Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
beküldve: 2008-09-26 22:18:58
(#87) Hello az én kedvencem Az FMA vagyis Full Metal Alchemist. azt nem értem h most nemrég adta le az animax az utolsó részt és ebből a sorozatból van még egy movie ami annak a folytatása. nagyon mérges vok emiatt mert szemétség h nem adják le de sztem nem csak én vagyok vele így hanem minden rajongó. Vagy akkor legalább újra kezdhetnék a filmet. Vagy valami .
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2008-09-26 11:18:47
(#86) Új kis kedvenc előhalászva a világháló sűrűjéből:
Overman King Gainer
Csavaros mecha sztori eszement artworkkel!
Csekk csekk!
Overman King Gainer
Csavaros mecha sztori eszement artworkkel!
Csekk csekk!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Kedvenc MANGÁIM -és miért...
Elnézést kérek mindenkitől.
Köszönöm a figyelmeztetést.
Bocsánat.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-09-23 21:56:56
(#83) Lehet hogy régi de Trigun és nagyon várom a Bleach folytatását.
Amúgy BLOOD+
NAgyon szeretem és kíváncsi vagyok (Bleach folytatás; BLOOD+ pár rész maradt ki, sajna).
Amúgy BLOOD+
NAgyon szeretem és kíváncsi vagyok (Bleach folytatás; BLOOD+ pár rész maradt ki, sajna).
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-09-23 21:57:48
beküldve: 2008-09-23 20:56:03
(#82) én am shoujo párti vok csak nagyobb shounent olvasok valszeg azért mert lány vok. Nézzétek el nekem.
Am a kedvencem:(huhh nagyon sok van)
Boy's n' Girl,Ranma, Nana,(huhh lusta vagyok:)
Am a kedvencem:(huhh nagyon sok van)
Boy's n' Girl,Ranma, Nana,(huhh lusta vagyok:)
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
Csak legyél felkészülve rá, hogy a manga borzalmasan van rajzolva/vezetve az elején Később belejön, végére meg nemtom, mer nemolvastam végig.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-30 02:21:08
beküldve: 2008-08-30 01:22:43
(#80) beküldve: 2008-08-29 14:27:12
(#79) nekem most épp a shaman king és a rurouni kenshin bár nyitott vagyok újakra is, az elfen liedet fogom legközelebb elkezdeni mert az animéje nagyon ott volt, csak rövid
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-08-26 11:37:11
(#78) Új kedvenc: Nyári Srácok. Tetszenek az amerikai stílusú helyzetek és szövegek, a karakterek, a sztori, Bud és Chrissie kapcsolata eléggé élethű és ott van a nagy választás is, hogy most Keeleyvel legyen egy khhm... "nem túl elmélyült" kapcsolat vagy inkább legyen Chrissie a barátnője. Szerintem nagyon jó manga!
Szerk: .., 2008-08-26 11:37:26
beküldve: 2008-08-25 14:25:14
(#77) Kedvencek:
Minden ami Tsuda, minden ami ipszilonos, és minden ami Vampire^^ Röviden, tömören, Daimoonosan, VBV^^
Minden ami Tsuda, minden ami ipszilonos, és minden ami Vampire^^ Röviden, tömören, Daimoonosan, VBV^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-25 14:20:56
(#76) Nekem a Fullmetal alchemist a kedvencem,de nem azért mert olasz nyelvű és lekell fordítanon,hanem ez a kedvenc animém
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Még annyi mangát elkellene olvasnom és megszeretni.
Tipp, hogy elérd: vedd meg az Árnybíró első 2 kötetét, a siker biztos lesz, nekem 5 oldal után megtetszett. Az volt az első mangám.
Ugyanezt a Kensinnel is.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-19 09:11:03
beküldve: 2008-08-18 10:57:51
(#74) Nekem most a One piece a kedvencem.
Ezenkivül szeretem még:
D.Grayman
Naruto
Bleach
Death Note(nem lehet nem szeretni)
Berserk
Bania
Ezenkivül szeretem még:
D.Grayman
Naruto
Bleach
Death Note(nem lehet nem szeretni)
Berserk
Bania
beküldve: 2008-08-09 13:16:41
(#73) Hát most a Trigunt várom hogy legyen már a boltokban de nem jön
Nincs fény sötétség nélkül