Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
beküldve: 2008-04-26 10:00:13
(#12) Na, akkor itt jövök én!
InuYasha (nagy kedvencem, mert nagyon jó a története és én imádom a természetfölötti témájú sztorikat)
Love Hina (aranyos a történet és a rajzok nagyon profik)
Rurouni Kenshin
Rosario + Vampire
Mahou Sensei Negima!
megjegyzésként én nagy rajongója vagyok a hárem műfajnak, tehát bármi ilyen manga jöhet!
InuYasha (nagy kedvencem, mert nagyon jó a története és én imádom a természetfölötti témájú sztorikat)
Love Hina (aranyos a történet és a rajzok nagyon profik)
Rurouni Kenshin
Rosario + Vampire
Mahou Sensei Negima!
megjegyzésként én nagy rajongója vagyok a hárem műfajnak, tehát bármi ilyen manga jöhet!
InuHoshi
beküldve: 2008-04-12 22:17:12
(#11) Az én kdvenc mangáim a shounen és tsai (seinen meg kodome v mi) Azért mert rengeteg eksön van bennük +néhánynak elképesztő sztorija van!
Szeretem még a horror mangákat is, főleg drága M. Alice leGrow munkásságát
Szeretem még a horror mangákat is, főleg drága M. Alice leGrow munkásságát
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 22:14:08
(#10) Az én egyik nagy kedvencen a Vampire Knight
de a:Ah my goddes, Dears, Sola, Shippuuden, Lilim Kiss, Gunnm, Inujasha, Dragonball, DEATH NOTE mangákat sem vetem meg.
de a:Ah my goddes, Dears, Sola, Shippuuden, Lilim Kiss, Gunnm, Inujasha, Dragonball, DEATH NOTE mangákat sem vetem meg.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-04-04 12:27:24
(#9) Nekem sok kedvencem van ^^ Az első mindig az Inuyasha marad. Ezenkívül még imádom a Fullmetal alchemistet, a Yume Yume Yu Yu-t (erre tavaly találtam rá németországban) és persze a Dramacon és a bizenghast. Jah.... a Shao-t kihagytam
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-04-01 22:07:44
(#8) Lássuk...
A legnagyobb kedvencem az InuYasha :3 (Ilyen vagyok )
Azon kívül a Fushigi Yuugi Genbu Kaiden nagyon nagy kedvencem.
Kayono-tól olvasom mostanság a Lovenistát is, és most kezdtem el a Shinseiki Evangeliont, de szép lassan haladok vele, és emésztgetem.
Nagy kedvenceim Takahashi Rumiko, Watase Yuu, Tanamura Arina, Akamatsu Ken és Yazawa Ai.
A legnagyobb kedvencem az InuYasha :3 (Ilyen vagyok )
Azon kívül a Fushigi Yuugi Genbu Kaiden nagyon nagy kedvencem.
Kayono-tól olvasom mostanság a Lovenistát is, és most kezdtem el a Shinseiki Evangeliont, de szép lassan haladok vele, és emésztgetem.
Nagy kedvenceim Takahashi Rumiko, Watase Yuu, Tanamura Arina, Akamatsu Ken és Yazawa Ai.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2008-03-12 11:49:54
(#7) Legjobb a Suikoden, majd a Makrancos hercegnő.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-03-11 22:00:13
(#6) Eddig rendkívül sok remek mangát írtatok le de kiszretném hangsújozni a Narutót .
Aki még nem olvasta annak ajánlom.
Aki még nem olvasta annak ajánlom.
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-03-08 22:09:33
(#5) Az én kedvenceim (mindegyiket magyarul olvasom, de nem olvastam még őket végig, kivéve az egyköteteseket):
Árnybíró
Naruto
Élni
Battle Royale
Death Note one-shot
Biztosan sikeres lesz a topic, elvégre itt mindenki szereti a mangákat.
Árnybíró
Naruto
Élni
Battle Royale
Death Note one-shot
Biztosan sikeres lesz a topic, elvégre itt mindenki szereti a mangákat.
beküldve: 2008-03-08 16:38:15
(#4) reméljük h nem..
gto sem rossz sztem..
vampire master dark crimson is ..
real kiss nkem is megvan de még nem olvastam el..
air meg .. (most érzem a késeket kapom mindjárt a szívembe) idegesített..
gto sem rossz sztem..
vampire master dark crimson is ..
real kiss nkem is megvan de még nem olvastam el..
air meg .. (most érzem a késeket kapom mindjárt a szívembe) idegesített..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-08 16:41:48
beküldve: 2008-03-08 16:34:19
(#3) Azé nem írtam, mert annyira evidens volt... de legyen... Ayashi no Ceres
Atashi no Caramel Boy
Couple
... és még sorolhatnám...
Egyébként merem remélni, h ez ellen a topic ellen csak nem lesz senkinek kifogása...
Atashi no Caramel Boy
Couple
... és még sorolhatnám...
Egyébként merem remélni, h ez ellen a topic ellen csak nem lesz senkinek kifogása...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 16:10:08
(#2) nos..örülök h van..de mint tudjuk lesz akinek nem fog tetszeni.. nos én is felsorolom azt legfeljebb kiröhögtök..
ai to hime(naon szeretem.. ez is volt avám)
honey honey boy
BR
Gravitation
d.n.(ded nyót)
ayashi no ceres(chika csodálkozom h nem említetted meg..)
most nem jut eszembe több
jah hát persze.. inuyasha
ai to hime(naon szeretem.. ez is volt avám)
honey honey boy
BR
Gravitation
d.n.(ded nyót)
ayashi no ceres(chika csodálkozom h nem említetted meg..)
most nem jut eszembe több
jah hát persze.. inuyasha
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-08 15:47:10
(#1) Nos, úgy gondoltam, h elindítom ezt a topicot, hátha sikere lesz... abból indultam ki, h kedvenc animékről már van egy topic, de a felsorolt mangákon kívül azért még van egy pár, amit olvasunk (és esetleg ajánlunk is másoknak).
Szóval, itt lehet rövid összefoglalókkal bemutatni kedvenceinket, ill. megvitatni, h kinek, miért pont az a kedvence, és esetleg hol lehet hozzájutni adott kiadványhoz (amik - gyanítom - nem magyar nyelvűek lesznek)
Én máris írok egy pár kedvenc mangát:
Akuma na Eros
Akuma de Sorou
Sailor Moon
Battle Royale
Real Kiss
stb...
Szóval, itt lehet rövid összefoglalókkal bemutatni kedvenceinket, ill. megvitatni, h kinek, miért pont az a kedvence, és esetleg hol lehet hozzájutni adott kiadványhoz (amik - gyanítom - nem magyar nyelvűek lesznek)
Én máris írok egy pár kedvenc mangát:
Akuma na Eros
Akuma de Sorou
Sailor Moon
Battle Royale
Real Kiss
stb...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-08 15:48:16