Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Osztálytársam állandóan erről áradozott, én régebben elkezdtem de az első 10 oldal után abbahagytam, mondván, hogy ez szar. De most vettem a fáradtságot és továbbolvastam. Nagyon jó.
Amiért tetszik:
-a rajzolása nagyon szép
-a sok ugrálás, a mozdulatok, a mozgások gyönyörű lerajzolásai
-a bandázás
-a sok-sok szép csaj, ecchi feeling
most éppen:
Deep Love, Higurashi, Haruhi, Chibi Vampire, Kashimashi és Naruto
Bár egy kicsit sajnálom,hogy ennyire más irányba mozog,mint az anime ...talán a befejezése se ugyanaz lesz...mind1,ettől függetlenül láwolom nagyon,ki nem hagynám egy fejezetét se!
Nem ismerem a történetet, de! 1. hogy kötözködjek : az anime mozog másfelé a mangától, mert az az alap; 2 ha már most más, nem valószínű, hogy ugyanúgy fejeződik be.
Ha lenne egy fölös tizezresem én megvenném az Animeboltból, de előbb még a Saiyuki mangákat kellene begyűjtenem.
animeboltban meg azt hiszem még posta is jön rá....
de utánanézek majd, hogyan lehetne megszerezni... ha sikerült valami majd írok
Állítólag hónapokat vártak a kedves vásárlók az árura és a bolt üzemeltetője még az e-mailjeikre se volt hajlandó reagálni.
Én eddig csak csupa rosszat hallottam erről a boltról, úgyhogy nem mertem megkockáztatni a vásárlást náluk.
Meg ugye ez picture book és nem artbook, ami valszeg borsosabb áron lenne.
Animeboltban vannak Minekura Kazuya artbookok, de 9000 Ft-ért Jó, mondjuk animeboltban, minden drága.
Nem vagyok egy nagy gyűjtő, de Minekura Kazuya artbookot még én is szívesen vennék, csak hát elég borsos az áruk...
[/QUOTE]Itt van egy:[Link]! Ezt esetleg ismeed? Én nem tudom, hogy melyik, azt hiszem több is megjelent? Tud valaki segíteni?
Nem vagyok egy nagy gyűjtő, de Minekura Kazuya artbookot még én is szívesen vennék, csak hát elég borsos az áruk...
Bár egy kicsit sajnálom,hogy ennyire más irányba mozog,mint az anime ...talán a befejezése se ugyanaz lesz...mind1,ettől függetlenül láwolom nagyon,ki nem hagynám egy fejezetét se!