Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
Jé, még egy Saiyuki fan! Tetszik az avád!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-06 18:30:08
(#56) a star wars manga tényleg naon jó! olyan pofákat láthatunk a karakterektől hogy az már fáj
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-08-06 11:50:26
(#55) Angel Sanctuary: fordulatos történet, jól ötvözi a különböző vallások elemeit, szerethető karakterek nagyon jó grafika
Árnybíró: érdekes történet, nagyon tetszik, hogy sok koreai mondát dolgoz fel, Munszu "antihős"-jelleme szuper, és a többiek is a kedvencek toplistáján vannak grafika jeles
Naruto: annyira makacsul kitartó és kőfejű néha hogy az már gáz...
Akira: klasszikus és nagyon szeretem a posztapokaliptikus cuccokat
Saiyuki: totalcool karakterek és szép grafika (+Gojyo és Shanzo beszólásai), nagyon jó rajzok
Kenshin: naná kedvenc szamurájkodós
Star wars mangák: más megközelítés mint a comicsok+ Solonak igazi gonosz vigyora van és Csubinak végre vannak arckifejezései
Egyelőre ennyi, de tuti lesz még!
Árnybíró: érdekes történet, nagyon tetszik, hogy sok koreai mondát dolgoz fel, Munszu "antihős"-jelleme szuper, és a többiek is a kedvencek toplistáján vannak grafika jeles
Naruto: annyira makacsul kitartó és kőfejű néha hogy az már gáz...
Akira: klasszikus és nagyon szeretem a posztapokaliptikus cuccokat
Saiyuki: totalcool karakterek és szép grafika (+Gojyo és Shanzo beszólásai), nagyon jó rajzok
Kenshin: naná kedvenc szamurájkodós
Star wars mangák: más megközelítés mint a comicsok+ Solonak igazi gonosz vigyora van és Csubinak végre vannak arckifejezései
Egyelőre ennyi, de tuti lesz még!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2008-08-06 09:11:08
(#54) Na végre egy Virgin Crysis fan! Nah, király. És kösz a japán címet, végre rátudok keresni rendesen
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-30 19:31:58
(#52) Hm... Akuma na Eros - Virgin Crisis XD az nagyon bejött
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-07-26 22:46:40
(#51) A kedvenceim:
Haruhi Suzumiya(remélem jól írtam)
Naruto-tök vicces
One piece-viccse méghozzá király
Death note -ez nem hiányozhet ha ilyen nagy az őrület iránta!!!
Most fejből ennyi jut eszembe...
Haruhi Suzumiya(remélem jól írtam)
Naruto-tök vicces
One piece-viccse méghozzá király
Death note -ez nem hiányozhet ha ilyen nagy az őrület iránta!!!
Most fejből ennyi jut eszembe...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-24 13:09:14
(#50) Nekem a 3 új kedvencem:
Haruhi Suzumiya no Juutsu- Egy naon jó, érdekes manga, amiben egyfojtában jönnek a váratlan dolgok.
Tsubasa Chronicle- Hihetetlenül tetszik h miért azt nem tudom, de ezzel elkezdődött a Clamprajongós "korszakom".
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- Ezen egyszerűen csak röhögni tudok. de ez is non jó.
Haruhi Suzumiya no Juutsu- Egy naon jó, érdekes manga, amiben egyfojtában jönnek a váratlan dolgok.
Tsubasa Chronicle- Hihetetlenül tetszik h miért azt nem tudom, de ezzel elkezdődött a Clamprajongós "korszakom".
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- Ezen egyszerűen csak röhögni tudok. de ez is non jó.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Dan, Bálint: a topik címe: Kedvence mangáim - ÉS MIÉRT?
hát a naruto a kedvencem mert nagyon jó a törtémete és vicces is,most örülsz
beküldve: 2008-07-20 11:56:39
(#48) beküldve: 2008-07-20 09:16:44
(#47) beküldve: 2008-07-20 09:04:41
(#46) beküldve: 2008-07-19 16:57:51
(#45) Húúú ez nehéz, de talán a The wallflower (Yamato Nadeshiko Shichi Henge).A rajzolása szép a történet jó.Kivánjak még ennél többet?
Mao: Akuma de Sourou-t én is olvastam/olvasom és nekem is naon tetszik.. ez is.
Mao: Akuma de Sourou-t én is olvastam/olvasom és nekem is naon tetszik.. ez is.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-07-19 17:00:46
beküldve: 2008-07-19 15:26:09
(#44) Nálam most Hellsing a kedvenc, már alig várom a második részt.
Szeretem a rajzok stílusát, és a történet is nagyon jó.
Szeretem a rajzok stílusát, és a történet is nagyon jó.
Fogd fel tenyeredben a végtelent,s egy percben élj évezredet
Szerk: Hiyumi 2008-07-19 15:26:30
beküldve: 2008-07-03 18:39:30
(#43) Nekem Kaho Miyasaki írásai nagyon bejönnek, leginkább a Real Kiss! Na meg Mitsuba Takanashi! Best tőle: Akuma de Shourou!! Ha valaki olvasta bármelyiket, írjon!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD