Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
Jaja, a Hellsing zsiráfság! Csak kár hogy nem adják még ki az 5. kötetet :’ (
Egyetértek, már én is nagyon várom, de sajna ahogy elnéztem, mostanában egyesével adják ki a Mangákat.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-08-21 23:06:05
(#131) Naruto de inkább a shippuden részei
Kocssi Adrienn
beküldve: 2009-08-21 18:29:25
(#130) Jaja, a Hellsing zsiráfság! Csak kár hogy nem adják még ki az 5. kötetet :’ (
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-21 17:41:58
(#129) A Hellsing szerintem letehetettlen. *.*
+Unni nem lehet.
+Unni nem lehet.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-08-21 10:48:50
(#128) nekem a Hellsing a kedvencem mert szeretem a vámpír történeteket meg egyáltalán ki ne szeretné az izgalmas mangákat?? nemis az hogy csak izgalmas hanem egy kis poén is van benne úgyhogy aki még nem olvasta ajánlom figyelmébe
beküldve: 2009-08-21 10:24:48
(#127) Oliver! Szerintem ezzel Morduk arra akart célozni, hogy jobban is kifejezhetnéd magad.
Nekem a Naruto és a Hellsing a kedvencem, a Naruto azért, mert a főszereplőben nagyon magamraismerek és nagyon kiszámíthatatlan story-ja van és elmagyarázzák a dolgokat, hogy még a ...... is megértse.
A Hellsing azért, mert talán annyi vér van benne, hogy Magyarország összes Kórházát el tudnánk látni részenként.
(Persze a költő túlzást vegyétek figyelembe. )
És talán azért mert ez a Vámpír téma már kiskorom óta érdekel.Mert ha már ilyen sokminden és sokmindenki erre utal, abban talán lehet valami.
Nekem a Naruto és a Hellsing a kedvencem, a Naruto azért, mert a főszereplőben nagyon magamraismerek és nagyon kiszámíthatatlan story-ja van és elmagyarázzák a dolgokat, hogy még a ...... is megértse.
A Hellsing azért, mert talán annyi vér van benne, hogy Magyarország összes Kórházát el tudnánk látni részenként.
(Persze a költő túlzást vegyétek figyelembe. )
És talán azért mert ez a Vámpír téma már kiskorom óta érdekel.Mert ha már ilyen sokminden és sokmindenki erre utal, abban talán lehet valami.
Hát ez nagyon konkrét volt...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-28 20:39:15
(#125)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-28 19:51:29
beküldve: 2009-07-28 19:49:24
(#123) Nekem A Ruróken DN Káosz kapui
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-16 19:42:40
(#122) Nekem a Death Note és a Naruto a kedvencem. De inkább a DN. Hogy miért? Fingom nincs.
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-08 01:12:18
(#121) Nekem, mióta angolul elolvastam neten, az Elfen Lied lett a kedvencem. Biztosan nem tudom megmondani hogy miért. Talán a megfelelő mennyiségű akció, dráma, humor kombináció miatt. Bár még a világon semmit nem láttam aminek akár csak fele olyan lelombozó vége is lenne mint az EL-nek. Annó így voltam az End of Evangelion-nal, de annak a vége, ehhez képest sehol sincs. Ugye aki látta az End of Eva-t, az még emlékszik a végére. Világvége, tömeges pusztulás (pláne főszereplők között) sablabla, sablabla. Az Elfen Lied erre az egészre, a maga brutalitásával még egy jókora lapáttal rátesz. Ajánlom mindenkinek, aki ért egy kicsit angolul hogy keresse meg neten, és olvassa el. Érdemesebb mint megnézni az animet, mivel tovább vezeti a történet cselekményét, és több minden ki is derül belőle.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-06 00:42:04
(#120) Kedvenc mangáim:
Többnyire Takahashi Rumikotól, Yazawa Aitól és Watase Yuutól olvasok mangákat, de természetesen mások alkotásai is szóba jöhetnek. (Gyakran szóba jön pl. Tanemura Arina.)
1. InuYasha
2. NANA / Chrno Crusade / Rurouni Kenshin / Death Note (jéé, ez mind az a mangafanos kiadvány, amiket veszek xD)
3. Fushigi Yuugi / Fushigi Yuugi Genbu Kaiden
4. Ayashi no Ceres
5. Kyoukai no rinne / Meitantei Conan
Többnyire Takahashi Rumikotól, Yazawa Aitól és Watase Yuutól olvasok mangákat, de természetesen mások alkotásai is szóba jöhetnek. (Gyakran szóba jön pl. Tanemura Arina.)
1. InuYasha
2. NANA / Chrno Crusade / Rurouni Kenshin / Death Note (jéé, ez mind az a mangafanos kiadvány, amiket veszek xD)
3. Fushigi Yuugi / Fushigi Yuugi Genbu Kaiden
4. Ayashi no Ceres
5. Kyoukai no rinne / Meitantei Conan
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Hllottam,hogy van belőle anime,egyik nap meg is szerettem volna nézni,de nem hittem volna,hogy rossz...
Ez csak az én szubjektív véleményem, úgyhogy nem szabad nagyon hagyatkozni rá, vannak akiknek tetszett a sorozat, de a mangától egy idő után már nagyon eltávolodott az egész, és ezt nem vette be az én gyomrom. Kb. ugyanaz a helyzet, mint a Hellsing TV sorozat esetében.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-24 18:02:49
beküldve: 2009-05-24 10:59:14
(#118) Igazából Vampire Knight manga az a manga ami tetszik,és kedvenc. Úgyan is ez az egyetlen amit elolvasok online.
Illetve az összes olyan manga ami magyarnyelvű és meg van nekem.
Illetve az összes olyan manga ami magyarnyelvű és meg van nekem.
Kacsincs rám kicsi bárány.