Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
beküldve: 2008-07-02 23:06:31
(#42) Ne haragudjatok, hogy itt kérdem, de ki /mit tud a Loveless special edition részekről?? Kiadták vajon angolul, vagy csak japánul vannak meg? Egyáltalán mi ez, hogyan lehet megszerezni..stb. Tényleg bocsánat, hogy ezt a topikot használom erre, de nincs is igazán megfelelő hely erre a kérdésre. A választ pedig nagyon szépen megköszönném
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
beküldve: 2008-06-25 13:33:48
(#41) Nekem Shinju Mayu mangái jönnek be,magukért beszélnek
De jó az Árnybíró is,a Yamato Nadeshiko Shichi Henge is.Vagy a Shinobi Life.
De jó az Árnybíró is,a Yamato Nadeshiko Shichi Henge is.Vagy a Shinobi Life.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-06-23 19:00:49
(#40) A kedvencem Saiyuki (meg persze a folytatása a Reload és az előzménye a Gaiden) és nem csak a bishik miatt, persze az is nyom valamit a latban , de a történet pont jól elegyíti akciót, a humort, a drámát, megspékelve egy csöpp buddhista filozófiával és mindez Minekura Kazuya gyönyörű rajzstílusával tálalva.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-06-23 19:08:37
beküldve: 2008-06-01 15:41:16
(#39) Death Note és Bleach a kedvenc, de nagyon sok van amit még nagyon szeretek... ^^'
A Death Note-nak a története és a grafikáját imádom, míg a Bleach-et a humorért olvasom...
A Death Note-nak a története és a grafikáját imádom, míg a Bleach-et a humorért olvasom...
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
beküldve: 2008-06-01 15:36:01
(#38) A Házi Ninja-ban az tetszik , hogy nagyon vicces és mégis izgalmas.Az 1,2 kötet nagyon jó.A 3.-at még olvasom.
beküldve: 2008-06-01 15:15:22
(#37) Chrno Crusade 1- 8
Tetszett, hogy az elején nem voltak benne az unalmas fillerek, események más sorrendben történtek, logikusabb is volt így. Jók voltak a meztelen fanservicek, amik kár, hogy nem voltak benne az animében.
Mary múltja sokkal részletesebb, egész 6.kötet róla szól.
Remington többet szerepel, pl Chrnoval is harcol. Hosszabb a végső csata is.
Karácsonyi jelenetet viszont hiányoltam. Animéhez képest kevesebb volt a dráma.. Nem volt Steiner halála, ami megrázta volna Azmariát. Chrno és Rosette utolsó jelenete is az animében volt jobb.
Mangában sajnos nem Remington látja a végén Aiont, hanem Satella.:(
Rosettén nem volt jel, nem rabolta el Aion. Chrno nem vállt kövé, Satella nem volt a barlangban.. Joshua is emlékezett a végén Rosettére, feleségül vette Azmariát ami túl sablonos megoldás.
Nem volt érthető Satella mit keresett 1999ben.
De úgy magában a manga tetszett, ha nem hasonlítom az animéhez akkor megérdemli a 10 pontot és jó lenne ha egy nap magyarul is megjelenne a Suikodennel együtt.
Tetszett, hogy az elején nem voltak benne az unalmas fillerek, események más sorrendben történtek, logikusabb is volt így. Jók voltak a meztelen fanservicek, amik kár, hogy nem voltak benne az animében.
Mary múltja sokkal részletesebb, egész 6.kötet róla szól.
Remington többet szerepel, pl Chrnoval is harcol. Hosszabb a végső csata is.
Karácsonyi jelenetet viszont hiányoltam. Animéhez képest kevesebb volt a dráma.. Nem volt Steiner halála, ami megrázta volna Azmariát. Chrno és Rosette utolsó jelenete is az animében volt jobb.
Mangában sajnos nem Remington látja a végén Aiont, hanem Satella.:(
Rosettén nem volt jel, nem rabolta el Aion. Chrno nem vállt kövé, Satella nem volt a barlangban.. Joshua is emlékezett a végén Rosettére, feleségül vette Azmariát ami túl sablonos megoldás.
Nem volt érthető Satella mit keresett 1999ben.
De úgy magában a manga tetszett, ha nem hasonlítom az animéhez akkor megérdemli a 10 pontot és jó lenne ha egy nap magyarul is megjelenne a Suikodennel együtt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
A kedvencem a Perfect Girl Evolution (volt ennek valami japán címe is, csak most nem tudom fejből ). Nem hiszem, hogy olyan ismert lenne és még elég új manga, de észvesztően vicces. Néha lefordulok a székről, miközben olvasom.
Japán címe: Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Különben nekem is egyik nagy kedvencem XD Sunako olyan ari XDXD Főleg a szobája .D
Jaj, tényleg! Köszi! Amúgy jó, hogy nem bírtam megjegyezni a címét, kicsit hosszú... Sunako az egy horror. Szerintem én is félnék tőle élőben, hát még a szobájától...
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-18 19:51:58
(#35) Nekem konkrétan nincsen kedvenc Animém vagy mangám! Minegyiket ugyanannyira szeretem! De kiemellnék egy párat azért! Dragon Ball: sztem mint mindenki én is ezen nöttem fel, Elfen Lied: ezt ajánlom mindenkinek aki szereti a nagyon véres animéket, és természetesen a Death Note!!
Sagara Sanosuke, lelkes verekedő!!!
A kedvencem a Perfect Girl Evolution (volt ennek valami japán címe is, csak most nem tudom fejből ). Nem hiszem, hogy olyan ismert lenne és még elég új manga, de észvesztően vicces. Néha lefordulok a székről, miközben olvasom.
Japán címe: Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Különben nekem is egyik nagy kedvencem XD Sunako olyan ari XDXD Főleg a szobája .D
beküldve: 2008-05-18 18:23:14
(#33) A kedvencem a Perfect Girl Evolution (volt ennek valami japán címe is, csak most nem tudom fejből ). Nem hiszem, hogy olyan ismert lenne és még elég új manga, de észvesztően vicces. Néha lefordulok a székről, miközben olvasom.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-16 22:04:29
(#32) beküldve: 2008-05-16 21:51:26
(#31) Én ma kaptam kézhez az Élni-t, még csak a 70. oldal körül járok, de nagyon tetszik. A sztori és a rajzolás is
akinek kell vmi manga az szóljon vagy mondo újság
Köhömm... ez itt nem az adok-veszek topik.
beküldve: 2008-05-16 21:35:27
(#29) beküldve: 2008-05-16 21:33:42
(#28) Én most lemaradtam a mondo újságból vagyis inkább a mangákból de most lehet rendelek árnybírót de ez se biztos
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,