Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
beküldve: 2009-05-24 10:23:38
(#117) Húha.....nem tudom eldönteni, melyik a kedvencem
Talán a Dogs....meg a Chobits ...és Árnybíró is!
És még az Angyalok menedéke is a kedvenceim közé tartozik Nehéz választani, szinte mindet szeretem!!!
Talán a Dogs....meg a Chobits ...és Árnybíró is!
És még az Angyalok menedéke is a kedvenceim közé tartozik Nehéz választani, szinte mindet szeretem!!!
beküldve: 2009-05-23 21:45:38
(#116) Az én kedvenc mangám a SAILOR MOON.
Az volt az első mese ami elragadott és fanatikussá tett.
Az volt az első mese ami elragadott és fanatikussá tett.
Ugye-ugye, kár hogy az anime adaptációt annyira elszúrták.
Hllottam,hogy van belőle anime,egyik nap meg is szerettem volna nézni,de nem hittem volna,hogy rossz...
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Szerk: Kaoru-dono 2009-05-23 20:35:32
Várj-várj-várj csak úgy volt a polcon testvéredé?Mert az elég furcsa lenne ha megveszed és nem olvasod
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-05-25 11:21:50
beküldve: 2009-05-23 20:12:25
(#113) Az én kedvenc mangám az Árnybíró! Nem ez volt az első. és nem is tudom, egyszer csak levettem a polcról és elolvastam az első részt aztán megvettem az összeset( persze nem egyszerre ) és nem tudom megunni. Imádom.
Ugye-ugye, kár hogy az anime adaptációt annyira elszúrták.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Áradoztam már itt a Kuroshitsujiról? Nem? Na, akkor most megteszem.
Nem rég láttam ezt a hozzászólásodat és kedvem támadt elolvasni a mangát.Nagyon tetszett alig várom a folytatást.Sebastian a kedvenceeeem!!!xD Nagyon jó karakter. És a többiek is!
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Szerk: Moderátor 2009-05-23 18:50:05
beküldve: 2009-05-19 21:45:29
(#110) Nekem a kedvenc mangám a Wild Fangs mert gyönyörű története van*.*, imádom a boys' love mangákat^^, és nagyon szépen vannak megrajzolva a szereplők^^
És ha már a Wild Fangs-nál tartunk... Nem tudja valaki hogy honnan tudnám beszerezni??? :(
Előre is köszi ha vki tud róla valamit!!!
És ha már a Wild Fangs-nál tartunk... Nem tudja valaki hogy honnan tudnám beszerezni??? :(
Előre is köszi ha vki tud róla valamit!!!
Ha szerencsétlen vagy, akkor szükséged van valakire aki nálad is szerencsétlenebb...
Szerk: Lucy 2009-05-19 21:46:07
beküldve: 2009-05-19 21:27:14
(#109) beküldve: 2009-05-19 11:48:06
(#108) Kedvenc: Haou Airen
Hogy miért? Mert alapvetően sablon történet, tele fordulattal, kegyetlen befejezéssel. Romantikus szál, keverve akcióval, erőszakkal. A karakterek szépen megrajzoltak.
Többszöri elolvasás után sem untam rá, még mindig szívesen veszem elő, és olvasom újra, és még mindig ugyanaz a reakcióm, mint mikor először olvastam.
Hogy miért? Mert alapvetően sablon történet, tele fordulattal, kegyetlen befejezéssel. Romantikus szál, keverve akcióval, erőszakkal. A karakterek szépen megrajzoltak.
Többszöri elolvasás után sem untam rá, még mindig szívesen veszem elő, és olvasom újra, és még mindig ugyanaz a reakcióm, mint mikor először olvastam.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2009-05-18 19:40:22
(#107) A Naruto shippuden manga nekem nagyon tetszik mert nagyjából pörög és iszonyú jók a rajzok benne!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-18 18:25:14
(#106) Nemrég (kb 1-2-3 hónpja találtam emg a Flame of Recca nevű mangát. Csináltam is topicot, de sneki sem írt bele, gondolom enm sokan ismerik. Pedig iszonyat jó, és az egész narutot erről a műről koppintották /ez így van sajnos/ kb ugyanaz a lényeg. Nindzsák, hokage, etc...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-03-16 08:05:21
(#105) beküldve: 2009-03-16 00:11:11
(#104) Jelenleg a Bakuman ( Obata Takeshi és Oba Tsugumi ) a kedvencem...Obsessed Otaku módon kedvenc XD
De emellett még szívesen olvasom a Shi ga Futari wo Wakatsu made ( Double-S ) az Ichigo Mashimaro ( Barasui ) és a Sakurahime Kaden ( Tanemura Arina ) című sorozatokat is^^
A Bakuman azért jó mert Obata Takeshi és Oba Tsugumi...Szóval aki ismeri a Death Note-ot az tudja miért
A Shi ga Futari wo Wakatsu made ( Amíg a halál el nem választ ) egy kegyetlen stílus seinen^^
Az Ichigo Mashimaro egyszerűen kawaii!! Imádni való moé - sokan lolicon-nak mondják, de nem a szexuális töltetű változatra kell gondolni...
A Sakurahime Kaden a második shoujo amit életemben elkezdtem és szeretném befejezni ( megrögzött shounen/seinen párti vagyok XD )...Azért kezdtem bele, mert szeretem Tanemura sensei rajzstílusát
De emellett még szívesen olvasom a Shi ga Futari wo Wakatsu made ( Double-S ) az Ichigo Mashimaro ( Barasui ) és a Sakurahime Kaden ( Tanemura Arina ) című sorozatokat is^^
A Bakuman azért jó mert Obata Takeshi és Oba Tsugumi...Szóval aki ismeri a Death Note-ot az tudja miért
A Shi ga Futari wo Wakatsu made ( Amíg a halál el nem választ ) egy kegyetlen stílus seinen^^
Az Ichigo Mashimaro egyszerűen kawaii!! Imádni való moé - sokan lolicon-nak mondják, de nem a szexuális töltetű változatra kell gondolni...
A Sakurahime Kaden a második shoujo amit életemben elkezdtem és szeretném befejezni ( megrögzött shounen/seinen párti vagyok XD )...Azért kezdtem bele, mert szeretem Tanemura sensei rajzstílusát
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-03-12 19:28:03
(#103) Nekem mindenben a hellsing a kedvencem(anime,manga)
de a death noteot és a berserket is nagyon szeretem
de a death noteot és a berserket is nagyon szeretem
Hellsing 4ever!