Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Hogy miért? Talán legelőszőr is azért, mert ez volt az első manga amit olvastam.
De annak köszönhetően, hogy minden telitalálat benne: a szereplők egytől egyik fantasztikusak, a történet egyszerűségében van a nagyszerűsége, amit teletömtek romantikával és hasfalszaggató humorral. Hála a helyzetkomikumoknak nagyon megdolgoztatja Akamatsu a rekeszőizmainkat, köszönhetően leginkább a rengeteg ecchi jelentnek. És innentől lett az egyik kedvencem az ecchivel töltött vígjátékok és a hárem mangák.
Ez az a manga ami bármikor fel tud vidítani, ha rossz kedvem van.
Egyik legboldogabb pillanat lenne az életemben, ha végre a kezeim közt foghatnám a köteteket magyarul. Kérlekszépen Mangafan, fordítsátok le.
És a naruto mert tetszik a történet és jók a harcok és a teknikák de nem tudok a kettő között dönteni.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
aha, szóval ez valami magazinból van, és ezek a legelső karakter dizik... (ha jól értettem) őszinte leszek ^^ nem rossz, de nekem a végleges jobban tetszik
ez a wikipediaról van: [Link]
a kép alá írva ez van: "The first short story from the reader participation project featuring Nagisa and Shizuma as the first couple."
a kép mellett pedig további információkat találsz.
nem tudom hogy ezek az infók mennyire segítenek neked
tudsz linket adni ilyen képről? mellesleg ugye PS2 game is van belőle.
itt egy link erre gondoltam
[Link]
Igen, tudok a PS2 játékról, de az dating szimulátor, és nincs hozzá angolosítás :( És jó lenne érteni a szöveget ^^
tudsz linket adni ilyen képről? mellesleg ugye PS2 game is van belőle.
Nem igazán manga téma, de írom ide. Strawberry panicból nincsenek valami jó scanek egyik oldalon sem (posternek valók), de egy csomó scant találtam amihez írások vannak az oldalakon, olyan mint egy újság, az miből van? Biztos nem a novellből (az egyik meg van és abban nem ilyenek a képek) A karakter design más mint az anime/manga karaktereinél.
Mi lehet ez?
Mit eszek rajtuk? A rajzolás,a karakterek színes választéka,stb.