10-01 19:45:18
(#88) Én nem rég olvastam a könyvet és nagyon-nagyon tetszett!!!
Azt hittem, hogy valami totál véres baromság lesz, de kellemesen csalódtam. Az igaz, hogy véres volt, de nagyon tetszett ahogy leírták a szereplők gondolatait.
A borító amúgy tetszett, de maga a borítás szerintem is lehetett volna strapabíróbb. Amikor olvastam nagyon vigyáztam rá, úgyhogy szinte még tökéletes állapotban van...
A filmről csak jókat hallottam úgyhogy majd megnézem^.^
Azt hittem, hogy valami totál véres baromság lesz, de kellemesen csalódtam. Az igaz, hogy véres volt, de nagyon tetszett ahogy leírták a szereplők gondolatait.
A borító amúgy tetszett, de maga a borítás szerintem is lehetett volna strapabíróbb. Amikor olvastam nagyon vigyáztam rá, úgyhogy szinte még tökéletes állapotban van...
A filmről csak jókat hallottam úgyhogy majd megnézem^.^
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2008-10-01 19:16:55
(#87) nekem a kötéssel semmi bajom. karácsony óta van emg és eddig egyetlen lap sme esett ki / lazult meg. Mondjuk, valszeg csk szerencsés voltam.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-10-01 19:15:43
(#86) Én is iszonyatosan vigyáztam rá, de sajnos kölcsön adtam unokatesómnak, aki összedzsuvázta az oldalát és utána még ráfogta a másik unokatesómra...
Érdekes amelyik könyvekre nem vigyázok annyira nem lesz soha semmi bajuk...
Érdekes amelyik könyvekre nem vigyázok annyira nem lesz soha semmi bajuk...
beküldve: 2008-10-01 19:05:31
(#85) Még a Con napján beszereztem eme remeket, és a történet nagyon tetszik, de még nem jutottam a végére. A kötéssel nekem is akadt némi bajom, de lap még nem esett ki.
A szereplők közül eddig Súja, és Noriko a nagy favorite, de Szakurát és Kazuhikot is bírom/tam ->
A szereplők közül eddig Súja, és Noriko a nagy favorite, de Szakurát és Kazuhikot is bírom/tam ->
hát igen, mikre képes a szerelem :3 Szép kis jelenetek vannak benne, főleg a fantáziám is dolgozik hozzá, és eléggé véres.
Nemsokára a végére jutok, és akkor egy újabb beszámolót írok majd róla.Az a kötés tényleg nem volt jó... nekem még ki is esett pár lap. :S
Nekem is a legvégén..
Anyáztam is egy sort..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-05 09:46:43
(#83) Ha nem törjük ki a könyvet, akkor nagyon szépen tartja magát... nálam is... :))
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-04 14:54:46
(#82) Én úgy vigyáztam a könyvre, mint a szemem fényére, plusz hiperóvatosan lapozgattam stb stb, így még mindig egyben van szép állapotban. :)
beküldve: 2008-09-04 14:52:31
(#81) Egy ilyen könyv megérdemelte volna.
Igen, de nem tudom, plusz ezer Ft-ért (ez csak tipp) is megérte-e volna a kiadónak...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miért így kellett bekötni, egy 700oldalas könyvet?
Gondolom a fűzés nagyon megdobta volna a költségeket.
Hát, sajnálom nagyon.
Egy ilyen könyv megérdemelte volna.
Na mindegy
MIANEVED?!
Az a benyomásom,ami a háromnegyednyi filmnél is:a filmváltozat semmiképp nem überelheti könyvet,mint a legtöbb esetben
Igen, általában az eredeti formátum a legmegfelelőbb egy történet elmeséléséhez.
Nekem pár lapon feltűnt,de őszintén soha nem gondoltam volna,hogy más is észreveszi^^
Ma megnéztem a filmet végig,ami eddig nem sikerült/nem mert nem bírtam a vért,vagy ilyesmi,csak,mindig közbejött valami vagy valaki:) /
Az a benyomásom,ami a háromnegyednyi filmnél is:a filmváltozat semmiképp nem überelheti könyvet,mint a legtöbb esetben
Ma megnéztem a filmet végig,ami eddig nem sikerült/nem mert nem bírtam a vért,vagy ilyesmi,csak,mindig közbejött valami vagy valaki:) /
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-08-25 14:19:31
(#76) A megrepedt gerinc az én példányomnak sem tett jót. Valamin feltûnt másnak is, hogy a szöveg nem párhuzamosan van nyomtatva a lap szélével?
Gondolom a fűzés nagyon megdobta volna a költségeket.
Igen, ez a lényeg.
Magyon nagyon jó könyv, bár ah be van kötve
A végén kijött pár lap, és akárhogy vigyáztam rá, "megrepedt" a gerince.
Én meg erre allergiás vagyok
MIANEVED?!