• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Kedvenc mangáim - és miért
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2009-08-22 10:47:50
(#132) Válasz A Márk (#130) üzenetére
Hokama Ijory
Hokama Ijory
[ Gyalog ]
Jaja, a Hellsing zsiráfság! Csak kár hogy nem adják még ki az 5. kötetet :’ (

Egyetértek, már én is nagyon várom, de sajna ahogy elnéztem, mostanában egyesével adják ki a Mangákat.

\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-08-21 23:06:05
(#131)
pokoli epressy habcsok chocholate crossanty o.O
pokoli epressy habcsok chocholate crossanty o.O
[ Új arc ]
Naruto de inkább a shippuden részei

Kocssi Adrienn
beküldve: 2009-08-21 18:29:25
(#130)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Jaja, a Hellsing zsiráfság! Csak kár hogy nem adják még ki az 5. kötetet :’ (

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-21 17:41:58
(#129)
Hokama Ijory
Hokama Ijory
[ Gyalog ]
A Hellsing szerintem letehetettlen. *.*
+Unni nem lehet.

\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-08-21 10:48:50
(#128)
nyeste
nyeste
[ Új arc ]
nekem a Hellsing a kedvencem mert szeretem a vámpír történeteket meg egyáltalán ki ne szeretné az izgalmas mangákat?? nemis az hogy csak izgalmas hanem egy kis poén is van benne úgyhogy aki még nem olvasta ajánlom figyelmébe

beküldve: 2009-08-21 10:24:48
(#127)
Hokama Ijory
Hokama Ijory
[ Gyalog ]
Oliver! Szerintem ezzel Morduk arra akart célozni, hogy jobban is kifejezhetnéd magad.
Nekem a Naruto és a Hellsing a kedvencem, a Naruto azért, mert a főszereplőben nagyon magamraismerek és nagyon kiszámíthatatlan story-ja van és elmagyarázzák a dolgokat, hogy még a ...... is megértse.
A Hellsing azért, mert talán annyi vér van benne, hogy Magyarország összes Kórházát el tudnánk látni részenként.
(Persze a költő túlzást vegyétek figyelembe. )
És talán azért mert ez a Vámpír téma már kiskorom óta érdekel.Mert ha már ilyen sokminden és sokmindenki erre utal, abban talán lehet valami.

beküldve: 2009-07-28 20:48:39
(#126) Válasz Oliver (#125) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]

Hát ez nagyon konkrét volt...

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-28 20:39:15
(#125)
Oliver
Oliver
[ Új arc ]
Nekem Hellsing és naruto,és miért?Mert ezeket szeretem

Best of manga!!!
beküldve: 2009-07-28 19:51:06
(#124) Válasz Lawliete (#123) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]

A topic címe: Kedvenc mangáim - és miért

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-28 19:51:29
beküldve: 2009-07-28 19:49:24
(#123)
Lawliete
Lawliete
[ Addiktgyanús ]
Nekem A Ruróken DN Káosz kapui

Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-16 19:42:40
(#122)
Sashi
Sashi
[ Rászokóban ]
Nekem a Death Note és a Naruto a kedvencem. De inkább a DN. Hogy miért? Fingom nincs.

Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-08 01:12:18
(#121)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Nekem, mióta angolul elolvastam neten, az Elfen Lied lett a kedvencem. Biztosan nem tudom megmondani hogy miért. Talán a megfelelő mennyiségű akció, dráma, humor kombináció miatt. Bár még a világon semmit nem láttam aminek akár csak fele olyan lelombozó vége is lenne mint az EL-nek. Annó így voltam az End of Evangelion-nal, de annak a vége, ehhez képest sehol sincs. Ugye aki látta az End of Eva-t, az még emlékszik a végére. Világvége, tömeges pusztulás (pláne főszereplők között) sablabla, sablabla. Az Elfen Lied erre az egészre, a maga brutalitásával még egy jókora lapáttal rátesz. Ajánlom mindenkinek, aki ért egy kicsit angolul hogy keresse meg neten, és olvassa el. Érdemesebb mint megnézni az animet, mivel tovább vezeti a történet cselekményét, és több minden ki is derül belőle.

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-06 00:42:04
(#120)
Naru-chan
Naru-chan
[ Gyalog ]
Kedvenc mangáim:

Többnyire Takahashi Rumikotól, Yazawa Aitól és Watase Yuutól olvasok mangákat, de természetesen mások alkotásai is szóba jöhetnek. (Gyakran szóba jön pl. Tanemura Arina.)

1. InuYasha
2. NANA / Chrno Crusade / Rurouni Kenshin / Death Note (jéé, ez mind az a mangafanos kiadvány, amiket veszek xD)
3. Fushigi Yuugi / Fushigi Yuugi Genbu Kaiden
4. Ayashi no Ceres
5. Kyoukai no rinne / Meitantei Conan

"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-05-24 17:53:27
(#119) Válasz Kaoru-dono (#115) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Hllottam,hogy van belőle anime,egyik nap meg is szerettem volna nézni,de nem hittem volna,hogy rossz...

Ez csak az én szubjektív véleményem, úgyhogy nem szabad nagyon hagyatkozni rá, vannak akiknek tetszett a sorozat, de a mangától egy idő után már nagyon eltávolodott az egész, és ezt nem vette be az én gyomrom. Kb. ugyanaz a helyzet, mint a Hellsing TV sorozat esetében.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-24 18:02:49
beküldve: 2009-05-24 10:59:14
(#118)
Asako
Asako
[ Rászokóban ]
Igazából Vampire Knight manga az a manga ami tetszik,és kedvenc. Úgyan is ez az egyetlen amit elolvasok online.
Illetve az összes olyan manga ami magyarnyelvű és meg van nekem.

Kacsincs rám kicsi bárány.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>