Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
Áradoztam már itt a Kuroshitsujiról?
Hát igen,ez nekem is hamar nagy kedvenc lett...másfél hónapja találtam rá egészen véletlenül,és az első fejezetek után megszerettem a stílusát,aztán...minél több fejezetét elolvastam egye jobban otaku-módba kapcsoltam,és már nekem is masszívan itt csücsül a kedvenceim toplistáján
Most persze sorolhatnám,hogy stílusésrajzolás így,szereplők úgy,dehát ha valaki elolvassa,azt hiszem úgy is megérti...
Maylene pedig külön édesen hülye XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
és hol olvastad el? a képed is tökjó^^ biztos jó a manga kíváncsi lennék rá
Hát hivatalos angol fordítás nincs, de "nem hivatalos" az van.
Ha bővebben érdekelne, dobj meg egy privivel.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Áradoztam már itt a Kuroshitsujiról? Nem? Na, akkor most megteszem.
és hol olvastad el? a képed is tökjó^^ biztos jó a manga kíváncsi lennék rá
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
I my dreams I can fly (:
Szerk: Moderátor 2009-05-23 18:49:24
beküldve: 2008-10-09 16:24:34
(#99) Áradoztam már itt a Kuroshitsujiról? Nem? Na, akkor most megteszem.
Négy fejezet alatt zárkózott fel a manga a Saiyukihoz, a legnagyobb kedvenceim közé. Rögtön megfogott a kicsit gót, kicsit dekadens, mégis humoros stílusa, a pszichó, perverz ellenfelek és persze Sebastian. A pasi nagyon megnyerő, de van benne valami hátborzongató is, különösen a mosolyában.
Jó lenne, ha kiadnák a sorozatot magyarul, bár kezdetnek egy angol verzió is megtenné, mert még az sincs.
Négy fejezet alatt zárkózott fel a manga a Saiyukihoz, a legnagyobb kedvenceim közé. Rögtön megfogott a kicsit gót, kicsit dekadens, mégis humoros stílusa, a pszichó, perverz ellenfelek és persze Sebastian. A pasi nagyon megnyerő, de van benne valami hátborzongató is, különösen a mosolyában.
Jó lenne, ha kiadnák a sorozatot magyarul, bár kezdetnek egy angol verzió is megtenné, mert még az sincs.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
A kérdésem értelmére rájöttél volna, ha elolvastad volna Exile hsz-ét rendesen:
Kötözködés vége, sry ma ilyen kedvem van.
ecchi:Royal Seventeen,Ichigo 100%(ezek kzött se tok dönteni )
Áh, igazad van..
Rendesen tagolt mondatoknál valszeg észre is veszem :)
Akkor bocsesz.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Moderátor 2009-05-19 14:48:01
A kérdésem értelmére rájöttél volna, ha elolvastad volna Exile hsz-ét rendesen:
ecchi:Royal Seventeen,Ichigo 100%(ezek kzött se tok dönteni )
The Exile.
Aztmondta, hogy a kedvencei stílusonként változnak, shounen: yadda yadda, shoujo: yadda yadda yadda Ichigo100%.
De a válaszra rájöttél volna, ha megnézed, kinek a postjára válaszotlam
Szerk: .., 2008-10-08 18:03:17
Ichigo100% nem shoujo..
Nekem általában az kedvenc, amit épp olvasok, mert ami nem tetszik annyira, vagy nem tartja fenn az érdeklődésem, harmadik fejezetnél tovább nem jutok benne, ami pedig nagyon bejön, abba totál beleszeretek, és végigolvasom kapásból.
Nekem általában az kedvenc, amit épp olvasok, mert ami nem tetszik annyira, vagy nem tartja fenn az érdeklődésem, harmadik fejezetnél tovább nem jutok benne, ami pedig nagyon bejön, abba totál beleszeretek, és végigolvasom kapásból.
nagyon mérges vok emiatt mert szemétség h nem adják le
Nézz körül, mielőtt bírálsz!
[Link] (ld. szombati műsor)
igazad van ne haragudj csak tudod végig néztem sokszor és nem találtam és nagyon barom vok.
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2008-09-26 22:27:59
(#89) Hú....nehéz kérdés...Nekem inkább stílusonként változó:shuonen:Naruto,Bleach( Nem tok dönteni),shoujou.N Angel,ecchi:Royal Seventeen,Ichigo 100%(ezek kzött se tok dönteni )
Ez azért egy eléggé leszűkített lista
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nagyon mérges vok emiatt mert szemétség h nem adják le
Nézz körül, mielőtt bírálsz!
[Link] (ld. szombati műsor)